Dungeon Siege 3

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod StefiCZ 29. 6. 2011 14:01

Hral jsem demo sice na ps3 (nevim jak se to lisi od pc) a docela se mi to libilo i kdyz na koupi to nevidim.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 2. 7. 2011 11:53

Ahoj Doupáci, tak To je Finito a dělám nad DS kříž, bez party, ale To snad nééé, kdo bude tahat Matroš?! a já chcu ,,Oslíka!,,? Ten tam taky nebude?!
O koho bych pak Pečoval a kdo by ma zvedal a podpíral?! Smutnej Marčello...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod ushi28 10. 7. 2011 08:30

DS3 nedje řadit mezi AAA hry typu Zaklínač 2,ale je příjemně hratelná a je to supr akční RPG,navíc 4 postavy pro každého :-)
WoW je víc než hra... :-D
ushi28
First Blood

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 12. 10. 2011 14:22

Celkem prijemna zalezistost.
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 4. 11. 2011 20:06

Tak dohrano, skoro jsem litoval, ze je to celkem kratke, ale byt to delsi, tak by se to asi uz moc tahlo, takze v poradku. Docela me prijemne prekvapilo, jak se na konci promitly nasledky mych rozhodnuti, obcas celkem necekane. Rozhodne hra, za kterou se Square-Enix ani Obsidian nemusi stydet.
DLC koupim, jestli bude nekdy ve sleve, docela rad bych to jeste nekdy projel na vyssi obtiznost za jinou postavu, udelal jina rozhodnuti, mozna coop. Ale kvalitnich her vychazi stale tak mnoho, tak uvidim...
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod nox111 27. 1. 2012 09:10

Po dlhsom case som sa vratil k Ds3.Mal som ho uz rozohrate a chcem to dokoncit.Uz som asi u final bossa ale chcipol som tu aspon 20x.Mam nervy a tak si musim dat pauzu.Dufam ze neskor to dorazim
PS3 id:noxusSVK
Steam:nox948
x360:noxSVK
nox111
Killing Spree

Odeslat příspěvekod nox111 28. 1. 2012 14:34

Tak Dungeon siege3 som pred chvilou dohral.Stalo to sice dost nadavok ale nakoniec sa to podarilo.Hra to je dobra,pekna vizualna stranka,svizny subojovy system.
PS3 id:noxusSVK
Steam:nox948
x360:noxSVK
nox111
Killing Spree

Předchozí stránka