System shock a Bioshock

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Jackal 23. 8. 2007 14:00

Ta hra se náročností HW naprosto povedla. 1680x1050 vše full a GTS 640MB jede paradně. :wink:
NB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
Jackal
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chemist 23. 8. 2007 14:04

Paradoxně jsem na tom s mašinou kapek líp než holubek, ale grafárnu mám horší, což znamená, že já bych to ani nerozjel :D
Takže tu jen tak hezky čtu...a čtu...a doufám, že k Vánocům zapařím :D
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 23. 8. 2007 14:09

Zajtra rano si mozem ist pre plku zberatelsku s postavickou mr.Bubbles ci jako.....este ale niesom rozhodnuty :mrgreen:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 24. 8. 2007 17:39

no tak som sa len chcel pochvalit,ze mam full pnku v nadupanej kovovej hrdzavej krabici,moja polovicka mi kupila,ani som otom nevedel,neni s postavickou,ale to nevadi....idem to rozbehnut :mrgreen:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod negr 24. 8. 2007 19:37

_DAVE_ píše:http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=315&page=1

Tady jsou prvni testy, ta X1600PRO by mela byt o par chupu rychlejsi nez 6600GT, takze s medium detaily a 1024 by to melo ospokojive slapat, zcela plnule pak v 800x600.

Hodně by mě zajímaly testy Bioshocku na různých procesorech - single vs multi-core. Jestli se ona proklamovaná podpora vícejádrových procesorů projevila i v praxi.

btw: Problémy s Bioshockom (Sector.sk)
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HAck_SG 24. 8. 2007 19:40

Já hraju na high s jedním jádrem a pohoda :)

Dokonce mám zapnuté i DX10 textury :lol: Nj, vím je mi to na nic, ale pochlubit jsem se musel...
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Berzeger 24. 8. 2007 19:59

Ty jo jeste ze jsem si to nekoupil...

Toto by nebol až taký problém ako extrémne obmedzenie PC inštalácii. Totiž SecuRom aktivujúci sa cez internet vám umožní aktivovať hru len dvakrát a koniec. Teda ak náhodou viackrát preinštaluvávate počítač, alebo si chcete hru zahrať znovu po niekoľkých rokoch, smola chlapci a dievčatá, musíte si kúpiť novú hru. Ťažko povedať kam tým autori mierili, toto len nahráva rozširovaniu pirátstva na PC. Veď akú výhodu má človek keď si Bioshock na PC poctivo kúpi? Našťastie autori dnes zmenili obmedzenie z dvoch aktivácii na 5, ale aj tak asi nikto nepochopí prečo to počítajú.
Asus P5Q-Deluxe, Intel Core 2 Duo E8400, 4096MB DDR2 RAM, Sapphire Radeon HD4670, Creative Audigy 2ZS, AOC 22'' widescreen LCD
Zastupce sefredaktora serveru FreeHry.cz a FlashFun.cz
Berzeger
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 24. 8. 2007 20:12

Taky uz jsem to kdesi cetl. Na to snad jen: :roll: :roll:
EDIT: Rekl bych, ze tim jen podpori piratstvi, protoze si to pak muzes instalovat kolikrat chces. Aby pak nebyly hry jen na jeden pocitac a la Windows :?
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod kurcatovium 24. 8. 2007 20:47

jediné rozumné řešení týhle prasárny vidím v koupi originálky a jejím založení do regálu + následné hraní pirátské řádně cracklé kopie...

//EDIT: jinak ta hra mě docela začíná zajímat... zprvu mi byla uplně volná a dnes? dnes bych si ji velice rád zahrál... ;) lol
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Hitomi 24. 8. 2007 21:17

tema na foru 2kgames ma uz pres 115 stranek za dva dny ohledne te kraviny s ochranou ,, nez vyjde funkcni crack driv nekupuju ,, to jsme to teda dopracovaly ,, a pak ze piratstvi zabiji hry na pc ,, na to jen reknu tohle : stejne to cracknou driv nebo pozdeji a i hry bez jakekoliv ochrany se prodavaly vice nez dobre takhle jdou samy proti sobe no coz jejich chyba
Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurcatovium 24. 8. 2007 21:22

Hiotomi: lépe to snad ani napsat nešlo... :)

ps: jak to rozjedu? nativ 19" (1280*1024) na medium? (sestava v popisu)
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod HAck_SG 24. 8. 2007 21:30

Myslím, že v pohodě na high...
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurcatovium 24. 8. 2007 21:33

hm, dobrá zpráva :) ale jak už napsala Hitomi, dokud nebude crack, nemá tahle věc smysl...
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 24. 8. 2007 22:29

no **** cely limit,kolkokrat preinstalovavate widle?5x zatial staci a myslim,ze ked budu taketo ohlasy,cely limit sa zrusi...ale aby som koli tomu nekupoval nieco taketo??jebat nato!

imho jeto supa,supa zaujimavi dej,pekna grafika,vyborna hratelnost+super optimalizacia+mato bavi...co moze clovek viac chciet :D a to demo,len malinko vystihuje co vsetko sa tu da robit,nato sa najviac tesim :mrgreen:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Ertefol 25. 8. 2007 01:12

Ta ochrana protě nepracuje jak by měla (tedy její deaktivace), myslím, že za pár dní bude problém vyřešen patchem.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka