World of Warcraft

World of Warcraft, EverQuest, Ultima Online...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod shaftik 13. 12. 2007 12:44

Mam Dotazek,kolik z vas tu pari WoWko na Viste? Zajima me jestli to vubec jde,aby s tim nebyli naky problemy,nebo tak,diky :)
Hehe......original Shaftik je pouze jeden .-)
I am 48% addicted to World of Warcraft.
shaftik
Rampage

Odeslat příspěvekod DarthRu 26. 12. 2007 18:27

svrbej me prsty nad znovu zapocetim WoWka na serveru kde jsem zacinal a ktery pul roku nejel... od te doby prakticky WoW nehraju... jeste stesti ze uz jsem WoW smazal a udelali Wipe, protoze jinak uz bych tam byl a zase bych byl zavisly :D nicmene mozna ze to tak dopadne ..
GB -> GBC -> PC - > NDSL -> X360

shanim: Fight Night Round 3 a Assasins Creed - xbox 360

kliknutim na dolni reklamy na mem "www" mi pomuzete a potesite mne tim :)
DarthRu
Rampage

Odeslat příspěvekod Xoddam 26. 12. 2007 19:46

apropo wipe ...

Kdyz sem menil server nekdy na zacarky jeste v casech Mccka sem taky pekne wipnul par chu*u :) ... ja se msi to aj natocil :)

V hlavni roli JA aka Lafthar :)

http://www.youtube.com/watch?v=ICn8VdIg66M
Xoddam
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 26. 12. 2007 20:03

Xoddam píše:apropo wipe ...

Kdyz sem menil server nekdy na zacarky jeste v casech Mccka sem taky pekne wipnul par chu*u :) ... ja se msi to aj natocil :)

V hlavni roli JA aka Lafthar :)

http://www.youtube.com/watch?v=ICn8VdIg66M

hm major prisli na me nostalgicke casy zlateho WoW MC,BWL ,aq40 ti byli proste nejlepsi raidy a krasne prozite chvile meho zivota :D
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Sorken 26. 4. 2008 19:04

Tak jsem koukal na ty vaše posty z roku 2005 :D a je dobré to srovnat s dneškem kdy wowko paří 10 000 000 lidí a chystá se druhý datadisk :twisted:. Já osobně WoWko teď taky hraju a dá se říct, že je tam pro každého něco .. koho nebaví tvrdý PvE progress nebo na to nemá čas (guildy chodi většinou do 23:00-24:00 a někdo v noci nehraje :) ) může se věnovat PvP nebo si tam někde občas zafarmit.

Co si myslíte o S4 a zavedení personal ratingu na téměř každý item?

podle mě dobrý tah, konečně bude PvP jen pro ty co maj skill.
I  Mac
Sorken
First Blood

Odeslat příspěvekod Ciriklo 20. 6. 2008 18:34

Česká gilda Czech horde hrající na serveru Hellfire hledá další hráče, kteří by rozšířili řady bojovníků a přilili tak olej do válečného ohně. Jsme poměrně nová gilda s novými nadějemi, která vznikla z velice dobře fungující avšak dnes už rozpadlé czech enclave hrající na témže serveru. Pakliže máš zájem stát se jedním z nás, nebo se chceš jen optat, zkoukni http://www.czhorde.tym.cz. Nebo ve hře: Aranka, Outburet, Alfonx, Opicak

omlouvám se předem všem rýpalům, kterým může toto téma vadit :)
Ciriklo
First Blood

Odeslat příspěvekod aacid 26. 6. 2008 14:53

viem ze k tomu nemam co povedat, ale nedalo mi nepozastavit sa nad tym neuveritelne originalnym nazvom guildy :D
kde na to ti ludia chodia? :D a furt nechapem, preco maju niektore narody (nemyslim iba cechov) tu tendenciu pchat meno svojho narodu vsade kam sa da :D
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ciriklo 27. 6. 2008 20:41

Věc se má tak, že jsme si takový název zvolili kvůli tomu, že na našem realmu je minimum čechů, aby si nás třeba všimli. Jde hlavně o čistě praktický název. Jádro uvnitř je jiné, neboj. Jinak s tebou z poloviny souhlasím a raději bych jiný název, ale jak už jsem říkal ;-)
Ciriklo
First Blood

