Max Payne 2

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod normen.bates 28. 8. 2007 12:51

ahoj.ted hraju hru Max Payne2 a je to uplně super hra.líbí se mi grafika,všechno jde rozbít,koule na kulečníkovim stole hodit do děr,všechno převrhnout...hezký mise...tak by jsem se chtěl zeptat,jestli nevíte o nějaký podobný hře.díky
normen.bates
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 28. 8. 2007 12:52

Napadá mě jenom první díl,ale je to tím,že ten jsem dohrál předevčírem a dvojku začal hned potom.

Možná Riddck.Sice je to jiné prostředí,ale svým příběhem podobné.Ve své podstatě.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Hurricane 28. 8. 2007 12:58

Max Payne 2 je super hra, jedna z mojich naj na PC. Na PC uz velmi nehram ale toto si vzdy rad zahram. Super story ...
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Thowt1 28. 8. 2007 15:00

normen.bates: Made Man, ale je to kvalitou horsia hra ako max payne, taka priemerna, ale da sa to hrat 8) je to viac menej klon Max Paynea, takze to moze byt presne to, co hladas, jednoducho taky maxe payne s otrocha lepsou grafikou, horsou hratelnostou a viac technickych chyb to ma, je tam aj spomalovanie casu, ale funguje horsie ako v M P
Thowt1

Odeslat příspěvekod cappelo 28. 8. 2007 16:56

a co zkusit českou MAFII, máš to česky, špičkovej příběh a prostředí je docela interaktivní
cappelo
First Blood

Odeslat příspěvekod normen.bates 28. 8. 2007 17:47

mafii jsem tenkrát hrál a nemohl jsem udělat ani za nic ty závody,jak jsem pro toho jednoho mafiana měl vyhrát první místo :evil: ted jsem koukal na tu hru made man a na pohled to nevypadá špatně,ale v recenzích kolem 40%,tak to se mi moc nechce.možná hitman:blood money,nebo starší western Gun by se mi mohli líbit,hráli jste?
normen.bates
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Jackal 28. 8. 2007 20:46

Mafie v CZ je prostě legenda. U těch závodů jsem třískal klavesnicí snad do všeho co bylo při ruce, ale udělal, sám a bez pomoci, pak už to byla sranda. Max Payne 1/2 oba díly dohrané, z jedničky větší dojem, než ze dvojky. :wink:

Edit: Hitman: Blood Money, dobrá gamesa, jen přek koncem mě nudila nuda. :wink:
NB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
Jackal
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 28. 8. 2007 20:58

To jsem jediny kdo ten zavod dal na druhy pokus? :shock:

Omlouvam se za OT. Diky za vas drahocenny cas, prominte. Moc dekuji. Pa. Prominte. Dekuji. Sbohem...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Heady569 28. 8. 2007 21:35

Jackal píše:Mafie v CZ je prostě legenda. U těch závodů jsem třískal klavesnicí snad do všeho co bylo při ruce, ale udělal, sám a bez pomoci, pak už to byla sranda. Max Payne 1/2 oba díly dohrané, z jedničky větší dojem, než ze dvojky. :wink:

>b]Edit[/b]: Hitman: Blood Money, dobrá gamesa, jen přek koncem mě nudila nuda. :wink:-/quote]

sem u předposlední mise a už se mi ta hra nechce zapínat...
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 29. 8. 2007 06:25

O Mafii se běžte bavit do debaty o Mafii: http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?t=1864
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod normen.bates 31. 8. 2007 11:50

je to perfektní hra,grafika,hratelnost,bullet time...je to i docela dlouhý,pořád hraju jak dábel a konec nikde.škoda,že není podobných her víc
normen.bates
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 31. 8. 2007 13:07

Mi to právě připadá dost krátké,je to jedna z prvních her,mající herní dobu jen přez 10 hodin.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Majorus 31. 8. 2007 14:45

Jedničku jsem hrál asi týden a dvojku kratší dobu, ale pak jsme ho s kámošem hráli jeden večer (to už jsem ho měl párkrát za sebou) a dali sme to za pět hodin i se všema komiksama i videama...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod HALI32 31. 8. 2007 14:59

el matador je hodne podobny a je fakt dobry
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ben.wallace 31. 8. 2007 15:33

to jo, dohral jsem ho a musel jsem si ho dat znova. Jinak maxik je vyborna hra, ale jednicka me bavila trosku vic, skoda ze je celkem kratka
"The Chosen one" king LeBron James and Ben Wallace A.K.A. Big Ben are the best....Go, kobe, go mvp .......81 points
ben.wallace
Killing Spree

Další stránka