od ghostdog32 30. 8. 2014 17:29
EQ2 už je trochu vykopávka, stejně jako wowko... to jsou MMOčka už jen pro veterány. Těším se na EQ next a doufám, že to moc neposerou. Hrál jsem od headstartu GW2 skoro celý 2 roky mi to stačilo, ale čímdál tím častěji jsem si uvědomoval, že už ve hře nedělám nic jinýho než farmím goldy a už mě to přestává bavit. Vyzkoušel jsem si teď Archeage, SWTOR, Wildstar a ani jedno mě neoslovilo. AA je takový divný mišmaš s zabugovanou grafikou a vůbec ten vizuál se mi moc nelíbí. SWTOR vypadá spíš jako masseffect s tématiou star wars, což je fajn, ale jen jako singlplayer a navíc pro F2P hráče je to hnusně ořezaný. Wildstar vypadá docela nadějně. Vizuál trochu perverzní, ale jinak bych to hrál, kdyby to nebylo s poplatky a kdybych ve startovních lokacích potkal víc jak 1 hráče za půl hodiny. Nakonec jsem objevil Firefall a jsem naprosto spokojen, alespoň prozatím.... Celá hra je zadarmo, ale nikdo vám nic nevnucuje a je to fakt akční a zábavný. Nechápu proč to má taky špatný recenze. Lidi jsou *****ý, že odstranili pár dobrých věcí před vydáním hry, ale to je asi vše.
i5-2500K @4.4 Ghz, Noctua NH-U14S, GA-Z68XP-UD3P, Kingston 8GB, Samsung 840 EVO 120GB, Intel 320 80GB, WD Green 2TB EZRX, Audinst HUD-mx2 + AKG K240MKII, EVGA SuperNOVA 750W G2, Fractal R4, LG W2220P @75Hz