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 29. 6. 2008 20:52

Tondabrus píše:Cau vsichni,
na jedny cesky fanouskovsky strance zabyvajici se WoWkem jsem nasel navod, jak se zucastnit beta programu... Myslel jsem si, ze to je nejakej podvod, ale je to primo na adrese wow-europe.com.. Ne jako ty podvody s adresama wotlk.beta.neco.com... Ten formular je proste na wow-europe tak si rikam, ze to nemuze bejt podvod.. Hned jsem se tam zapsal a nemuzu se dockat az mi poslou mail s downloadem klienta - kamosovi se uz ozvali...
Tady je ten zminenej web, kde se v nejnovejsim clanku doctete vic info:
http://wow-vigudes.wz.cz/

<p.s.> proces je dokonce sifrovan pres protokol https - zabecpeceny spojeni s certifikatem</p.s.>

overeno podvod fake na heslo reportuju tvuj prispevek a prosim o rychle zabanovani

vubec bych takovyho cloveka jako pan Tondabrus chtel moc a moc potkat a popovidat si
krast lidem pracne nabyty majetek a to je uplne jedno ze je virtualni je opravdu ubohe

jinak firefox stranky detekuje jakozto s neduverivym obsahem ale sikovnej to psalek to udelal sikovne a prece jenom 2* se to pres oficialni stranku nalinkuje ..jestli tohle oblbne IE je to mozne ale firefox neni nastesti tak lame :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 29. 6. 2008 21:01

aacid píše:no ja som to vyskusal, mam stary account ktory uz nepouzivam, fakt sa jedna o blizzard stranku, vyskusal som sa zaregistrovat, ale kedze account neni zaplateny nemam si to ako overit...
na wow-europe.com v account managemente sa nic nezmenilo, ked sa pokusim prihlasit sa s wotlk klientom zahlasi ze prihlasovacie udaje su zle, ale ked sa prihlasim s normalnym klientom vypise ze nemam zaplatene...

zhrnutie, postup co ta stranka popisuje je spravny, aj stranka kde treba vyplnit udaje je v poriadku, skor pochybujem o tom aktivacnom cisle, pri registracii mi ho zobralo, ale ked blizzard zisti ze sa s tym istym cislom aktivovalo 5000 ludi, tak to asi utne :D

blizzard nic nezjisti a zmen si okamzite heslo nebo prijdes o akont

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod aacid 29. 6. 2008 21:34

o account nepridem, heslo im je nanic, ked ho zmenia, pouzijem kontrolnu otazku, bude mi zaslany mail s novym...
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 15. 8. 2008 11:44

Tak jsem se rozhodl ze si zase po nejake dobe zaplatim WoWko a narazil jsem na neprijemne prekvapeni. A sice to, ze z nejakeho duvodu si nemuzu predplatit kreditkou ani herni kartou a kdyz chci prejit na stranku s placenim hodi mi to "Challenged Payment". Vubec nevim cim to je, driv jsem platil kreditkou a v pohode, az do ted. Nevi nekdo cim to muze byt? Psal jsem sice i na support, ale pry ze normalni doba za kterou mi poslou odpoved jsou 2-3 tydny, takze asi tak.. :-(
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Falhar 18. 12. 2008 11:37

Jinak, jak je to se situací na Drak'thul? U realmlistu je napsáno FULL, tedy že tam jsou fronty na připojování. Je to tak zlé?
Falhar
First Blood

Odeslat příspěvekod aacid 18. 12. 2008 11:56

no priznam sa na DT som nikdy poriadne nehral, mam k nemu isty odpor, ale co som cital realm forum, tak je to dost zle...
waiting 50 minutes to log into 2-5 second lags every 20 seconds.

kazdy kto tam hra ti bude tvrdit ze je to chyba blizzardu, ale popravde, ked je pri servri napisane full, znamena to ze je full a ze by si si mal najst nejaky server ktory full neni... lenze kazdy cech/slovak chce hrat na DT pretoze predsa DT je cesky server...

za prve, aj na inych realmoch hraju slovaci/cesi, za druhe, kto v dnesnej dobe nevie po anglicky jeho starost by mala byt naucit sa po anglicky, nie vyhybat sa anglictine...

nechcem robit reklamu, doporucujem pohladat nejaku cz/sk komunitu na inom realme, ale ak by si mal zaujem, na Bloodhoofe za hordu je mala guilda, zatial 6-7 ludi co hraju rekreacne pre zabavu a aktualne naberaju novych ludi aby sa mohli pozriet aspon do 10manov... co viem, tak za alianciu je tam trochu vacsia komunita...
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 12. 2008 15:19

Hraju na Dragonmawu (no hraju, spis obcas se tam napojim). Cehcu a slovaku je tam prekvapive taky celkem dost. Jinak souhlasim, ze bez anglictiny ses dneska uz jako bez nohy.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka