Call of Duty 4: Modern Warfare

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod holubek002 31. 12. 2007 19:05

Tak to nevim. Ale ten cheat, jak to vypada jako stare grotesky je vynikajici :D
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 31. 12. 2007 23:31

Možná jsem už moc stár, nebo nemám smysl pro humor.... Aby hra za čtrnáct stovek trvala pět hodin.... Mě to prostě krom mise v gunshipu kterou jsem si užíval neuchvátilo. Když vyšel F.E.A.R. tak taky všichni z něj byli na větvi a mě se nelíbil. Crysis jsem oproti tomu dojel třikrát za sebou... Je možné že je to tím že cílová skupina je někde jinde a já už do ní nepatřím. Proč mi ta hra nesedí jsem už popsal mnohokráte a opakovat to nehodlám. Je to jako s Transformers movie-někomu se to nelíbí (viz debata tady někde) a já jsem byl z toho filmu nadšený. Osobně bych CoD4 Modern - kdyby někdy byl Modern Combat 2 udělal úplně jinak a to si piště že by se vám při tom ježily hrůzou vlasy na hlavě, emoce by proudily vaším tělem jak proud odsouzence v elektrickým křesle a na konci by vás ta hra vyplivla s pocitem - tak takhle teda vypadá válka ? No father, no Mother, No Uncle Sam... This is WAR !
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod AlienX 1. 1. 2008 14:39

Fear nebavil ani mna, je to nepodarok ale zato COD4 je pecka, neviem kde je problem, ja som hru kupil na ps3 - 2x presiel a potom predal, sice nie za nakupnu cenu ale ten rozdiel financny zato stal. Aj za tych 10-12h.
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 1. 1. 2008 16:22

Multak ma pohltil,hravam to non stop. Lv36 :wink:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 1. 1. 2008 20:58

Víš PC,když se Ti ta hra nelíbí,tak sem nemusíš přispívat,my už všichni víme,že se Ti nelíbila.Mne zase držela při hraní celých 14 dní a to jsem to hrál jenom jednou.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod ben.wallace 2. 1. 2008 19:10

ona dokaze diky multiplayeru drzet klidne i pul roku
"The Chosen one" king LeBron James and Ben Wallace A.K.A. Big Ben are the best....Go, kobe, go mvp .......81 points
ben.wallace
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 15. 1. 2008 14:43

They Wonder Why People Don't Make PC Games Any More

On another PC related note, we pulled some disturbing numbers this past week about the amount of PC players currently playing Multiplayer (which was fantastic). What wasn't fantastic was the percentage of those numbers who were playing on stolen copies of the game on stolen / cracked CD keys of pirated copies (and that was only people playing online).

Not sure if I can share the exact numbers or percentage of PC players with you, but I'll check and see; if I can I'll update with them. As the amount of people who pirate PC games is astounding. It blows me away at the amount of people willing to steal games (or anything) simply because it's not physical or it's on the safety of the internet to do.

zdroj: fourzerotwo.blogspot.com
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod stig 17. 1. 2008 17:56

zdar.....ako mi pojde tato hra, ak vobec :-) ?
moja konfiguracia:

AMD X2 3600
Patriot 2x512MB DDR2-800 4-4-4-12 Dual Channel kit
VGA GAINWARD GeForce 8600GT 256MB SilentFX (PCIe)

...viem, ramku treba pridat, aj procak je low end, ale co uz :-)
stig
First Blood

Odeslat příspěvekod includes 17. 1. 2008 18:30

Podívej se na můj profil, na P4 3Ghz, 2x512MB RAM, X1300Pro jsem to hrál naprosto v poho :) ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod stig 17. 1. 2008 19:44

v pohode ?
skus konkretizovat......rozlisenie + detaily: min, stred, max?

to posledne asi nie, co ? :-)

na svojej masine som hral STALKERA a som citil ze mi treba upgrade, asi ram najskor, kus swap bol.
stig
First Blood

Odeslat příspěvekod spajza X 18. 1. 2008 05:49

Preco dostavam 5+ bodov v online (free-for-all) za zabitie a nie 10+ za zabitie ako vidavam na ingame videach?viete niekto... :) dakujeeem

//ako on napr 8) ? http://www.youtube.com/watch?v=55uFVWae ... re=related

2//uz so nato prisiel,10+ sa dostava v team deadmatch nie v free-for-all takze jeto v poriadku :D
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 30. 1. 2008 11:58

Tu jako nikto nehrava multak??
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 30. 1. 2008 12:10

Obávám se že ano a tak moc,že nemají čas chodit na fórum :wink:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod spajza X 31. 1. 2008 16:40

Aha,no ale kuknut prist mozu,ako ja :mrgreen: Zatial som CZ videl jedneho...

Inak pridem z Team deathmatch na Free for all(co som hraval na zaciatku)a akoze iny kaper som tam...Cele som to 3x posebe vyhral a odisiel=to ma nebavi 8) Inak zlepsujem sa :D
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Thowt1 31. 1. 2008 18:07

a to hras na booku alebo na PS3ke s gamepadom?
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Předchozí stránkaDalší stránka