Arcania: Gothic 4

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod fps 29. 10. 2010 15:43

na té samé mapě co je město Stewark, se nemohu dostat do dvou jeskyní z pěti (vlevo od města Stewark), jsou nepřístupné, přitom jsem udělal všechny úkoly už i na další mapě co je Stříbrovodská pevnost, není to zase chyba
fps
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mtmccox2 29. 10. 2010 15:55

Nevím, na kterém místě to přesně bylo, ale vedle té pevnosti, co byl Diego zamčený se do těch jeskyní právě musíš dostat průchodem z dalších jeskyní nahoře spolu s nějakým questem. Prozkoumej celou mapu až na sever, tam mám pocit je vchod do jedné z nich. Nebo si musíš od někoho vzít úkol, už si to moc nepamatuju..
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bohemka 29. 10. 2010 17:54

s těma jeskyněma... záleží jestli si vybereš stranu lorda Renwicka, nebo stranu rebelů (Hertan)... do všech jeskyní se nedostaneš... respektive jo, ale jen cheatem...
Cože ?!? no tak to je fascinující...
It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary...
Hypotetical high five...................................... NICE!!
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod Chumbaba 29. 10. 2010 19:09

Otázka pro vás, co jste si koupili českou verzi. Někde jsem slyšel, že při instalaci je na výběr i plně anglická verze, můžete to potvrdit? V Anglii se prodej zřejmě nějak opozdil...
díky.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Xena 29. 10. 2010 23:10

fps píše:na té samé mapě co je město Stewark, se nemohu dostat do dvou jeskyní z pěti (vlevo od města Stewark), jsou nepřístupné, přitom jsem udělal všechny úkoly už i na další mapě co je Stříbrovodská pevnost, není to zase chyba

Asi ne, na foru http://www.gothicz.net to vysvetluji tak, ze jak mas na Stewarku ukol udelat tam poradek, tak sou dve moznosti: bud se pridat k rebelum nebo je potlacit , no a kazda z tech frakci ma naky jeskyne - kdyz se pridas na jednu stranu, dostanes se do jednech jeskyni a naopak :)

/* aha , bohemka byl rychlejsi :) */
Cry soldier , cry ...
Xena
Killing Spree

Odeslat příspěvekod fps 2. 11. 2010 18:25

Klíč od truhlice s pokladem,
dostal jsem úkolový předmět, klíč od truhlice s pokladem, dostal jsem ho od sedláka když jsem pobyl nemrtvé v jeho vesnici, vesničané se pak mohli vrátit domů, ale nemohu najít tu truhlici tady jsou screený http://www.fofo.cz/imgs/88/8/0/0/10379/ ... 2e37-i.jpg a http://www.fofo.cz/imgs/88/8/0/0/10379/ ... aeee-i.jpg
fps
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bohemka 2. 11. 2010 19:06

nad vesnicí (tam kde čekali veničani, než jsi pozabíjel nemrtvý) je cestička nahoru... v ní jsou truhlice (mám dojem že i stínová šelma, ale to si teď fakt nejsem jistej...) a k jedný z nich potřebuješ ten klíč...

-- 2. 11. 2010 18:06 --

nad vesnicí (tam kde čekali veničani, než jsi pozabíjel nemrtvý) je cestička nahoru... v ní jsou truhlice (mám dojem že i stínová šelma, ale to si teď fakt nejsem jistej...) a k jedný z nich potřebuješ ten klíč...
Cože ?!? no tak to je fascinující...
It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary...
Hypotetical high five...................................... NICE!!
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod fps 2. 11. 2010 22:02

bohemka píše:nad vesnicí (tam kde čekali veničani, než jsi pozabíjel nemrtvý) je cestička nahoru... v ní jsou truhlice (mám dojem že i stínová šelma, ale to si teď fakt nejsem jistej...) a k jedný z nich potřebuješ ten klíč...

-- 2. 11. 2010 18:06 --

moc díky, už jsem našel
fps
Killing Spree

Předchozí stránka