MMO bez mesacnych poplatkov

World of Warcraft, EverQuest, Ultima Online...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod arnie222 3. 8. 2009 10:45

Caute, viete ma doplnit o nejake dalsie dobre MMORPG bez mesacnych poplatkov ? Resp. zaplatim si len za hru v obchode a mozem hrat ? Snazim sa najst aj nieco dalsie a dobre ale okrem Guild Wars, zatial nic. Nemam zaujem o hry ktore su uplne zdarma. Dik

MMORPG bez mesacnych poplatkov:
Guild Wars
arnie222
First Blood

Odeslat příspěvekod .soul 3. 8. 2009 11:09

Třeba Archlord. Ale toho teď vydali taky úplně zadarmo, ale furt se dá ještě koupit :)
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 3. 8. 2009 11:39

Nemam zaujem o hry ktore su uplne zdarma. Dik

Tahle podminka ma nejaky specialni duvod???
Protoze znam pomerne vernou kopii WoW s vlastnimi pravidly. Nejdna se o zadny free server, ale plne profesionalne udrzovanou hru s zivym svetem. Jmenuje se Runes of Magic, a platit ji nemusis.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod arnie222 3. 8. 2009 11:42

mno ta podmienka preto, lebo som skusil par free veci a ani jedna nebola na normalnej hratelnej urobvni co sa tykalo GFX a hratelnosti .. ale to netvrdim ze som skusil vsetko, len som sa chcel skor spolahnut na profesionalnych tvorcov .. ale tie hry co pisete som este neskusil, tak pokukam nejake recenzie a dam tomu sancu ;) dik moc
arnie222
First Blood

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 3. 8. 2009 12:02

RoM je plne profesionalni, penize do nej tecou pomoci mikroplateb. Za stazeni nic nedas, ja tam odehral par desitek hodin a ok.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod clone9cz 14. 12. 2010 00:53

V Battleground Europe se testuje F2P. Již několik uživatelů bylo osloveno, po skončení trialu, s nabídkou hraní zdarma.
viz. http://forum.doupe.zive.cz/viewtopic.php?f=510&t=1111958
Vás možná válka nezajímá, ale o Vás se válka zajímat bude.
B a t t l e g r o u n d E u r o p e C Z
Czech Panzer Abteilung - 12. Armee, XIX. Armeekorps, 27. Infanterie Division 3. Kampfgruppe
clone9cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 14. 12. 2010 11:37

Star Trek Online (nevím zda už je nebo už bude), Lord of the Rings Online, Guild Wars, Dungeons n' Dragons Online, Perfect World, Runes of Magic MMO, 4Story, Nostale MMO a další tuna Korejských a Japonských her + mix všeho LOCO MMO a Avalon Heroes postavené ne Dotě (mód WarCraftu 3). A to jsou RPG, v rámci FPS třeba Outer Galaxies, Battlefield Heroes, hodně dobře vypadající A.V.A. a tuším, že je zdarma i Champions Online (odvozenina City of Heroes/Villians).
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod flash789 14. 12. 2010 12:14

Runes of Magic sem hral asi rok a pul,a ver mi ze do tehle hry zadarmo nacpes asi tak 10x vic penez nez do mmo ktere se plati pravidelne mesicne.
teda on te nikdo nenuti tam neco platit,ale pokud tam nechces stravit deset let a podivat se do end game dungeonu a uzit si hru naplno tak budes muset priplatit,a ne malo.Jen pro predstavu.Vyroba jedne casti vybaveni pro end game hrani te vyjde asi na 800 diamantu plus minus(platidlo v rom item shopu)200 diamantu je asi 120kc.Nebo ti to zabere tak mesic farmeni,kdyz nebudes chtit platit.Tvurci hry pridavaji nove dungeony a lokace rychlosti blesku a tim padem musi vybaveni stale menit za lepsi.Postava ma asi 20 casti vybavy.proste je to dobra hra s motivujicim vyvojem postavy,ale pokus chces hrat aspon trochu na urovni tak do toho budes muset nejaky penize vrazit,nebo si vylevelujes postavu pak zjistis ze nikam nemuzes a prestanes hrat.Tahle hra je zradna jak bazina:)
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 14. 12. 2010 14:42

Tak já to jen vypsal, hrál jsem jen část těch her, ale třeba někdo rád zkusí :)
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod clone9cz 17. 12. 2010 09:34

flash789 píše:Runes of Magic sem hral asi rok a pul,a ver mi ze do tehle hry zadarmo nacpes asi tak 10x vic penez nez do mmo ktere se plati pravidelne mesicne.
teda on te nikdo nenuti tam neco platit,ale pokud tam nechces stravit deset let a podivat se do end game dungeonu a uzit si hru naplno tak budes muset priplatit,a ne malo.Jen pro predstavu.Vyroba jedne casti vybaveni pro end game hrani te vyjde asi na 800 diamantu plus minus(platidlo v rom item shopu)200 diamantu je asi 120kc.Nebo ti to zabere tak mesic farmeni,kdyz nebudes chtit platit.Tvurci hry pridavaji nove dungeony a lokace rychlosti blesku a tim padem musi vybaveni stale menit za lepsi.Postava ma asi 20 casti vybavy.proste je to dobra hra s motivujicim vyvojem postavy,ale pokus chces hrat aspon trochu na urovni tak do toho budes muset nejaky penize vrazit,nebo si vylevelujes postavu pak zjistis ze nikam nemuzes a prestanes hrat.Tahle hra je zradna jak bazina:)

Ha ha, no jistě, že to není zadarmo, to už snad musí vědět i malé dítě. Uvažuješ o tom, že jsi byl vlastně sponzorován a tudíž by ses měl chovat korektně. Takhle tady lkát :tleskani
Czech Panzer Abteilung - 12. Armee, XIX. Armeekorps, 27. Infanterie Division 3. Kampfgruppe
clone9cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 17. 12. 2010 12:20

Lord Of the rings online - plati se za kosmeticke veci a za pristup do dalsich casti sveta a vyssiho levelu , staci prejit na pravidelne mesicni poplatky a je to klasicka mmorpg nebo koupit dozivotni predplatne a pak uz jen hrat
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod clone9cz 23. 3. 2011 00:47

2 měsíční testování f2p bylo ukončeno, Battleground Europe je zdarma. Dostupná je pěchota a pozemní vehikly do druhé hodnosti (včetně paragánů) a v multicrew všechny pozemní jednotky až po Tigery, StuGy, Shermany, Churchilly, Matildy.
http://www.battlegroundeurope.cz/zdarma.php
clone9cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod milsimr 23. 3. 2011 18:55

EVE Online.. možnost hrát placeně, nebo každej měsíc utratit cca 350 milionů ISK (herní měna) za tzv. PLEX, který v podstatě umožňuje hrát zadarmo (žádné mikrotransakce neexistují),

350M ISK je i není hodně peněz.. pokud má člověk čas a skilly, tak se to dá v klidu nafarmit za víkend. Na druhou stranu je za tu sumu spousta hezkejch věcí, co se dá koupit :D
Nevýhoda - ze začátku bez šance tolik peněz nafarmit, pokud vyloženě člověk nepopelaří po někom v 0.0 systémech... tudíž asi třeba někoho ukecat aby do vám zaplatil první 1-2 plexy :) (lidi maj běžně miliardy na walletu, takže plex většinou nezabije..)
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Killing Spree