Sasakr píše:Tak pak napiš, jak se ti GUN líbí (pochopitelně do správného tématu). Jsem dost zvědav, jestli budeš mít stejný názor jako já.
byl jsem tázán, tak odpovím (snad to mam bez chyby

v slovencine nemame pre tázán patricny ekvivalent

)
dostal som sa zatial do Dodge City, zatial sa s tou hrou sžívám... u mna je to takto: mam rad westerny a celkovo tu atmosferu... ale dlho nebola hra s touto tematikou, co by za nieco stala (rok 2005 je pre mna nedavna minulost

), takze ked sa ich teraz sopar nachomietlo, idem ich opacit

v GUN sa mi zatial nepaci trocha krkolomne ovladanie, ale predpokladam, ze mi prejde do krvi zachvilu... nejake haluzovinky, akoze s konom zabijem bizona su trochu wtf, ale celkovo mi nevadia moc... grafika je na dnesnu dobu sice uz "zastarala", co je na niektorych miestach dost poznat, ale napr. pohlad na zapadajuce slnko je nadherny

taktiez mi nejde nastavit nativ mojho monitoru (v registroch sa vrtat nebudem...), co tiez trocha kazi dojem... ale to je zatial asi tak vsetko, co mam proti, inak celkovo dobry, pozitivny dojem

uvidim, ako dalej, lebo teraz mam celkovo akusi nechut hrat, mam rozohratych viac hier (co u mna nie je zvykom...) a len tak trocha zobem sem tam do nich striedavo

takze asi budem v GUN postupovat pomalsie

...cital som tu cosi o nadmerne tazkych bossoch... tak to bude mat celkom slusny potencial odradit ma, ak nebudem mat zrovna stav "som silnejsi ako ta hra

"