System shock a Bioshock

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Hitomi 31. 8. 2007 21:53

no myslim ze je cas si poridit bioshock ,, schvalne kdo vi proc ,,
Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod christian 2. 9. 2007 01:29

hmm tak jsem to rozehral a misty mi to prijde opravdu sileny :D sem ted nekde v nejaky casti, kde jsou stromy a kytky...
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 2. 9. 2007 03:42

stromy a kytky :D .....taka mala rada,:neponahlaj sa hned za sipkamy,ale pekne sito prelasuj vsetko,abysi neskor nelutoval :wink:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod AnimaliX 2. 9. 2007 17:24

Dohrani Bioshocku bych odhadoval tak na (cca 15 hodin)
Shrnute je to docela dobre hodnoceni tak 8/10, ale o nic epochalniho se nejedna.
ps. doufam ze to nekdo hraje tak ze "harvestuje" ty maly holky pac ja je zachranoval predpokladam ze pak konec je kapanek jinej...
AnimaliX
Killing Spree

Odeslat příspěvekod christian 2. 9. 2007 19:48

spajza X: uz sem dale :D chudak golfova hul :D
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 2. 9. 2007 19:57

AnimaliX ja som len H-ckoval :mrgreen: Adam je Adam 8)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 2. 9. 2007 21:26

Zatím mám jen demo, ale první co mě potěšilo bylo, že když si člověk trochu pohrál s nastavením grafiky, tak to jde plynule i na mojí sestavě a přitom to vypadá pořád výborně. Hratelnost zatím ohodnotit nedovedu, ale to, že ty "zombáci" (teď nevím jak se jim ve hře říká) rozchodí dávku z thompsonu do tlamy autorům jen tak neodpustím :P
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 2. 9. 2007 21:28

Splicers a u mě ji teda nerozchodili, pokud jsem se trefil :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Dark_one 2. 9. 2007 21:28

->3D_Crab: nekteri drsnejsi vydrzi i ranu z brokovnice do obliceje ze vzdalenosti 5 cm :)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 2. 9. 2007 21:32

Ertefol: No, já měl na mysli 3-rannou dávku, ne celej zásobník ... ale hrál jsem to fakt jen chviličku, třeba se pletu.
Dark_one: Tak to je ovšem smutný. Aby to nedopadlo jako druhá polovina Far Cry, že člověk tam bude tancovat okolo zmutovaný opice a sázet do ní jednu raketu za druhou. (teď se nebavím o Big Daddym, kde bych to akceptoval).
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod christian 2. 9. 2007 22:39

No na easy Big Daddy moc zasahu granatem nevydrzi..
die('Hacking attempt');

christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 2. 9. 2007 22:57

Oh man, kdo by to hral na easy? :)
(btw. na hard jich zase vydrzi celkem dost...)

(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod christian 2. 9. 2007 23:14

treba ja :D pak si to dam na tezsi a pujdu na to lehce (ehm vice) jinak :D,ale az bude vic casu a klid na to..
die('Hacking attempt');

christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 2. 9. 2007 23:20

rozchodi ranu z 5cm do xsichtu s brokovnicou este povedz prerobenou a padnem narit...rana z revolveru do cela a ide pole kazdy okrem tych,co hadzu molotov coctail,a spiderov a tych hlavnejsich v pribehu

3D Crab,neboj dobre toje,len Dark sa musi naucit s tym gamepadom mierit(to mierenie trva dlhsie)a vsimol som si,ze ked to hrate na X360 gamepade tak staci zasadit prvu supu a ostatne uz ho domiery samo ked sa pohne,aj za stenu...staci len drzat spust....pekne ulahcenie :roll:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Dark_one 2. 9. 2007 23:38

->spajza X: nitro splicerovi ubere rana z upgradovane brokovnice z 5 cm do hlavy sotva pulku HP

Dark_one
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka