Risen

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 18. 10. 2009 13:14

Vypni si Depth of Field (Hloubku pole).
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 20. 10. 2009 09:02

Muze mi prosim nekdo vysvetlit, jak mam levelovat? Nejak jsem na to neprisel.
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod flash789 20. 10. 2009 09:14

zabijenim potvor a plnenim ukolu:D
A pak si zajdes za trenerem a
u nej se za ziskane body naucis co potrebujes..
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Candy 20. 10. 2009 09:18

Spoiler nespoiler:
Když budu bandita, dojde opravdu k bitvě v harbour town a navrácení Dona? Nevim jestli to má smysl hrát podruhý.
Naposledy upravil Candy dne 20. 10. 2009 12:02, celkově upraveno 1
Candy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chemist 20. 10. 2009 09:47

C.I.S.I. píše:Muze mi prosim nekdo vysvetlit, jak mam levelovat? Nejak jsem na to neprisel.

Sorry, ale tohlě mě fakt rozesmálo ;-)
Odpovězeno už bylo, za každý splněný úkol a za každou zabitou stvůru dostáváš expy, když už máš dost expů na nový level, dostaneš 10 vědomostních bodíků, které si můžeš rozstrkat, kam chceš, ale pouze za poplatek u trenéra.

Candy píše:Když budu bandita, dojde opravdu k bitvě v harbour town a navrácení Dona? Nevim jestli to má smysl hrát podruhý.

Ee.
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Pipin 20. 10. 2009 09:56

Candy: Co kdybys šel s tím spoilerem někam?
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 20. 10. 2009 10:07

Chemist píše:
C.I.S.I. píše:Muze mi prosim nekdo vysvetlit, jak mam levelovat? Nejak jsem na to neprisel.

Sorry, ale tohlě mě fakt rozesmálo ;-)
Odpovězeno už bylo, za každý splněný úkol a za každou zabitou stvůru dostáváš expy, když už máš dost expů na nový level, dostaneš 10 vědomostních bodíků, které si můžeš rozstrkat, kam chceš, ale pouze za poplatek u trenéra.

No, tady slo spise o to, ze jsem na zacatku a zadneho trenera jsem nemohl najit. Ziskavani expu mi je jasne, ale ty trenery jsem nemohl najit. Ted me zajali v tom Orderu, tak tam trenuju a konecne je tam i nejaky trener.

Kazdopadne objevil jsem asi bug. Pri treninku mam porazit 3 borce, pricemz jednoho z nich jsem omylem zabil a ted mi ten ukol nejde splnit. Mam jit totiz za tim hlavnim masterem a ten se mnou, i kdyz jsem je vsechny porazil, odmita mluvit.
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod Candy 20. 10. 2009 11:44

Spoiler to bohužel neni.
Candy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod flash789 20. 10. 2009 11:51

Neni to spoiler?..to si delas srandu ne?
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chemist 20. 10. 2009 11:59

CISI: Jojo, není to bug, ale teď ten úkol prostě nedokončíš. Je to prostě tak dělaný, že pokud jsi zabil příběhově byť minimálně důležitou postavu, už se dál nehneš :)
=> LOAD :D
Jinak trenéry až na hole a magii najdeš už v táboře banditů, kam tě odvede Jan (ten z tý chajdy).
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Candy 20. 10. 2009 11:59

Odhalil sem akorát kus vedlejší konverzace, nic zásadního to neni. Ale tak se teda omlouvám.
Candy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Pipin 20. 10. 2009 12:01

Candy: tak hlavně zedituj svůj příspěvek a dej ten text do tagu Spoiler, ne?
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 10. 2009 19:04

Zase ty spoilery :D Hlavně že v tématu o Gothicu nebo Oblivionu je vyspojlováno skoro všechno a nikomu to nevadí...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 20. 10. 2009 19:05

SCobra: v Oblivionu je co vyspoilovat?
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 10. 2009 19:39

Ano, to je na hlubší zamyšlení :D
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka