Splinter Cell: Double agent

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 11. 2006 13:30

A proto kdo má tu hru rád tak si jí koupí na GC nebo Wii nebo xbox360 :-) ale taky musí některou tu konzoli mít že :-) Pro mě je jasná volba Wii verze ovšem to až někdy...ted mají přednost uplně jiné a lepší hry
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mr_wawra 19. 11. 2006 13:34

No, jelikož plánuju za rok Xbox 360, tak pudu nejspíš do tejdle verze, jednak na ni byl kladen největší důraz, jednak za rok už nebude tak drahá.
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 19. 11. 2006 13:57

_DAVE_ píše:Chlapi mate tu hru original? :) Protoze pokud ne, problem by mohl byt tam. At se hledam jak hledam, nejaky "pouzitelny" release nejspis nevysel..

Jak to myslíš použitelný? :lol: Crack není, páč sám tvůrce hry ho měl přímo v originál hře a to nekecám, podle toho,co jsem se dočetl na en stránkách, tak v souborech pro instalaci byly exe soubory, které jsou něco jako crack, ale nevím, co je na tom pravdy, všude, kde jsem četl o release to bylo..
OT: XBox 360, je možný, že jsem ho viděl v jednom letáku za max 9 a ve druhém za 12 tisíc??? :shock: Takový rozdílný ceny, to jsem ještě nikdy neviděl.. Tři tisíce je dost...
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Skinny 19. 11. 2006 14:00

Mrak: nebyly to náhodou Premium a Core verze? jedna stojí asi 9000 a druhá asi 11 500 :wink:
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 19. 11. 2006 14:02

Jejda, tak to nevím, já to viděl jen asi sekundu, páč jsem chvátal k PC, měl jsem práci, to jsem procházel jen z kuchyně do pokoje :lol:

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 19. 11. 2006 14:14

Pouzitelnym myslim funkcni. Napadlo me, to mohlo byt timhle. Prave se mi vubec nezda, ze by ve hre byl tak divny bug, jako opetvne nastavovani nejake NG verze.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 11. 2006 14:19

Taky mě to napadlo že už některé pirátské kopie jely hůř než originály schválně aby se zabránilo pirátství...třeba to tady taky tak je

Mraku ten rozdíl je takový jak psal skinny je core version a premium version xboxu360...

Wawro máš pravdu...xbox360 verze dopadla nejlépe a taky je graficky lepší než PC verze
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 19. 11. 2006 21:52

Chlapci,debata o xboxu a všeobecně konzolích je tady dost mimo.Takže stop,nebo to tady promažu.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Mrak 19. 11. 2006 22:24

Se omlouvám, moje chyba.. :oops: Nu, teď jsem SC CA odinstaloval, páč potřebuju místo, takže hrát to budu indy.. :roll:

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Wakizashi 22. 11. 2006 06:22

Ten next gen mi taky vypnout nesel :)) ze by nemoznost nastavit hru pro PS 2.0 ? :D protoze na Playstationu 2 jsou jen PS 2.0 a hra na tom jede :) vycanci no
Wakizashi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 22. 11. 2006 08:16

Wakizashi: starsi konzole pouzivaji jiny engine nez PC/Xbox360.
(na Playstation 2 jsou tak mozna PS 0.0)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 22. 11. 2006 14:04

Pokud chce vyvojar na PS2 dosahnout podobnych efektu, musi si ty shadery (ktere jsou treba v X360 na urovni HW) softwarove pro kazdou hru naprogramovat, (laicky receno :D ) a jen v jejim enginu je pak muze aplikovat. Na PS2 se resi prakticky vse softwarove. samozdrejme nektere efekty neprichazeji vubec v uvahu.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod OCELOTR 22. 11. 2006 15:02

Nic není nemožné..... PLÉÉÉJSTEJŠŠNNNN
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wakizashi 25. 11. 2006 11:53

Aga, tak jste mi to vysvetlili :) jsme mel za to, ze kdyz sem si na pc poridl hry ktere treba vysly pred nejakou dobou na PS2- konkretne Onimusha 3 a Devil may cry 3 tak obe hry chteli ps 2,0 kartu :) tak jsme mel automaticky za to, ze to tak ma byt vsude:) tak chybicka :) jinac u splintera jsme zkousel novinarskou verzi... do menu jsme se dostal, nastavil vse, ale proste hra po loadingu padne, a next gen se nastavuje samo... nikde jsme ale necetl ze by clovek s originalkou to hral na ps2,0 takze je to asi jedno :) lovu zdar :) nahodou nema nekdo osobni srovnani MGS 3 s SCDA co je asi lepsi?:)
Wakizashi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 25. 11. 2006 20:18

MGS3 je lepší to ani nepotřebuješ srovnání :-)

Už jsem tomu přišel na kloub...ono to sice nastaví jakože je to nextgen ale ty detaily jsou vážně takové jaké si nastavíte...protože jsem se díval jak vypadá hra při opravdovém nextgen nastavení a asi tak 10x lépe než to co mám já...takže ono mi to vážně jede všechno na LOW a asi takových 10-20FPS...to je ale pěkné zjištění :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka