Pred chvili jsem se dival na pg24.Byl tam zrovna porad MMO Worlds a bylo tam tahle hra.Vypadalo to dost zajimave ! Zitra by to meli opakovat tak to kdyztak zkouknete.Libilo se mi to vic jak neaky Lineage2 nebo WoW.
Podle mě je to stašna nuda.. cestovat přes cely vesmir tam, pak zas zpet, a vsechno se odviji časově tak jenom jak truba čekáš... Nějak sem tu hru ani poradně nepochopil Myslím tim jeji učel, cil..
Začínám dělat pro EVE Online menší videotutorialy pro absolutní začátečníky. Prozatím jenom pilotní díl - 29 minut. Tutorialy jsou koncipovány tak, že se počítá s projetím klasických tutorialů ve hře.
Bohužel, nevyšla mi moc hlasitost vstupu mikrofonu - bude opraveno v dalších dílech
1. část
2. část
V komentářích na YouTube k naleznutí i odkaz pro download verzi ve FullHD (cca 200 MB, mp4 x264).
Jsem otevřen i k obsahové diskuzi těchto videotutorialů - prozatím jen na mém soukromém fóru, plus na veřejném českém fóru zabývajícím se primárně EVE Online - odkaz k diskuzi zde (nutná registrace).
Na přání můžu diskuzi - resp. současný námět z diskuze vzešlý - mirrornout i sem.
EVE jsem kdysi zkoušel a líbila se mi, ale nakonec jsem s ní skončil kvůli miniaturním písmenkům, která nešla v nativním rozlišení nijak zvětšit. Je už možné měnit velikost textu, nebo musí člověk v 1680 x 1050 pořád číst ty blechy s lupou?
Máš na mysli nějaký konkrétní text? Např. v chatu lze velikost písmen změnit dle libosti.. se zbytkem na 1920x1080 ani moc problémy nemám. Samozřejmě, záleží v jaké vzdálenosti od monitoru se to čte, jak dobře člověk vidí, atd.
Naposledy upravil milsimr dne 22. 8. 2011 21:33, celkově upraveno 1