Duke nukem forever

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod holubek002 19. 6. 2011 20:12

Major: Jenom prijdes a hned si tu delas reklamu. ts :D

Osobne by me zajimalo, jak by se k tomu lidi staveli, kdyby se to nejmenovalo Duke Nukem. Myslim si, ze by to strhali mnohem vic, ale protoze je to Duke...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod David Klouda 19. 6. 2011 20:13

Nejde o reklamu, jde o zprávu. Koukal jsem na Doupě, že to postnu z tama, leč nebylo odkud :mrgreen:
David Klouda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 19. 6. 2011 21:04

Takhle... Kdyby se to nejmenovalo Duke Nukem a v hlavní roli byl někdo jiný, tak by byly vlastně 2 varianty hodnocení. Buď by to byla skvělá retro vtipná střílečka na starším enginu, anebo by díky tomu hra pohořela. Myslím, že za "neúspěchem" DNF může jen očekávání hráčů a některých recenzentů, jinak je to skvělá střílečka a pro old school hráče vlastně povinnost. Já to tedy hrál jen půl hodinky včera v noci u kamaráda po návratu z hospody a za přítomnosti půl litra rumu, ale zaujalo... Musím to někdy koupit, jak bude čas (a peníze) :)
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 19. 6. 2011 22:21

Jméno dělá hodně.

Imho zajímalo by mě, co by se stalo, kdyby se takových zoufalých věřících s účtenkou objevilo víc. Jsem si na % jist, že u nás v Čechách by je poslali... víte kam.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod pepos01 20. 6. 2011 17:30

Hru jsem celou prošel- cirka ve 2/3 jsem si vzpomněl na Half-life ( obzvláště ,,dvojku,, a následující epizody ) a z mého pohledu mohu říci, že si mne nyní DNF získal více než HL2 ( ten mne omrzel již ve své EP 2 ).Na DNF si ,,cením,, rozmanitosti oblastí a naskriptované verbální interakce Duka s okolím.Když vezmu v potaz, s čím jsem se v poslední době setkal ( naštěstí ,,jen a pouze,, ), tak to jde :-)
S některými lidmi je to jako s motocykly- čím mají menší výkon, tím více jsou slyšet.
pepos01
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 20. 6. 2011 18:35

David Klouda píše:Prostě frajeři. Stovky plusových bodů! :D

http://www.herniweb.cz/news/2607-mel-pr ... tal-odmenu

wow :D
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 25. 6. 2011 11:47

Jen detail. Kdo si to chtel vyzkouset to demo, tak uz je k dostani na Steamu.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 6. 2011 12:37

Tak jsem si stáhnul PS3 verzi dema DNF. Jako pánové - tohle je WTFH grc první třídy. Po grafické stránce je ta hra nejméně čtyři roky (spíš víc) pozadu, nehledě na propady snímkování, doskakování textur a nekonečného loadování celé (!!!) mise při smrti. Samozřejmě z dema nemohu soudit jaká to je vlastně hra sama o sobě, ale technicky mi to stačí - humitus, těch čtrnáct let je prostě neomluvitelných. Skousl bych tu hrubší grafiku, ale mám pocit, že i tenkrát byli hezčí hry a nejvíc mě opravdu štvou ty chyby.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 29. 6. 2011 13:48

A ted si zkus demo na PC a pochopíš, že to prostě na konzolích zmrvili
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AlienX 29. 6. 2011 19:12

najlepší moment v hre je keď vstupite do Dukeho gymu, začne hrať remix main theme, trochu sa vyblbnete a potom si zahráte pinbal pričom v pozadí hrá muzička z DN3d LA Meltdown - level Hollywood Holocaust
odkedy som to dohral, som hru nezapal, ah jo ..škoda, ale na druhú stranu ešte som neprešiel LaM a Scity na poslednej obtiažnosti. Uf, je to masaker. Doteraz som si myslel z LunApo je najťažšia.......
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod ushi28 9. 7. 2011 17:23

No,řeknu jediné.Nový Duke se nepovedl,na to,že jsme čekali 15 let.Hlavně zastaralá grafika.Plus jsou jen supr hlášky a vtipy.Mulťák se taky zrovna nepovedl :-(
WoW je víc než hra... :-D
ushi28
First Blood

Odeslat příspěvekod Weightlifter 9. 7. 2011 17:57

Zasaralá grafika je právě kvůli tomu že jsme na to čekali 15 let
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 9. 7. 2011 19:14

Prvni cast dema usla, ale jak jsem uvidel textury na te "pousti" to bylo fakt moc :-)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod AlienX 10. 7. 2011 21:22

mne tam grafika vobec neprekazala, ale proste to bola z velkej casti nuda a to velka, aspon pre mna
presne ako som pisal, DN3D je uplne inde kvalitativne zabavou-hratelnostou-akciou-atmosferou atd..... nielen retrospektivne na svoju dobu, ale aj teraz
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod DevAstor 15. 8. 2011 21:02

Otázka pro ty, kdo dohráli Forever, kolik věcí prezentovaných v traileru z roku 2001 se tam objevilo?

Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka