Star Wars: The Old Republic

World of Warcraft, EverQuest, Ultima Online...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 9. 2009 21:11

Jako hráčovi by ti ale asi nebylo jedno, kdyby hru hrálo 100 lidí ;-) Nebo 1000, to už je jedno...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 6. 9. 2009 21:15

Když jsem hrál WoW na free serveru, kde nás bylo 80, bylo mi to jedno. :D Ve špičce nás bývalo i 110!!!
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 9. 2009 21:16

Ale tak to je hra trochu o ničem :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 6. 9. 2009 21:19

Já hrál s partou kamarádů nebo sám. Je na prd, když máš v lokaci kolem sebe dalších 200 lidí a na příšery se dělají fronty.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 9. 2009 21:21

Ale když nehraješ s kamarády, tak jsi v *****, protože celý odpoledne nikoho nepotkáš...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 6. 9. 2009 21:21

Myslíš, že mi to vadilo? :D Kdyby mi tohle vadilo, tak sem nic nepíšu.
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod aacid 6. 9. 2009 21:25

SCobra píše:Jako hráčovi by ti ale asi nebylo jedno, kdyby hru hrálo 100 lidí ;-) Nebo 1000, to už je jedno...

tak to je jasne, ale vsetky hry co som popisoval s poctom hracou problem nemaju, vacsina z nich (a hromada inych o ktorych som ani nepisal) ma viac vlastnych servrov a kvoli vysokej populacii...

proste ak je hra uzivenia sa schopna, tak ju urcite nehra ani 100 ani 1000 ludi a to znamena ze s tym problem mat nebudes..
o neoficialnych servroch nehovorim, pretoze to si moze vytvorit kazdy janko z hornej dolnej aby si tam hral s kamaratmi...
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 9. 2009 21:29

Tak mě to třeba vadí :-) Protože solování je obvykle hodně omezené a ani to není podstata MMO... Když jdu hrát MMO, rád bych potkal taky nějaký lidi :-)

//aacid: To taky není o hrách, o kterých jsi psal :-) Ale třeba Galaxies na tom nejsou moc dobře - očividně je svět SW nezachránil...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod aacid 6. 9. 2009 21:41

nikto nebude hrat zlu hru a ziadna licencia to nezmeni... swg bola dobra hra, hralo ju slusne mnozstvo ludi a to aj potom co prisiel wow, ale tom co porobili radikalne zmeny (pamatam si ako kamarat co to hraval nadaval ked 3 mesiace tvrdo (a to fakt ze denne) farmil aby sa mohol stat jediom a oni potom z toho spravili classu ktoru moze rozohral kazdy bez namahy)...

warcraft nenici ine hry ale hry sa nicia same...
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 9. 2009 21:45

Já proti WoW nic nemám ;-) Dokud vydělává mám jistotu, že Blizzard bude vydávat výborný single player hry, protože jich nebude potřebovat chrlit každý rok několik.
Jsme se trochu zamotali v tom, kdo na co reaguje ;-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 7. 9. 2009 06:32

C.I.S.I. píše:Prosil bych prejmenovat na "Star Wars: The Old Republic" - dik

done
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod ushi28 9. 7. 2011 17:10

Tak co,myslíte,že toto zatím nevydané MMO RPG bude zdatný konkurent WoWka?Já bych řekl že ne,já zůstanu u WoWu ;-) I když SW:OR zatím z 1. trailerů vypadá moc hezky,doporučuji se kouknout na trailer ke hře...Raidy,dungeony,několik povolání,2 proti sobě bojující strany...Vše co má být v MMO RPG.Zatím max. lvl bude 50 a o měsíčních mikrotransakcích na E3 nepadlo ani slovo.To by bylo supr,ne?Datum vydání?Konec r. 2011 :-)
WoW je víc než hra... :-D
ushi28
First Blood

Odeslat příspěvekod xb0x 6. 8. 2011 00:22

samozrejme ze to bude lepsi nez Wowko. Jenze to vetsina wowfanatiku nepochopi a stejne zustanou u wow, protoze tam uz maj eqip a kamose.
xfire:rodier
psn:rodierCZuk
xb0x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 6. 8. 2011 01:24

az tam bude lifetime subscription tak se pridam
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 22. 8. 2011 10:50

C.I.S.I.
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka