Arcania: Gothic 4

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod HAck_SG 9. 5. 2008 13:03

Tak co říkáte na ohlášení nové dílu této populární série? Napraví pověst ne zrovna povedeného třetího pokračování?

První obrázky :arrow:

http://img502.imageshack.us/img502/1840 ... biggm7.jpg
http://img185.imageshack.us/img185/6783 ... n01nt6.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/9052 ... n02qb3.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/8017 ... n03xr3.jpg
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bohemka 9. 5. 2008 13:08

tak na novýho gothica bych se určitě těšil... ale jak tak koukám na ty obrázky tak nevim nevim... vypadá to jako vyfocenej obrázek z nějáký knížky... navíc mizerně vyfocenej... kdes to vzal???
Cože ?!? no tak to je fascinující...
It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary...
Hypotetical high five...................................... NICE!!
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod HAck_SG 9. 5. 2008 13:11

Je to z jednoho německého herního magazínu...
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bohemka 9. 5. 2008 13:12

hm... tak podle těch obrázků se mi to teda vůbec nelíbí... ale tak doufám že to jsou jen první náznaky a že další screeny a obrázky budou mnohem lepší...
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod AlienX 9. 5. 2008 13:14

hral som prve dva diely a co ma odradilo, hrozne ovladanie a ten panak behal akokeby mal v nohaviciach ***** :-)
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 9. 5. 2008 14:05

Po trojce si pockam alespon na 3 recenze, jinak jsem znacne skepticky. :-)
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Pipin 9. 5. 2008 15:52

Ale trojka byla taky dobrá, ne že ne, stokrát lepší než celej NWN 2...na čtyřku jsem každopádně zvědav
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod bohemka 9. 5. 2008 16:40

mě náhodu trojka hodně bavila... já nevim proč si na ní pořád stěžujete... :hm
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 9. 5. 2008 16:53

Me od G3 nadobro odradil tento clanek. Pokud neco takoveho vyjde od na fan strankach s odstupem casu, kdy pominulo hype co zatemnilo hlavy recenzentum, je jasne ze na tom neco bude. Na spatne hry proste cas nemam, doporucuji precit.

http://gothicz.net/index.php?sekce=goth ... nky.070522
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Weightlifter 9. 5. 2008 17:47

Trojka byla pěkný SH*T a navíc špatně zoptimalizovaný
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Meda 9. 5. 2008 18:29

Jo trojka nebyla nic extra.Ale k tem obrazkum jestli to takhle bude vypadat i v realu tak klobouk dolu ale moc tomu neverim.No sem zvedavej jak to dopadne kdyz na tom nedelaj Pirane.Boze jak ja bych si pral aby to dopadlo aspon tak dobre jako Gothic 1 nebo 2 :-)
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2800MHz, Gigabyte GA-MA770-DS3, A-Data 4096MB DDR II 800MHz Extreme Edition,
160GB HDD, Asus EAH4850 512MB, LC Power 550W
Meda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurcatovium 9. 5. 2008 23:08

Tak takovou herní grafiku bych si dal říct...
Ty obrázky (hlavně první dva) jsou silně stylové a tohle já můžu... Být to takhle v reálu - nádhera! :-)
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Pipin 10. 5. 2008 15:40

DAVE: No tak já to přečetl, ale s autorem moc nesouhlasím, problém s G3 je trochu jinde.
Zaprvé - nejde ani tak o hype recenzentů. Nemálo recenzentů hru před recenzí prakticky nehrálo (buďme adresní - mluvím třeba o Bulířovi z Levelu, ten to podle všeho nehrál ani deset hodin) a recenze jsou pak plné nesmylsů a vysloveně vymyšlených věcí (Level vůbec G3 dělá medvědí službu, když ho nedávno vydali jako plnou hru, jakýsi fanoušek k němu napsal článek do rubriky Restart, kde bylo uvedeno, že na severu se nacházejí nordmarské PLÁNĚ - připomínám, že v Nordmaru to vypadá asi jako v Nepálu a pláně tam budou podobně rozlehlé:D ).
Všechny opravdu podstatné problémy G3 se odvíjí od jediného faktu - autoři chtěli vytvořit skutečně "freeform" hru. Hráč si může dělat co chce, jít kdy chce kam chce, zabít/nezabít koho chce atd. V důsledku toho nemá G3 žádný kloudný příběh - neexistují posuny v ději, stane se jen to co udělá hráč sám. Oblivion tohle řešil nesmrtelností klíčových postav, tady můžete zabít kohokoliv - a to se pak příběh těžko vypráví, když tvůrci hry nevědí, jsetli hráč příběhově nosné NPC už dávno nezabil.
Souhlasím, že bojový systém není ideální, ale ani moc mi nevadí, že vás zabije občas i kanec. Díky jeho nedokonalosti se v pozdějších částech hry odehrávají poměrně spektakulární bitvy, což celkem potěší. Ano, firebally jsou hrozně silné, ale opravdový problém je to jen jedenkrát ve Varantu, kde narazíte na dva mágy najednou. Jinak je kouzelníků pomálu.
NAPROSTO nesouhlasím s aoturem v tom, že Nordmar a Varnat jsou nudné. Je jasné, že na Myrtaně se autoři vyřádili nejvíc, ale sever i jih jsou graficky nádherné a je v nich plno nezapomenutelných míst.
Dungeonů je tam pomálu, ale mě osobně vůbec nechybí, naopak
Je to rozhodně velmi nadprůměrný hra, jen vědět co od ní čekat.
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod kurcatovium 10. 5. 2008 16:47

Pěkně napsáno... :-)
Zas mito dodalo chuť si G3 někdy vyzkoušet... Nejprve ale budu muset vylepšit PC. Takže nejdřív tak za půl roku :-D
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Wint3r 11. 5. 2008 11:36

Nějaké nové obrázky a artworky:
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27453&r=top
Btw furt si nestěžujte že se vám Gothic III nelíbil, nehrajte ho teda, když vám nechutí, todlecto je stejně topic o čtverce :pozor .
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Další stránka