EVE online

World of Warcraft, EverQuest, Ultima Online...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod deluX 12. 8. 2006 18:55

Cus

Pred chvili jsem se dival na pg24.Byl tam zrovna porad MMO Worlds a bylo tam tahle hra.Vypadalo to dost zajimave ! Zitra by to meli opakovat tak to kdyztak zkouknete.Libilo se mi to vic jak neaky Lineage2 nebo WoW.

ofic stranka eve
http://www.eve-online.com/

pg24
http://www.pg24.cz/Main.htm
deluX
First Blood

Odeslat příspěvekod deluX 13. 8. 2006 17:06

ted cumte je to tam
deluX
First Blood

Odeslat příspěvekod Naryan 19. 9. 2006 21:17

Eve Online existuje dlouho a pokud se nemyli, tak dele nez World of Warcraft.
Naryan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod aurellman 23. 1. 2007 21:47

Podle mě je to stašna nuda.. cestovat přes cely vesmir tam, pak zas zpet, a vsechno se odviji časově tak jenom jak truba čekáš... Nějak sem tu hru ani poradně nepochopil :) Myslím tim jeji učel, cil..
aurellman
First Blood

Odeslat příspěvekod milsimr 21. 8. 2011 23:13

Začínám dělat pro EVE Online menší videotutorialy pro absolutní začátečníky. Prozatím jenom pilotní díl - 29 minut. Tutorialy jsou koncipovány tak, že se počítá s projetím klasických tutorialů ve hře.

Bohužel, nevyšla mi moc hlasitost vstupu mikrofonu - bude opraveno v dalších dílech :-)

1. část

2. část

V komentářích na YouTube k naleznutí i odkaz pro download verzi ve FullHD (cca 200 MB, mp4 x264).

Jsem otevřen i k obsahové diskuzi těchto videotutorialů - prozatím jen na mém soukromém fóru, plus na veřejném českém fóru zabývajícím se primárně EVE Online - odkaz k diskuzi zde (nutná registrace).

Na přání můžu diskuzi - resp. současný námět z diskuze vzešlý - mirrornout i sem.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chumbaba 22. 8. 2011 05:53

EVE jsem kdysi zkoušel a líbila se mi, ale nakonec jsem s ní skončil kvůli miniaturním písmenkům, která nešla v nativním rozlišení nijak zvětšit. Je už možné měnit velikost textu, nebo musí člověk v 1680 x 1050 pořád číst ty blechy s lupou?
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod milsimr 22. 8. 2011 10:35

Máš na mysli nějaký konkrétní text? Např. v chatu lze velikost písmen změnit dle libosti.. se zbytkem na 1920x1080 ani moc problémy nemám. Samozřejmě, záleží v jaké vzdálenosti od monitoru se to čte, jak dobře člověk vidí, atd.
Naposledy upravil milsimr dne 22. 8. 2011 21:33, celkově upraveno 1
milsimr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod milsimr 22. 8. 2011 21:33

Tak musím se částečně opravit: změna fontu JDE, alespoň pro kontextová menu, ale člověk musí být lognutý ve hře.

Obecná velikost písma - např. u popisu lodí, modulů, atd. - se zdá změnit nejde.

Postup: (ESC) -> karta General Settings -> položka Context Menu Fontsize (bohužel, více jak 13 nastavit nejde). Plus možnosti ve Font width.
milsimr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod milsimr 5. 10. 2011 22:50

Další díl tutorialu je se zpožděním venku.

CZShare - download verze
milsimr
Killing Spree