A. Creed (PC) - Kvalita konverze a tak vubec.

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jezek 24. 1. 2008 07:06

S. Commander ale měl v ninimálních požadavcí i jednojádro,ne?

//jo,má uvedeno jednojádro-1800mhz
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 24. 1. 2008 08:45

jezek - No to i Crysis, ale ani jedna hra se na jednom jadru moc nehybe. :)
Bratranek mel 2.5GHz A64, a rikal ze postavil par jednotek, a nazdar. Slide.

PS: Vsak on ten A. Creed taky jednom jadru rozbehnes. Prvni hra kde to podle me uz nepujde bude A Wake.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 24. 1. 2008 09:12

Já nemluvím o tom,jak se to hýbe,ale že v požadavcích ještě bylo uváděno jednojádro.Nejde ani tak,jak to pojede,ale o psychologický dojem na kupujícího.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 24. 1. 2008 09:21

To jo, na me to jedno jadro taky pusobilo psychologicky dobre. Dokud jsem nezkusil u Crysis demo, a nezjistil ze mam na jakekoli detaily i rozliseni v urcite chvili 13fps..
To jsem zrovna zjistil ze takhle to dal nepujde. :)

Ja sice nevim co za tupouni navrhuji ty naroky. Ale je videt, ze v tom hraje 95% roli marketing. Ja bych taky radeji dal do minima jedno 3GHz jadro. Lidi nebudou panikarit.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Majorus 24. 1. 2008 10:27

Ježiš sry, to se omlouvám, až teď jsem si uvědomil, pčo jsem psal že AC má být Vista only :X On to měl být Alan Awake, ne AC, ještě jednou pardon :)
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod jezek 24. 1. 2008 13:07

2_Dave_:Podle mne to je prostě tah,jak prodat lepší HW.Hru si koupíš s tím,že ti pojede a doma zjistíš,že ani náhodou.Tak ji buď prodáš nebo upgraduješ.V obou případech na tom někdo vydělá (neříkám tím,že je to špatný systém).
Zase na druhou stranu od dob Sop.Com. je teď dvoujádro jaksi "normál".
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 24. 1. 2008 13:24

Jezek - A jak jsi na tom vubec ty? Nehodlas jit na nejake DC, 2GB a treba 2600XT? Zrovna ted predvadi AMD a vyrobci pameti s cenama vylozene cirkusove kousky. :)
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 24. 1. 2008 13:41

Momentálně šetřím na něco jiného,ale původní plán takový byl.Chtěl bych do toho jít kolem května.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod includes 24. 1. 2008 14:27

Můj plán je pokud vše vyjde něco pořádného po prázdninách, do té doby si klidně i na AC počkám, pokud ho do té doby nebudu mít třeba dohraný na Xku :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Uživatel 24. 1. 2008 14:44

je sice fakt, ze PC, ktere by splnovalo minimalni pozadavky by asi dnes nebylo tak drahe ... coz ovsem jeste neznamena, ze ho ma nejake vetsi mnozstvi hracu

jezek: jestli je ta sestava v podpisu aktualni, tak bude investice do PC asi o fous vetsi nez do Xboxu
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 24. 1. 2008 15:04

Já jsem optimista,do 15k se vejdu :wink:
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 24. 1. 2008 15:20

Za 15k to bude myslim delo.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 24. 1. 2008 15:25

_Dave_ cituje z příspěvku uzivatele_cz,který bel spolu s OT debatou přesunut.
.. coz ovsem jeste neznamena, ze ho ma nejake vetsi mnozstvi hracu

Pokud dneska nema nekdo PC ktere je v minimu u AC, tak podle me nema PC na hrani soucastnych her. Ty (papirove) pozadavky jsou docela xmichu.
Samozdrejme pokud ma hra vypadat jako na X360, je nutna 8800. To uz je jasne z te grafiky.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Uživatel 24. 1. 2008 15:51

jezek: tak Xbox 360 se v Arcade verzi vejde pod sedm tisic, coz je investice o fous mensi

_DAVE_: tak to pak ber tak ze vyznamna vetsina hracu asi nema momentalne PC na hrani soucasnych her ... celkem smutne, ze?
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 24. 1. 2008 16:02

Uzivatel - Zaprve myslim ze by jezek pekne upgradnul i za tech 7000, a za druhe k tomu Xksku pricti cca 800Kc navyseni ceny za kazdou novou hru..
X360 se vyplati, jen kdyz hrajes furt neco dokola, a nebo kdyz hrajes proste malo.

Pokud nema, tak je to rozhodne smutne. Protoze HW nebyl nikdy levnejsi. Nesmi se ale pro PC lezt do Tesca jako treba pto iksko.
_DAVE_
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka