Metin 2

World of Warcraft, EverQuest, Ultima Online...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod aquarkko 19. 2. 2009 19:34

čaute, nebijte mě, jen tlumočím...kámoš se ptá prej, kde najít cheaty na prachy a levely. mně se to nelíbí, ale byl by na mě naštvanej, kdybych to nevyřídila
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 19. 2. 2009 19:46

Jo prej brácha :D
U onlinovek není cheatování zas až tak jednoduchý :-) To se nahledá...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Ertefol 19. 2. 2009 19:46

Já nevím, ale cheatovat v MMO hře je poněkud nepraktické a z podstaty nemožné :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 19. 2. 2009 19:59

Nemožné? Ani ne, ale chce to mít rozsáhlejší zkušenosti se hrou a pro získání požadovaného prospěchu využívat spíš bugy a exploity, než napsat nějaký řetězec znaků jako v singleplayeru... Nicméně se na to skoro vždycky přijde :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 20. 2. 2009 06:27

2aqua:Nikde jsem nic nenašel,tak Tě asi nepotěším :-(
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Heady569 15. 3. 2009 16:24

aquarkko píše:čaute, nebijte mě, jen tlumočím...kámoš se ptá prej, kde najít cheaty na prachy a levely. mně se to nelíbí, ale byl by na mě naštvanej, kdybych to nevyřídila

Odpověď je jednoduchá... neexistují
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 15. 3. 2009 16:30

Auqarkko: V řadě MMORPG (ale spíše těch dřívějších) se (jestli si to z těch časáků pamatuju) dost makrovalo. To bylo něco podobného cheatům, kdy si hráč pomocí maker zautomatizoval určité činnosti a hrabal si vatu & levely v podstatě bez námahy...nevím ale, jestli to funguje u dnešních her, případně u Metinu 2.

A neboj, nebudu tě bít, když to jen tlumočíš :-) Jen nechápu trdlo, co chce MMO hru hrát s cheaty. To si asi chce zkazit hru, nehledě na to, že u online her jsou chety všeobecně složitou a těžko realizovatelnou věcí.
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Heady569 15. 3. 2009 16:38

Pochopitelně, že funguje. Jen s tím, že se u některých her přešlo od maker k botům, jež dělají sami skoro už úplně vše. Makra jsou v hodně hrách legální, protože i tak je potřeba mít zapnutého herního klienta. Narozdíl od toho boti fungují na bázi externích aplikací a to už tak úplně košér není...
pro ty co by měli zájem
Metin 2
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod nstc 7. 1. 2010 19:58

čauky mam problem man windows7 a nejde mi tam metin2 a jesli nekdo vite jak to roschodit budu rat kdiš poracita čau
nstc
First Blood

Odeslat příspěvekod jezek 24. 4. 2010 22:11

Mám dotaz k téhle věci. Kámoška mě poprosila, jestli bych ji nemohl tuhle hru hodit na půjčený noťas. Doma to hraje na stolním kompu, ale bude chvíli mimo, tak si půjčila nb atp. (bla, bla, bla, omáčka).
Prostě stáhnu klienta, nainstaluju a komp mi to odmítá spustit, že nemám oprávnění. Základní věci jsem zkoušel, povolení, firewal, včetně nového stáhnutí a reinstalu. Nic. Nestalo se to už někomu? Já nevím, co s tím. Stahováno ze stránek www.metin2.cz , komp je nějaký emachine, procesor nevím, grafiku a paměť taky ne. Tohle by ale neměl být problém. OS vista home basic.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 25. 4. 2010 01:30

admin prava ? co admin ucet ?
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 4. 2010 08:37

Vypnout UAC jsi zkoušel? Je to v Ovládacích panelech v nastavení konkrétního uživatele. A když dáš na instalátor pravej a Spustit jako správce, můžeš to spustit jako Administrátor
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 25. 4. 2010 15:17

Jo, to jsem zkoušel :-(
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod total metal fetal 19. 5. 2010 17:57

Všetky súbory a zložky nainštalovaného metina presunúť do zložky Bin v inštalačnom priečinku metina. ;-)
total metal fetal
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 20. 5. 2010 06:46

SCobra píše:Vypnout UAC jsi zkoušel?

Tohle jako jediné pomohlo.
jezek
Taťka moderátor

Další stránka