World of Warcraft

World of Warcraft, EverQuest, Ultima Online...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Torham 25. 4. 2011 19:00

Coft: Účet se jen tak zrušit nedá u WoWka :) Jen můžeš pozastavit předplatné a pak ho obnovit, to není problém. Prostě když nezaplatíš (třeba zastavíš předplatné kartou nebo nekoupíš další kupon, pokud jedeš na předplacenky - to je můj případ), tak účet ti zůstane, ale do hry se logicky nelogneš - nepustí tě to, protože nemáš zaplacené další období :) Takže bych se toho nebál...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 25. 4. 2011 19:09

Obrázek
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 3. 5. 2011 13:55

Měl bych dotaz pro WoWkaře :-) Můj kamarád si koupil normální verzi Cataclysmu, ale ted by chtěl tu limitovku a ptá se, jestli na tu normal verzi půjde použít ten malý deathwing k postavě co už má vytvořenou? Nebo by musel hrát od začátku?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ertefol 3. 5. 2011 16:49

Tam se to lockuje na účet, upřímně spíš nevím, jestli bude CE fungovat na účtě, kde už je normální. Ale myslím, že by přes upgrade subscription problémy dělat neměla.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Sattero 3. 5. 2011 16:59

Povýšit verzi na CE by neměl být problém a draka ti systém pošle ve hře ke každé postavičce poštou :)
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Coft 8. 5. 2011 21:43

Dneska mi přišel email s tím že někdo změnil můj mail a já se nemůžu dostat do hry. Docela mě to rozhodilo
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Player. 8. 5. 2011 22:20

Tipoval by som to na scam.
Player.
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Coft 9. 5. 2011 09:11

No jako dneska si zažádám o recovery, jenom mi dá kámoš ty CD/DVD s těma hrama. Je neskutečný že to je tak na prd s tou změnou mailu, že to nemusím potvrzovat na svým původním, ale na tom novým
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 26. 5. 2011 11:38

"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 2. 6. 2011 18:00

Tak mi nejakej nolifer hacknul ucet. Bagly vybileny, goldy v *****.

Nasteti jsem na to prisel relativne brzo, takze na mainovi jsem mel jeste vsechen equip, a alt byl cerstva 80. takze jeste ani nic nestihl nabrat.
Sice jsem dobryho ctvrt roku nehral, ale alespon mam ted mesic zdarma. :D

Akorat tech goldu je mi skoda..mel jsem tam tak kolem 1k.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 3. 6. 2011 08:15

Tak vsechno dobre dopadlo. Napsal jsem si Token a GMka mi asi do dvou hodin (!!!) vsechno vratili. Takze mam jen ten mesic zdarma. ^^

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod aacid 3. 6. 2011 08:21

nechapem preco vybielenie wow konta berie kazdy ako tragediu (viz videa na yt), tiez sa mi to stalo asi pred rokom, 5x lvl80, lognem sa a vsetky postavy hole, napisal som gm a vsetko som dostal naspat (az na jednu postavu na ktoru asi zabudol ale to sa mi uz nechcelo ho buzerovat).

dokonca som pocul famy ze pokial ma gm dobru naladu tak ti aj nejake goldy prihodi :)
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ushi28 8. 7. 2011 08:26

wow je best hra,kterou sem kdy hral xD ale je dost navykova,tjn.ja uz hraju asi pul roku a furt me to bavi..
ushi28
First Blood

Odeslat příspěvekod ushi28 9. 7. 2011 17:52

WoW je best hra v mim životě :)
WoW je víc než hra... :-D
ushi28
First Blood

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 9. 7. 2011 19:48

to mas dobri

for teh lulz
Lo!Zza