Travian - online hra – Římané, Galové a Germáni

World of Warcraft, EverQuest, Ultima Online...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod HALI32 8. 6. 2007 18:35

bohemka tu dneska pálkuje :D
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bohemka 8. 6. 2007 18:37

z tvého příspěvku jsem poznal že ta otázka byla asi hodně hloupá... ale já to fakt nevim... ale spíš asi neni česky... nebo jo??
Cože ?!? no tak to je fascinující...
It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary...
Hypotetical high five...................................... NICE!!
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod HALI32 8. 6. 2007 18:39

hra je v cestine a me osobne moc nechytla
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurcatovium 8. 6. 2007 20:52

shaftik píše:secondOT:ne nechci,pac ho mam asi na dalsich 4 forech a menit to kvuli nakymu typkovi,co si tam da smrtku a mysli si jak je tvrdej,tak to fakt sry,ale ne :wink: :wink: :wink:

až jsem se zasmál... to není smrtka, ale Vilda Klika...!!! copak ho nikdo nezná??? :( :(
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 8. 6. 2007 21:06

Já měl za to, že je to Smrť, který pracuje na žních vydávající se za Vildu :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod kurcatovium 8. 6. 2007 21:16

Ale pro daný okamžik to nebyl Smrť, ale prostý nádeník Vilém Klika a to, že se vrátil ke své původní profesi, je jen shoda šťastných náhod... ;)
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 8. 6. 2007 21:17

Ok, já to četl už dávno, ale jsme OT jak sviňa :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod kurcatovium 8. 6. 2007 21:35

Ale prd... Vilda Klika má k Travianu blízko, tam jsou taky pole ;)
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod shaftik 9. 6. 2007 12:49

NO,radsi ukoncime tenhle OT ze ktereho plyne ze na zmenu meho avataru je zatim cas :wink: :D
Hehe......original Shaftik je pouze jeden .-)
I am 48% addicted to World of Warcraft.
shaftik
Rampage

Odeslat příspěvekod matth33w 19. 6. 2007 18:49

staci se regnout a zkusit za vyzkouseni nic nedate....
http://www.travian.cz/?uc=cz3_28685
PC: AMD Athlon II X2 250, Gigabyte GA-MA770T-UD3P, Kingston 4GB 1333MHz, Gainward GTS250 512MB DDR3
Notebook: Toshiba Satelite Pro U400
Mobil: Xperia Mini
matth33w
First Blood

Odeslat příspěvekod shacull 23. 6. 2007 16:50

Tahle hra je uplně skvělá, lepší sem asi nehrál. Moc sem tomu nevěřil, ale kámoš mě přesvědčil ať se taky zaregistruju a od té doby jsem závislák na Travianu ;) Vidím, že tu všichni dávají svoje ref odkazy a doufají, že se jim přes ně někdo zaregistruje ;)
Já ho sem dám taky, protože pokud se mi přes tento odkaz zaregistrujete, tak za to dostanu nějaký zlaťáky (bonus ke hře) a to se vyplatí :o)
Takže tady je: http://www.travian.cz/?uc=cz2_47921
Budu vám velmi vděčný pokud se přes něj zaregistrujete, protože se narozdíl od ostatních k tomu aspoň přiznám, že mi to něco přidá ;) Předem díky moc.
Myslím, že na server 1 už se registrovat nedá, ale na ostatní asi jo. Například na serveru 2 píšou, že už je tam plno, ale není to pravda. Dá se tam dostat tak, že dáte login -> server 2 -> a teprve potom registrovat. Přeji příjemnou zábavu u Travianu a hodně štěstí v budování divu světa :D
shacull
First Blood

Odeslat příspěvekod p.e.t.i.k. 23. 6. 2007 17:30

Tak jsem to zkoušel a asi po měsíci mě to přestalo bavit. Ale jinak docela dobrá hra.
Ah, we are all heroes: You and Boo and I... Hamsters and rangers everywhere REJOICE!!!
What can change the nature of a man?
Nedávejte vědcům páčidla !!!
p.e.t.i.k.
Killing Spree

Odeslat příspěvekod shaftik 24. 6. 2007 11:27

Ja uz to hraji tak,mno....mesic a neco a celkem me to porad bavi,ale teda fakt nvm jestli jeste bude
Hehe......original Shaftik je pouze jeden .-)
I am 48% addicted to World of Warcraft.
shaftik
Rampage

Odeslat příspěvekod - JUPÍK - 26. 6. 2007 17:55

Ertefol píše::mrgreen: Takhle propagovat svůj referenční link je ubohé, ale alespoň si mě pobavil :mrgreen:n/quote]
Přesně tak , a přitom to není wůec pravda :D prej nový nastavení :lol:
Kupte si JUPÍK a budete nachcaní že vám už ani forum nepomůže ...
- JUPÍK -
First Blood

Odeslat příspěvekod Jackomon 27. 6. 2007 15:12

Hmm, tak Travian je povedena hra, ktera bavi... ma nicmene nekolik chyb:

- to ze je jednoducha a srozumitelna je fajn, ale potom tam hraje hlada 10-letych deti, s kterym to jaksi nema cenu, omylem jsem se do jedne takove aliance dostal a je to sileny, ty decka to hraji 2x dyl a maji polovinu me populace - nehrajou tymove a nic na svete je neprinuti hrat dobre. Ted jsem za spinu, kdyz se od nich chci odtrhnout.

- dalsi minus je beztrestne farmareni na slabsich hracich, vim o spouste lidi, kteri se odpojili jen kvuli tomu, ze jim 5x denne do vesnice pribehne necekana navstena, pobije vsechno, odnese vsechno a nic s tim nejde delat. A s hracema se nejde prakticky domluvit, silni farmari, slabsi dostavaji po drzce.

- zlate... zajimavy napad, jenze ten kdo si to koupi, dostane nezanedbatelnou vyhodu oproti beznym hracum - staveni budov do fronty, zvysena produkce, atd. atd... ta hra prakticky nuti hrace platit, kdyz nezaplatis, jsi looser, s tim nic nenadelas...

Ale abych jen nenadaval, hraju to asi mesic a porad me to bavi. Jsem na 5. serveru, kde to je slusne vyrovnane - zatim - a uz se tu schyluje k zajimavym aliancnim bitkam...
Omelette de fromage!
Jackomon
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka