CITAJTE VSETCI CO SA CHCETE DOZVEDIET VIAC O TEJTO FANTASTICKEJ HRE
no ja to hram uz 2-3 mesiace, je to velmi dobra hra a je free len preto lebo peniaze ziskavaju pomocou premium items ako ticket na 2x expu, opica co zbiera itemy zo zeme za vas...
Hra je to moc slusna, a stale ne dokoncena, posledne bol lvl cap zvacseny zo 60 na 70 a otvorene nove lokacie
herny system je zo zaciatku jednoduchy, najprv sa vam zda ze ide len o grafiku, no po par dnoch, tyzdnoch hrania zistite ze je to vysoko kvalitne MMORPG a stoji zato hrat ho x mesiacov.
takym tahacom hry okrem grafiky a vybalancovanych skillov je napriklad aj Caravan and Triangular conflict - ide o to ze od 20lvlu si mozete vybrat job item ktory pokial je equipnuty vas robi traderom alebo thiefom alebo hunterom. trader zobere tavu, nakupi v meste ´´A´´ veci a ide karavanu do mesta ´´B´´ a preda veci do obchodu za drahsie. po ceste sa mu objavuju NPC thiefovia s ktorymi si musi poradit. obtiaznost karavany sa deli na * az ***** hviezdiciek napr: 1* karavana, objavuje sa 1 thief NPC a ludsky thiefovia nemozu na obchodnika utocit. 2* karavana objavuje sa 2x NPC thief, co je celkom snesitelne ale mozu ho okradnut thiefovia ktory sa nasledne teleportuju s nakladom do Bandit Den kde predaju tovar. posledny ´´job´´ je hunter ktory ma za ulohu lovit thiefov a ochranovat karavanu. Velmi zabavny prvok s ktorym som sa predtym nestretol, a je to naozaj sranda ked ide cela guilda karavanu.
Mame slovensko-cesku guildu H5N1 na servere Athens (serverov je momentalne 7 a mozete si slobodne vybrat na ktorom chcete hrat).
hra ma aj unique bosov ktory sa spawnuju 4 hodiny po ich poslednom zabiti, su brutalne silny a rovnako aj ocenia ked ich niekto zabije brutalnou expou a tucnym dropom itemov, a hlaskou xxmenoxx killed Ureuchi from Tarim Basin ktoru u vidia vseci na serveri.
Pripravuju sa velke updaty ako Europska rasa, milion novych lokacii a zbrani, nevieme sa na to dockat hra je uz aj tak velmi zabavna a obsiahla.
Nemozem nespomenut EVENTY ktore su dost casto, Posledny taky velky event bol Eastern holiday event a po nom compensation event.
Pri tejto hre ostanem este aspon 1 rok lebo ma bavi cim dalej tym viac postupom casu ako objavujem nove veci.
doporucujem zacat strankou
http://www.silkroadonline.net kde si samotnu hru mozete stiahnut. Hra je graficky narocna na PC.
Dalsia vyborna stranka je
http://www.silkroadtavern.com velka komunita hracov.
Pre vsetkych novych hracov zelam vela stastia a ´´nech zanechaju svoje meno na hodvabnej ceste´´