Arcania: Gothic 4

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod inexplicit 18. 10. 2010 09:22

teleportu tam par je....ale neak moc treba je pouzivat neni .... nastavit pokud vim nejde nic ...napise to tam jen cestu kam to vede a tim to konci ...jen je teda potreba aktivovat cilovy kruh tim ze k nemu dojdes tak jak k tomu prvnimu ...coz pak trochu postrada vyznam a hodi se to jen kdyz se chces pro neco vracet :D (jinak nic moc vyuziti..kdyz v tehle hre se jde vetsinou porad dopredu)

recenzi 6/10 na EG sem neak nepochopil...te hre neni co vytknout ...9ku minimalne..

artefakty sem vsechny nenasel ..ty od innose sou dobre schovany a clovek by musel prolizt kazdy roh mapy...coz je casove narocne..skoro az nerealne..

a mozna spoil rada : hra celkem zaklada na souboji na blizko .....obludy i zaverecny souboj , jsou pri celnim stretu obtiznejsi ..cili pokud jste se vydali cestou maga nebo neceho mezi...budete mit mnohem pohodlnejsi hru ...protoze vam nikdo na dalku neublizi tak, jak na blizko ..zatim co vy napriklad s inferno kouzlem muzete projit celou hru bez uhony....

--
jinak v bonusech je nekolik nevyuzitych artworku ...kde nektere bytosti vypadaj dost dobre a je skoda ze ve hre nebyly ...napr. tenhle

Obrázek

ale i tak musim rict, ze v tomhle gothicu byly nejpeknejsi priserky co sem videl...samej pekne zpracovanej jester :D
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Xena 18. 10. 2010 09:41

inexplicit píše:t ...napise to tam jen cestu kam to vede a tim to konci ...

No prave, ze ne. Ono to pise lokaci, kde ses, ale ne kam to vede, coz me prave vadi, pac kdyz aktivuju kruh, tak vlastne nevim, kde se objevim. A ze to jde furt dopredu mi taky neprijde, ted sem se zrovna potreboval vracet ze Stribrovodskeho hradu zpatky do toho prvniho hradu, a to je celkem flak cesty :)
Cry soldier , cry ...
Xena
Killing Spree

Odeslat příspěvekod inexplicit 18. 10. 2010 10:34

no ..mi se zdalo prave..ze jednou sem tam videl napis pomlcka a dalsi napis ..to az v tom poslednim meste.....ale neak sem tomu nevenoval pozornost no ....ale stejne je to jedno kdyz se to neak nutne nepouziva..
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod bohemka 18. 10. 2010 17:11

mě to taky baví... ty slabý recenze nechápu... já bych tomu dal tak 85%... ale prostě něco odpustit nejde... ještě bych překousnul zbytečný aktivity jako spaní a kování, který je tam na parádu... teleporty taky hloupost... ve trojce byly mnohem líp vyřešený pomocí kamenů... ale co mě opravdu hodně mrzí je malá volnost... nemůžeš hned ze začátku jít kam chceš... pokud se chceš vrátit někam víc zpátky, tak to prý taky časem nejde... to je hodně velký mínus...
ale jinak grafika... to si chrochtám... příšerky hezký... velká možnost oblečení je taky super... strom dovedností drobet pokulhává, ale taky se to dá snést...
Cože ?!? no tak to je fascinující...
It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary...
Hypotetical high five...................................... NICE!!
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod Dancek 19. 10. 2010 19:17

Hra mě baví, i přes fakt, že chybí volnost jako v Gothicu 3, a dost mě vadí ta linearita příběhu, ale za to grafika i přes začáteční nezvyklost je velice podařená, hlavně západ slunce. Děj je příjemný. Vadí mě nemožnost takového vylepšování dovedností, jako ve trojce, kde si jednotlivé dovednosti člověk upravoval a osvojoval za body.
Dancek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mtmccox2 19. 10. 2010 19:19

Na hrej.cz hra dostala pěknou čočku :D
a řekl bych, že přehnaně. Pokud se člověk přenese přes to, že holt tolik volnosti není, tak je to docela povedená zábava.
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bohemka 20. 10. 2010 23:01

nechápu některý ty recenze... vždyť je to cool hra... sice tam jsou nedostatky, který doufám odstraní datadisk nebo DLC... jako například ten "strom dovedností", kterej je na přesdržku... pořád mi přijde, že tam je málo zvířat v lesích... a taky mě mrzí, že je tam omezení levelem... prý 30 lvl je max.... když si vzpomenu, že v G3 jsem končil s levelem 81, tak je tohle hodně chudý... je to daný menšim světem, ale stejně no...
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod inexplicit 21. 10. 2010 09:03

chyba asi tam...ze to srovnavate =) ...gothic 4 neni a uz nebude gothic ....tohle je proste arcania a hotovo...ta hra je +- dokonala a jednoduse pochopitelna pro kazdyho ..

v lese kralici jeleni prasata vlci a obludy ....no ..na druhou stranu..kolik zvere potkate v tech ceskych lesich? :D ...
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod bohemka 27. 10. 2010 13:57

tak jsem to úspěšně dohrál... posledních několik hodin mělo super spád a odsejpalo velmi svižně a pěkně... Thorniara je parádní lokace...
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod fps 29. 10. 2010 10:40

Zákys - Oltář elementů
Od Zyry jsem dostal úkol najít chybějící části sochy, ale nemohu najít rozvaliny kde mám hledat chybějící části sochy, poradíte někdo kde je mám hledat, screen úkolu http://www.fofo.cz/imgs/88/8/0/0/8538/8 ... 339c-i.jpg
fps
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Xena 29. 10. 2010 11:31

No ten oltar je imho v Tooshoo, kdezto ty na tom screenu stojis asi nekde u Stewarku ne ? V Tooshoo je to od stromu jakoby na jih, co si pamatuju.
Cry soldier , cry ...
Xena
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bohemka 29. 10. 2010 11:35

oltář:
tu sochu najdeš v dungeonu... tam jak je zyra, tak nahoře na tom kopci jsou ruiny... musíš skočit dolu do tý díry a projít to podzemí... na konci je na podstavci kus tý sochy...
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod inexplicit 29. 10. 2010 11:41

:) no zajimalo by me proc stojis tam kde stojis :D to za 1/ :D ..

za 2/ ..tam pisou ze jsi zyru potkal v te svatyni v jiznich mokradech (proste na jih od stromu tooshoo jak pise xena).. napsali to divne ..ale ta svatyne = "nedaleke rozvaliny" :D ... ...proste uplne navrchu te "pyramidy" je dira, do ktere skocis a podzemi uz najdes ten vytouzeny ulomek...

---
edt: = bohemka :D
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod fps 29. 10. 2010 15:29

tak je to chyby, Zyra se mi objevila ve městě Stewark, byla tam jen tak opřená pod schodištěm, které je hned u brány když vejdete do hradu
fps
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bohemka 29. 10. 2010 15:41

tak to ti nemohla dát úkol na kousek tý sochy ale... o tom ti řekne až když jí potkáš v tooshoo...
bohemka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka