World of Warcraft

World of Warcraft, EverQuest, Ultima Online...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod xb0x 6. 8. 2011 00:20

kamosovi taky vyblili acc ale zrejme ho pouzili navic k farmareni takze tam mel asi 60k goldu. samozrejme mu je nechali + vratili co mel puvodne :-DDD
xfire:rodier
psn:rodierCZuk
xb0x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bestop 6. 9. 2011 22:10

Rychlej dotaz: Bude mi stacit tahle sestava abych se v raidech 25 udrzel v akci na nakych rozumnych fps? Pc bude vyuzito pouze na WoW a zaroven u toho na hudbu nebo videa. Na jine hry mam konzoli. Popripade jestli by bylo vhodne si i za tech par korun nechat upgradovat na 4gb Ram. Pripadne doporucte nakou sestavu max do 8k. Diky
Kód: Vybrat vše
http://pocitace.aukro.cz/herni-pc-amd-x2-3-0ghz-hd6570-2gb-500gb-dvd-rw-i1794899693.html

Kód: Vybrat vše
http://pocitace.aukro.cz/bc-naslapane-levne-herni-pc-s-dx11-vyprodej-i1792309029.html
bestop
First Blood

Odeslat příspěvekod Melny 5. 11. 2011 16:02

Zdravím, chtěl bych se zde zeptat zdejších zkušenějších hráčů, zda má smysl investovat do nějaké speciální MMO myši, jako je od Steelseries nebo od Razeru. Nechce se mi vyhazovat 2 tisíce na to abych pak zjistil, že je to k ničemu :)

Díky
iMac 21, PS3 Slim 250G, Black Wii, Nintendo DSi, PSP 2004
Melny
Killing Spree

Odeslat příspěvekod David Sláma 5. 11. 2011 22:20

Ahoj Melny, v podstatě to cenu nemá, obecně jakákoli herní myš, která ti bude sedět, bude nejlepší.

Osobně jsem nějakou dobu hrál na Seelseries Cataclysm myši, ale dojmy mám spíše rozporuplné. Ocenil jsem kopec docela dobře rozmístěných tlačítek kvůli svému stylu hraní: healoval jsem přes VuhDo, a to tak, že jsem měl skilly nabindované hlavně na myš, na klávesnici jsem mačkal jen pár z nich. Ale myš je to až moc velká, přitom hodně lehká, má nic moc plasty a nenadchla mě.

Asi nejdéle jsem vydržel u Logitech G9, kterou používám i teď - je to skvělá myš, navíc se dvěma vyměnitelnými gripy a se závažíčky na drobnou regulaci hmotnosti. Dobrou zkušenost mám i s ergonomií myší od Razeru, ale to chce vyzkoušet - Razer používá různé tvary pro různé úchopy, takže jen podle fotek bych nevybíral. (Na druhou stranu ten speciální kousek od Razeru s numerickou klávesnicí na boku je na houby - tvar je skvělý, ale tu spoustu tlačítek člověk moc nevyužije.)
David Sláma, editor časopisu Computer
Failure is not an option. | Ignorantia iuris non presumitur nec toleratur.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Melny 5. 11. 2011 22:59

Ahoj Davide, díky. Já právě u známého tu Cataclysm myš zkoušel a mám podobné pocity. Strašně špatně se mi držela a po chvilce mě z ní bolela ruka. Mám Razer Deathadder a jsem naprosto spokojený, má však na boku jen dvě tlačítka, tak jsem si říkal, jestli o něco nepřicházím. Nyní mám vše nabindováno na klávesnici a ani ty boční tlačítka nevyužívám a tak jsem řešil, jestli není lepší mít naopak vše nabindované na myši. Jestli to prostě není efektivnější, protože se musím přiznat, že zatím se s tou klávesnicí dost peru :)
Melny
Killing Spree

Odeslat příspěvekod aacid 7. 11. 2011 10:10

ja este ked som hraval, tak mi pohodlne stacila mys s dvoma tlacidlami na boku (MS Sidewinder).
dohromady je to 5 tlacidiel a potom som pouzival modifikatory (ctrl, shift, alt) co mi dalo 15 spellov/makier cisto na mysi a s tym som si pri healovani uplne vystacil dokonca aj s druidom ktory ma hadam najviac spellov.
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod David Sláma 7. 11. 2011 13:01

Měl jsem to stejně, jak píše aacid - používal jsem levé a pravé tlačítko a dvě boční tlačítka, k tomu kombinace se Shift, Alt a Ctrl a bohatě to stačilo. Jen byla pak divočina pamatovat si čtyři healovací layouty. :)
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Melny 22. 11. 2011 13:21

Ahoj, tak mám zase problém, ale tentokrát technický :) Asi 2 dny mám problém s tím, že mě po cca půl hodině hraní vyskočí hláška "Disconnected from server" a vyhodí mě to ven. Taky jsem si všimnu, že se hra jakoby víc trhá. Na netu jsem si zkusil najít ve fórech podobný problém a našel jsem tam rady, že mám vymazat cache a další složky a udělat repair. Vyzkoušel jsem všechno, ale nic nepomohlo.

Neměl někdo podobný problém?

Díky

P.S. hraju na macu
Melny
Killing Spree

Odeslat příspěvekod David Sláma 22. 11. 2011 18:08

Tipuju potíže s připojením - špatný signál Wi-Fi, možná vytížená síť něčím jiným (stahování, streamování apod.).
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Melny 22. 11. 2011 20:24

Nejspíše je to tak jak píšeš. Zkoušel jsem totiž připojit jiný počítač a dělá to stejnou neplechu. Dík.
Melny
Killing Spree

Odeslat příspěvekod majkicz 30. 1. 2012 12:45

Takovy dotaz na ty, kterym hackli, vybilili ucty apod.
Pouzivate autentifikator??
'08 Mazda2 1.3 MZR TE - http://forum.mazdaklub.cz
Samsung LE46A656 & SONY Playstation3 & MacBook Pro 13" late 2010 & iPhone 3GS 32GB
majkicz
First Blood

Odeslat příspěvekod David Sláma 30. 1. 2012 19:39

Osobně nemám zkušenost s hacknutým účtem, ale pokud ti jde o to, jestli má autentikátor cenu, tak bych názor měl. Soudě podle počtu úspěšných útoků na účty je asi poměrně snadné se přes kombinaci login/heslo dostat, autentikátor je v tomhle skvělý, protože nabízí prvek ochrany, který je mimo PC i síť.

Ochrana to ale není stoprocentní, překonává se tzv. man in the middle útokem. Útočník dostane do PC oběti software, který zachytí všechny přihlašovací údaje (login/heslo/kód z autentikátoru) a namísto nich odešle serveru podvržené, neplatné údaje a server vrátí oběti chybové hlášení. Platnost klíče je přibližně půl minuty až minutu a během této doby se útočník přihlásí místo oběti. Díky tomu, že k odeslání původních informací od uživatele nedošlo, kód není znehodnocen a je platný (jinak je unikátní a jen na jedno použití).

Nicméně pokud používáš PC rozumně a s nějakým standardním zabezpečením, dá se předpokládat, že ti takový útok nehrozí a že autentikátor bezpečí účtu citelně zvýší.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Garrux 5. 2. 2012 12:53

Zdravím lidi, mnoho let jsem se bránil hrát WoW, ale již ho chci zakoupit a hrát. Malej odpočinek od her typu EVE. A moje otázka zní jestli se dá koupit nějaká speciální edice kde jsou všechny datadisky?
Garrux
First Blood

Odeslat příspěvekod majkicz 5. 2. 2012 22:57

Garrux: Ne, neda. Stale plati: kup Battlechest (WoW + Burning Crusade) a k tomu potom Lich Kinga a Cataclysm...ted se to mozna vyplati koupit pres blizzardstore, maji tam hodne slusne slevy na spoustu veci...chce to propocitat..
'08 Mazda2 1.3 MZR TE - http://forum.mazdaklub.cz
Samsung LE46A656 & SONY Playstation3 & MacBook Pro 13" late 2010 & iPhone 3GS 32GB
majkicz
First Blood

Odeslat příspěvekod tyrolsko 7. 6. 2012 11:51

WoW starter edition
měl jeden dotaz ohledně tehle verze hry ,když si dokoupím ten první datadisk co ktomu nabízí. Pujde to stale hrat bez měsíčních poplatku? diky za odpovědi
tyrolsko
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka