Splinter Cell: Double agent

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 6. 11. 2006 17:30

Tak to je snad nový rekord...10GB OMG

No já mám Athlon2200+ grafiku 6600GT ale zas jen 512MB RAM takže mi to asi moc dobře nepojede
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majorus 6. 11. 2006 17:32

Peter S. Kenedy píše:Tak to je snad nový rekord...10GB OMG

No já mám Athlon2200+ grafiku 6600GT ale zas jen 512MB RAM takže mi to asi moc dobře nepojedeo/quote]

ani náhodou, mgs2 na pc měl na max 14GC a to už tehdy!!!!před pár lety
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 6. 11. 2006 17:34

MGS2 mám originál ale si piš že neměl při instalaci na disku 14GB
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majorus 6. 11. 2006 17:35

Peter S. Kenedy píše:MGS2 mám originál ale si piš že neměl při instalaci na disku 14GBu/quote]

píšou to v recenzi v levelu že max instalace subsistence má ...ne počkej sakra sry má 7 ne 14 :mrgreen: sorry
Můj Twitter-> Majorus_hw

Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 6. 11. 2006 17:38

přesně tak má 7GB takže majore ponoř si hlavu do studené vody :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majorus 6. 11. 2006 17:47

Peter S. Kenedy píše:přesně tak má 7GB takže majore ponoř si hlavu do studené vody :-)-/quote]

no jó no, tak sem se sekl nó, ale mě to na tu dobu přišlo hrozně moc(A i dnes jsem takových her doposud moc nenainstalovat tuším že rekord drží GTA:SA něco kole 4,5Gb)
Můj Twitter-> Majorus_hw

Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 6. 11. 2006 19:14

3D_Crab - samozdrejme se s tim da pocitat, ono proste staci vypnout par pokrocilych efektu, a vnutit PS2.0 render. Mezi temi verzemi neni zadny zasadni rozdil.

MajorShitus - Udelat velkou hru neni problem, neprijde mi na tom nic zajimaveho. Staci tam nacpat do renderovanych filmecku HD rozliseni nebo zmensit kompresi, a to same udelat s hudbou.
Spis mi prijdou zajimavejsi ty tech dema co maji grafiku na urovni treba Q3:A a je to .EXE souborek o velikosti 64kb !!!
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Uživatel 6. 11. 2006 19:21

_DAVE_: jako .kkrieger? zajimavy bude mozna take Roboblitz.
Docela by me zajimalo, co je na te hre tak velke, u X360 stacilo jedno DVD, tak rady bych cekal nejake graficke orgie, nove mapy nebo proste neco navic
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 6. 11. 2006 20:06

Uživatel - rekl bych ze to byl ten prvni, ktery znam. U PC verze me akorat napadaji vetsi textury, jinak nevim v cem by to melo byt vetsi.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 6. 11. 2006 23:51

Heh, Copa Lara Croft? Ta měla 7 GB na HDD okamžitě.. :o Jinak, to vypadá, že nerozběhám :?
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tomlanda 7. 11. 2006 16:23

tak mam za sebou misi ve vezeni a mam par dojmu :D
prvni mise klasika,hodne easy pro vsechny Splinter Cell maniaky :D
proste ze zacatku je to strasne jednoduchy,jen dete za tim vasim kolegou a pomahate mu,no pak se rozdelite a uz je to trochu tezsi,ale nechte se prekvapit :D
v tom vezeni sem casto pouzival 3D mapu a je tam celkem slusna mela,ale neni to tam uplne klasicky splinter cell,zadny chytani pod krkem ci tak,na to neni cas,proste ho rovnou prastit.
Uplne bozsky jsou ingame animace,asi nejlepsi co sem kdy ve hre videl,treba hned po 1.misi kdyz skace Sam do vrtulniku a tam ho utesuje Lambert.
No a ted co me zatim zklamalo,to je urcite AI,neni problem k nekomu prijit na pul metru a on si vas nekdy ani nevsimne,no treba se to zlepsi :roll: :wink:
jinak ptejte se,ptejte,budu se snazit odpovedet :wink: (btw pro ty co by si neodpustili zajimave poznamky,ano mam to sosle,ale to je z toho duvodu ze sem nevedel jestli to rozjedu a moc sanci sem si nedaval,stejne jako sem si koupil Splinter Cell Trilogy,tak i zde sahnu po origu s cz titulkama az to u nas vyjde,protoze toto je pro me nejlepsi herni serie :wink: )
tomlanda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 7. 11. 2006 16:33

Hlavně chlapče nespoileruj......
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod tomlanda 7. 11. 2006 16:35

jj snazil sem se nespoilerovat a snad se mi to i trochu povedlo :D
tomlanda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 7. 11. 2006 16:37

Prosím tě můžeš mi kdyžtak z toho natípat obrázky kde má Sam nůž ? Zajímalo by mě jaký má v tomto díle typ. Díky.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod tomlanda 7. 11. 2006 17:41

no tak vim ze to zrovna 2x dobre videt neni,ale snad ti to bude stacit :D
Obrázek
Obrázek
tomlanda
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka