call of duty

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jezek 27. 11. 2006 07:34

A není v adresáři hry nějaký setup.exe?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Sk4ly 27. 11. 2006 16:48

žádný tam neni.. :?
Sk4ly
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 11. 2006 16:57

Tak si to přepni v control panelu ovladačů, případně pravé na plochu -> Vlastnosti -> Nastavení -> Upřesnit a je to některá záložka se logem NVidia/ATI/Omega... Někde to tam bude. Jinak zkus PowerStrip, ten to myslím taky umí přepínat.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sk4ly 29. 11. 2006 07:44

Sem zkousel ten PowerStrip, a když sem to tam zaškrt, co chci, tak se ten program zasekl a že neodpovídá... sem vyzkousel vsechny moznosti, ale vzdycky to bylo to samy...
Sk4ly
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 22. 12. 2009 19:55

Měl bych dotaz, netušíte, na jakejch to jede Direktech? Typuju že DX7 že? Čili ENB tam nepůjde. Ne že bych to považoval za nějakou spásu, ale v takhle starý hře by to mohlo vypadat ještě vtipněji než normálně :-D
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 12. 2009 23:57

Cože? ENB? Řekl bych, že to jede na 7 nebo 8, podle toho, co máš.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 23. 12. 2009 00:11

Podle toho co mám? Jak to myslíš?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 12. 2009 00:16

No pokud jsi měl kartu, která podporovala jen DX7, jelo to na DX7 a pokud kartu s podporou DX8, jelo to na DX8.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 23. 12. 2009 00:29

Mám kartu, co podporuje DX10! Čili to jede i na DX8? Tak to tam ENB půjde dát.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 12. 2009 09:11

Pokud jí to dokáže pod DX10 rozeznat, tak snad jo :-) A co je ENB?
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 23. 12. 2009 09:41

HeHE, jak říkám, každý Dítě má nárok na vlastní Mámu, že...mudrlanti. Marcel od Zvonu a jeho Starej Pes.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 23. 12. 2009 13:20

Takovje doplňek, kterej ti dodá i od starý hry ultrarealistickou grafiku, jak je teď v módě, čili zvýší kontrast, přidá bloom a tak. Ještě nikdy se mi to ale nepovedlo nastavit, aby se na to dalo koukat. Primárně je to dělaný na GTA SA, kde to umí udělat ještě mnohem mnohem víc věcí, ale bloom a kontrast to umí změnit v každý hře co jede na DX8 nebo 9.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Sasakr 29. 12. 2009 21:10

Ach jo, já jsem smolař. Nainstaloval jsem a chtěl si upravit pro svoje rozlišení dle těchto návodů http://www.widescreengamingforum.com/wiki/Call_of_Duty http://www.straferight.com/forums/shoot ... -duty.html Jenže já v tom configu ty položky nemám :-( a ani je tam nemá cenu uměle vkládat, protože ve špatném pořadí stejně asi nebudou fungovat. Můžete se někdo kouknout k sobě, jestli tam ty položky máte? A když tak mi poslat svůj config? Díky moc.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Weightlifter 29. 12. 2009 21:14

Já tam ty položky měl a rozlišení jelo v pohodě
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 29. 12. 2009 21:24

Normálně je tam vlož, je to .conf, tam by fungovat měly. Můžeš je pro jistotu strčit hned na začátek...
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka