Risen

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 5. 10. 2009 00:24

HE HE, Eurogamers.net: Risen za 4/10, něco visí ve vzduchu...no nic , ani to demo neumím stáhnout. Ponocnej Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod flash789 5. 10. 2009 10:22

Ovsem to je hodnoceni zmrsene xbox verze na Eurogamers..jinak PC verze na metacritics ma 79%..coz je v pohode
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod der.jar 5. 10. 2009 10:49

Demo se mi docela líbilo. Takový hlavní poznatek byl, že ta hra je asi dobře optimalizovaná. Po prvním spuštění jsem to hrál na max a to u většiny her nemůžu. Taky ukládání bylo opravdu rychlé a načítání ve srovnání s G3 taky. Jen co jsem se díval do charakter menu, tak mi prišlo takové trochu chudší (opět srovnání s G3), ale třeba se mi to jen zdálo. Uvidíme jak dopadnou recenze.
der.jar
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Meda 5. 10. 2009 11:09

No koukam ze X360 verze se moc nepovedla jeste ze to mam na pc :-) Jinak to prej pro ne delalo jine studio takze asi tak.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2800MHz, Gigabyte GA-MA770-DS3, A-Data 4096MB DDR II 800MHz Extreme Edition,
160GB HDD, Asus EAH4850 512MB, LC Power 550W
Meda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 5. 10. 2009 11:14

No optimalizovaná... Pokud říkáš optimalizace takovémuto LoD a stylizaci objektů na pozadí (jsou 2D nejsou 2D?), pak je optimalizovaná výtečně :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 5. 10. 2009 11:20

Me ta hra zacala pocukavat kdyz jsem s tim borcem bezel porad vys na ten utes. Ale cukat tak, jako by swapoval disk - malo RAM. Neicmene malo RAM nemam, takze tezko rict co to bylo. Jinak hratelne to jeste bylo. Bezne melo 45fps.

(1440x900 - FULL).
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 5. 10. 2009 11:33

Taky mě takhle cuká... Možná nedostatek paměti na grafice...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod flash789 5. 10. 2009 11:41

podle me to je ovladacema..kdyz sem mel ovladace verze 190+ tak to taky lehce pocukavalo..ale jak sem dal starsi 182.50 tak to jede naprosto plynule...
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 5. 10. 2009 11:44

A jeee, ATI syndrom dorazil do NVidie :-) The Longest Journey třeba na 190.xx nefunguje vůbec, zato na 18x.xx bezvadně :-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod flash789 5. 10. 2009 11:56

nj..oni ty 190+ ovladace sou jakysi domrveny..ale co vim tak lidi co maji radu karet 260.280 atd tak tem tyhle ovladace funguji dobre...
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod stonycz 5. 10. 2009 16:52

Marcel Kudlvasr píše:HE HE, Eurogamers.net: Risen za 4/10, něco visí ve vzduchu...no nic , ani to demo neumím stáhnout. Ponocnej Marcel od Zvonu.

Prosimtě, snad to Eurogamers nebereš vážně... :roll: Vždyť to jsou automaty na kydání hnoje :roll: Mafia tam dostala 40 %, Risen taky a F3 spolu s Obláčem tam maj 100% jako vzoér nejlepších RPG her století. Co to jako je?
stonycz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 5. 10. 2009 18:43

stonycz: ono je dobre si obcas i precist recenzi, ne koukat jen na cislo pod clankem ... nebo si aspon precist diskusi, do ktere pisu
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Amaru 5. 10. 2009 19:04

Tak ta recenze od Eurogamers mi přijde vážně směšná.
Amaru
First Blood

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 5. 10. 2009 20:10

Chlapi, u těch problémů s "cukáním", dejte, pls, hardware konfiguraci. Mně to taky cuká :-D
Hodil jsem rozlišení na 800x600 a stejně je to divný.
mám: Athlon X2 @2300MHz, grafárnu NVid. 8400GS(no jo, já vím), RAM 3 GB...
Ať se dobereme s čím aby bylo dobře .....
Dík.
Dr.Watson
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 5. 10. 2009 20:14

jinak-recenze... Nebral bych to vážně.
Vemte si, že by psal recenzi Scobra :-)) (eee, nic proti :-) ) - každý má jiný vkus a čeká od Risenu něco jiné, ne? Někoho zklame, někdo je nadšený "novým" Gothicem.
Prostě ono to chce zahrát a zkusit sám, očekávání velká, já bych dal spíš na to demo, náhledy a podobně.
Když já budu psát recenzi na Warcraft, tak to dostane 3/10 ...
Dr.Watson
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka