MMORPG?

World of Warcraft, EverQuest, Ultima Online...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tominas 18. 8. 2010 14:31

Ahoj, omlouvám se, jestli sem vybral špatnou kategorii, nějak sem nevěděl, kam to zařadit :X
Kažodpádně... Snažim se už tak tejden neúspěšně najít nějaký slušný MMORPG, který bych moh pařit.. Nejlíp nějaký free (nebo s nějakýma free serverama).. Vyrůstal sem na UO, takže bych byl nejradši, kdyby to bylo podstavený na podobných principech. Hrál sem WoW, LA, Atlanticu a DDO, to mi z nich vyhovoavlo nejvíc - ten způsob boje, míření, uhejbání a tak... Neznáte prosím něco?
Kdyžtak dík
Siemens A55 -> Nokia 6120 -> Motorola Defy -> LG Optimus Black -> Honor 3c -> Asus Zenfone 2 ZE551ML
Tominas
First Blood

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 8. 2010 14:42

Aion je pry slysne MMORPG, ale sam nehraju takze nevim. Ani nevim jestli jsou nejake free servery. (myslim ze urcite se nejake najdou).

Nebo Lineage.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tetele 2. 9. 2010 06:31

Skus World of Warcraft okrem AIONU som hral iba WoW. Potom Perfect world , metin2, world of kung fu , Jade dynasty , dark age of clymalot atd. no najlesí je aion a wow
Vista Home premium ,Ubuntu 10.10, 32-bit , Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 2.50 GHz 2500 MHz jadier: 2 logic-proces: 2 ,NVIDIA Geforce 9500 GT , BIOS: 0402 , SMBIOS: 2.5 , RAM: 4GB , HardDisk: 1TB, LCD ASUS 21"
tetele
First Blood

Odeslat příspěvekod Malignus 20. 9. 2010 17:18

Já bych zkusil The Old Republic. :-P
Malignus
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 20. 9. 2010 19:23

MMORPG mám rád a dost jsem jich nahrál, takže doufam pomůžu.

AION (2 měsíce) - velmi dobrá grafika, dostatek lidí a dobrých nápadů, svět cca funguje. ALE kolem nějakých levelů dojdou questy (!!!) a level se zvyšuje jen pomocí zabíjení mobů. To je ve světe MMO nevídané a nudné, přes ty levely se těžko dostává.

WoW - znáš, neni třeba popisovat

Warhammer Online : Velice dobré PVP (player vs player), arény hend od druhého levelu, snadné, spousta dobře vyřešených public questů, zábava ALE velmi brzo omrzí, repetitivní.

Vanguard - ani nevim jestli ještě existuje. OBROVSKY SVET!! (zacinali jsme s kamošem půl kontinentu od sebe a 3/4 hodiny jsme běželi proti sobě, samozřejmě bez mountů. ty kontinenty jsou 3, stejně velké.). taky hodně dobrých nápadů, ale špatně vyřešené a nikterak nezabaví.

a na závěr to nejlepší - Everquest 2 - bohužel nedoceněný klenot mezi MMORPG (mimochodem jednička tento žánr téměř definovala), absolutně nejhezčí zpracování světa, NÁDHERNÁ GRAFIKA, tisíce možností, spousta questů, na jakémkoliv levelu je na výběr z 10-20 VYMAKANÝCH dungeonů + nějaké instance, krásný a obrovský svět, nekonečno questů všude po světě (už jsem zmiňoval hezký design?), opravdu zábavné, s velice přátelskou a ochtnou českou guildou (bylo jich hodně, pak se sloučily do jedný obrovský), spousta hráčů, updaty každý týden + jednou ročně jeden datadisk. Jen PvP na PvE servnru téměř neexistuje. Propracovanější MMO opravdu neni, doporuřuju zkusit. Teď ho udělali bez měsíčních poplatků, ale zadarmo nemáš například brokera (přes kterýho se kupujou a prodávaj věco od/ostatním lidem).

Mimochodem říct, že WoW a Aion jsou 2 nejlepší MMO může jen někdo kdo je nehrál a nemá srovnání. Pak jsem hrál ještě LOTRO a asi 4 MMO zadarmo, ale ty za to nestojí.
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 20. 9. 2010 20:43

Ja bych to LOTRO nezatracoval. Hral jsem jen chvili, ale prislo mi to celkem fajn.
I kdyz kdovi jak to bude ted, kdyz s tim udelali takovou prasarnu.

Warhammera nekdo hraje? Mam tu krabici, ale nevim jestli to mam aktivovat a zacit hrat.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod .soul 20. 9. 2010 22:35

Určitě si zahraj těch 30 dní zdarma, do levlu 10 je to opravdu skvělá zábava.
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod milsimr 22. 3. 2011 18:30

Osobně doporučuji EVE Online. Je to sice placená hra, ale pokud si projdeš trialem a chytne tě to, tak by se určo našlo pár lidí, co by ti zaplatili 1-2 PLEXy (+21 denní prodloužený trial account), čili dostatečná doba na to, aby člověk naskilloval a byl schopnej si pak vydělávat sám. Za PLEXy (kupuješ za herní měnu) lze hrát v podstatě zadarmo. Pokud mohu říct, je to MMO s nejpropracovanějším herním systémem vůbec.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Racicecz 25. 11. 2012 08:14

Já doporučuji Runes of Magic. Je to hodně podobné WoW, v některých věcech i lepší a hlavně free ;-)
Pokud bys hledal nějakou komunitu, na serveru Siochain existuje velká cz-sk guilda Imperiumcz.
Racicecz
First Blood

Odeslat příspěvekod aacid 27. 11. 2012 15:20

kazdy si tu doporucuje to svoje, nikoho ani netrapi ze on chcel nieco free...
ja by som doporucil prave to LOTRO alebo ak mas radsej sci-fi tak SW:TOR alebo Star Trek Online (zalezi ktory svet sa ti viac pozdava :))
Runes of Magic je tiez v pohode, mna osobne to moc nechytilo...

najlepsie vyskusat vsetky aby si si vedel spravit obraz o kazdej a vedel si sam vybrat.

Eve Online sa da hrat zadarmo, teda tak ze si kupujes hraci cas za herne peniaze, ale to je este o nieco vacsia otrocina ako hrat to normalne. Eve som hral asi pol roka, az kym som si neuvedomil ze to vlastne nie je hra, ktoru hram, ale druhe zamestnanie, ktore nie je o nic zabavnejsie nez to primarne :D
mam kamarata, ktory hrava doteraz, ma asi 3 konta, zaobera sa tazbou, vyzera to tak, ze pride s lodickami do oblasti, spusti tazenie, alt-tab do inej hry (podla toho co zrovna hra), po pol hodinke zase alt-tab naspat, odniest natazeny material na zakladnu a zase znova dookola...
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 27. 11. 2012 15:25

aacid: Je to přes dva roky starej thread, Racicecz to vyhrabal ze zapomnění, protože je to nekromant a spammer:).
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod aacid 28. 11. 2012 10:03

heh, sorry, nevsimol som si :)
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurcatovium 20. 10. 2013 13:32

Oživme tuto mrtvolu ještě jednou.
Právě se poohlížím po nějakém tom MMORPG, které bych mohl takhle občas zapnout a trošku u něho vypnout. Tím pádem se poohlížím rozhodně po něčem, co nevyžaduje měsíční paušál. Nemám problém něco málo třeba jednorázově z peněženky pustit (takové to odemčení dalších postav a podobné věci), ale vzhledem k nepříliš vysoké frekvenci hraní odmítám platit měsíční poplatek.

Nevadí mi násilí, litry krve, ale ani pozovlný nepříliš bojový svět.

Stejně tak mě neuráží určité komiksové ladění, ale opravdu nemám rád takový ten japonský / manga styl, kdy postavy mají hlavu velkou jak zbytek těla a 3/4 hlavy jsou oči. Nemusí to být ani vysloveně anime, ale celkově tahle východní stylizace jde úplně mimo mě a rozhodně by neměla u doporučených her být přítomna.

Inu, hrňte sem své návrhy. Zatím jsem koukal třeba na Rift nebo Age of Conan. Nechci ale zabíjet čas u nějaké "neperspektivní" hry, pokud je tu přítomna nějaká "zaručeně lepší" alternativa.
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 10. 2013 13:58

AION ;-) Ze jmenovaných mi vyhovuje nejvíc, protože Rift má mně nevyhovující ovládání a Age of Conan zase na můj vkus moc složitý soubojový systém. A i svět mi vyhovuje nejvíc v Aionu... Blbý je, že zhruba od levelu 50 se hra orientuje čistě na PvP, což není zrovna oddychová záležitost :)

Zaplatit potřebuješ jen ve chvíli, kdy bys chtěl mít víc než 2 postavy na účet - pak ale stačí zaplatit jednou Gold na měsíc a vytvořené postavy můžeš používat i po uplynutí zaplacené doby. Gold se dá taky případně zaplatit herní měnou, ale vydělat na něj není úplná sranda :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod kurcatovium 20. 10. 2013 17:22

A třeba Tera Rising nikdo nezkoušel?
kurcatovium
Dominating

Další stránka