World of Warcraft... po 2 rocích nonstop hraní volně přerušovaném třeba hrou Cis-MU nebo Counter-Striker chcu zkusit hru Lineage 2 jiz j istahuju a tesim se
Jezek: Doufám, že ano... Momentálně sleduji uzavřené betatestování a grafika vypadá úžasně. Navíc Mythic by měl zpracovat reálie WarHammeru do nejmenších podrobností, takže určitě je na co se těšit. A třeba nám někdo za pár (desítek) let nadělí i WarHammer 40.000 online
Nienor - Ghost Hunter, leader of Dark Angels, Patria 10x RP
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
Ja Newim, ach vy WOWkari, podle me je nejlepsi Lineage 2 Znam Vcelku Dost lidi mi rikaly ze WOW je bavilo min nez L2, avšak mnohdy se setkávám zase s opačným názorem, někdo si stěžuje na ovládání, druhý na zpracování.
Já Teda Jasně Dávám Hlas L2
Asus K50AB Turion X2 2,2 GHz 4 GB RAM ATI Radeon HD 4570 512 Mb RAM
Ode mě zase nic než Guild Wars nečekejte. WoW jsem hrál skoro rok a už mě nebere. L2 jsem nezkusil a ani nehodlám.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy! http://dreamer.blog.doupe.cz/