Hrál sem to rok ,ale poslední dobou už to moc nehraju.Prvně byla hra luxusní ,ale každý další patch to jen a jen zhoršuje.Opravdu nechápu logiku WarGamingu kdy v jedné verzi něco přidá,a v druhé to odstraní a v třetí to zas přidá.Někdy to vypadá že hru úmyslně sabotují ,aby mohli dělat patche a tím si zasloužit plat
Prostě nemá to logiku.Navíc mě nevadí že tam jsou prototypy ,většina z nich aspoň byla s 50% opravdu vyrobená,takže proč né.Co mě ovšem štve je WTF-E100 ten nikdy nejezdil a ani se neplánoval.Prostě je to jen čistě výmysl WG.A tohle mě právě celkem štve.Upravují si hru podle vlastních obrazů a né podle reality.Ruské tanky jsou až moc OP.Oproti tomu Tiger u němců je papír nad papír a každý ho porazí.Jasně v reálu jezdil vlastně jen proti TIER 5-6 maximálně.A herně je to krapet jinak.V posledním patchi je tiger odolnější ,ale pořád to není nic extra.Vadí mě špatná optimalizace ,kdy mě příklad Crysis 3 běží lépe jak tanky.A přitom jak tanyk vypadají že.Prostě ta hra je sice fajn ,ale trpí spoustou potíží a dětškých chyb.Jde vidět že to bylo tvořeno čistě pro zisk a né pro hráče.Chápu nemůžou to dělat zadarmo ,ale prostě když už mají úspěch tak by mohli myslet taky na hráče.Když už udělají akci na tanky tak max TIER 8.A co my s desítkama ? Oni spíš myslí na nové hráče ,které chtějí oblbnot aby do hry dali peníze.Na nás starý mazáky dost dlabou.Sám sem si pořídil jedině churchilla III a stačí mě to.Díky misím není třeba kupovat dražší tank.V současnosti hraju raději War Thunder.Protože je o dost reálnější a tank se tam chová jako tank.Ta fyzika je tam cítit a vše působí daleko lépe.Navíc ve WOTKu jsou problém GOLD náboje.Když je vlastně může používat každý a taky to každý dělá.Největší potíž je v české komunitě.Kdy každý po vzoru akcida vozí goldy
Aneb kdo nepálí goldama neni čech
V poslední verzi změnily zvuky ,ale teda osobně mě to příjde horší jak to bylo.Hraju to pořád ,ale prostě už u toho nejsem celý den.Dám si tak max 2-5 bitev a pak to radši vypnu.Nervy mam jen jedny