Star Wars: The Old Republic

World of Warcraft, EverQuest, Ultima Online...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod aacid 18. 7. 2008 12:29

bolo oficialne potvrdene ze KOTOR Online je vo vyvoji, urcite vela ludi tato informacia potesi, nic ine sa zatial nevie :D

zdroj: http://www.hrej.cz/novinky/2008/07/18/j ... kotor-mmo/
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 18. 7. 2008 17:51

tak ja mezi potesenymi rozhodne nejsem
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 8. 5. 2009 19:48

Obrázek

zdroj: oficialni stranky

z KotOR toho v te hre opravdu moc nezbylo :roll:
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 5. 6. 2009 22:32

Vice o chystane onlinovce Star Wars zde - http://swgc.cz/tor-index

A ten trailer, to je masox!
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 6. 2009 10:37

Mazec :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 6. 6. 2009 12:15

Trailer vskutku paradni. Jenom jedna vytka, a to ta, ze to neni ke KotORu 3, ale k onlinovce :-/
Na druhou stranu, kdybych uz mel jit do nejakeho mmorpg, tak by to bylo prave toto :-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 6. 2009 12:18

A kdo tvrdí, že je to ke KOTORu 3? ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 6. 6. 2009 12:20

Nikdo ;-) Jenom je to ohromna skoda, ze to k tomu neni...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 6. 2009 12:21

Jo ahaa :-) No to je fakt.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 6. 9. 2009 13:12

Prosil bych prejmenovat na "Star Wars: The Old Republic" - dik
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod flash789 6. 9. 2009 15:18

Spis to zatim vypada na prusvih,i kdyz fandu SW sou mraky.Lehce komiksova grafika ktera nevypada na dnesni dobu nic moc,taky animace postav zadna slava...mno...a kazdy vi jak dopadla Tabula Rasa,nejsem si moc jistej ze lidi stoji o sci fi MMO i kdyz to sou SW..dopadnout to m uze vselijak ale ja osobne si myslim ze po pocatecnim naporu to pujde do kopru a Bioware si udela ostudu akorat...ale treba se pletu..
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 9. 2009 15:50

Stačí se podívat, jak jsou na tom Galaxies. Nebo spíš jak skončily - tak dlouho je balancovali, až je úplně zmršili... Sice nejsou od Bioware, ale taky je to svět SW. Jenom svět SW nestačí...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Fever 6. 9. 2009 18:19

flash789 píše:Spis to zatim vypada na prusvih...

Fakt je, že každé MMORPG je odsúdené na neúspech vo svete WoW. :)
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod aacid 6. 9. 2009 21:07

to vobec nie je pravda... to ze hra nema 10 milionov predplatitelov neznamena ze je neuspesna...

lotro, lineage 2, eve online su vsetko uspesne hry, ktore mozno nie su tak popularne, ale stale si na seba zarobia (aj celkom slusnym ziskom) a hra ich vela ludi.
kym neprislo wow ziadnej hre sa ani nesnivalo mat cez 2 miliony hracov a nikto preto netvrdil ze su neuspesne...
tak isto tu je hromada free mmo zalozenych na mikroplatbach, ktore si na seba tiez zarobia a hravaju ich ludia.

mne ako hracovi moze byt uplne ukradnute ci hru hra 100 tisic hracov alebo 10 milionov, aj tak vo wowku hras na jednom zo servrov na ktorom je mozno 10 tisic hracov naraz.
aacid
Killing Spree

Další stránka