Medal of Honor 3: Airborne

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod includes 28. 6. 2006 20:42

Tak co, těšíte se na nový MoH? Vyjde v roce na 2007 na většinou platforem, mimo jiné i N Wii :) ... na Doupěti publikovali nějaké screeny, které vypadají opravdu úchvatně, takže jsem na to dost zvědavý :P .... něco více zde...

Vyjde na platformy: PC, PS2, PS3, Xbox, Xbox 360, Nintendo Wii
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fuck8r 28. 6. 2006 21:09

mě zklamal i pacifik assalut - nová grafika, efekty ... ale hra mě tam jakoby táhla za ručičku - bylo to takový filmový, a v žádným případě to u mě nemělo na Medal of Honor 1 (něco stejnýho s Call of Duty 2 ale ten má aspoň velice dobrej multiplayer...)

// o 3 nevím vůbec nic tak proti ní nebudu hned zaujatý ... ale cítím určitou skepsy ... //
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod Weightlifter 28. 6. 2006 22:18

Jo pacifik assault nebyl moc dobrej nejlepší byl alied assault podle mně
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 6. 2006 22:31

Přesně tak taky mě ten poslední díl nějak nesedl
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fuck8r 28. 6. 2006 22:33

Byl Medal of Honor + 2 datáče ne ? a Pacifik A. byl jako plnohodnotný 2. díl žejo ?
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod includes 28. 6. 2006 22:39

Mně se líbil Pacifik tedy více než Allied, ale to je jedno, teď se chystá nový díl :D ... a to bude něco :wink: ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 28. 6. 2006 22:49

Já se přiznám: já nehrál ani jeden díl Medal of Honor :oops: --- ale na AirBone se těším :)
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod includes 28. 6. 2006 22:51

Já hrál Allied Assault a Pacifik Assault :wink: ... více mě bavil, jak jsem už řekl Pacifik :) ... hned nějak od začátku :wink: ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mrak 28. 6. 2006 23:14

Já jen začal AA, ale jelikož jsem jaksi na lepší grafiku.. .Tak to šlo pryč.. :oops: :D A PA jsem ještě nezkusil........ A na tu trojku se ale těším, to vypadalo velice dobře..
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 6. 2006 23:49

3D_Crab píše:Já se přiznám: já nehrál ani jeden díl Medal of Honor :oops: --- ale na AirBone se těším :)-/quote]

No toto...MOH je zakladatel takovýchto her...si pamatuji jak jsem ho poprvé pařil na PSX
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod includes 28. 6. 2006 23:51

Já až na PC :wink: ... hrál jsem MoH, CoD, BiA ...toho je :wink: ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 29. 6. 2006 06:37

AA jsem hrál už asi 3x a určitě se k ní ještě vrátím,hodně mě baví.Pacfik šel nějak mimo mne,ale na Airbone se docela těším.
Zajímá mě,jaké bude skákání s tím padákem.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod includes 29. 6. 2006 07:29

jj....každá mise prý bude začínat nad nepřátelským územím v letadle, jakmile dostanete signál, vyskočíte :wink: ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 29. 6. 2006 07:49

Jj,právě mě zajímá,jak bude zvlédnutý ten pád.Už se o tom napsalo hodně,ale stejně to bude fajn,nezačínat dopadem a přímo výskokem.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 29. 6. 2006 08:29

Peter S. Kenedy píše:
3D_Crab píše:Já se přiznám: já nehrál ani jeden díl Medal of Honor :oops: --- ale na AirBone se těším :)-/quote]
No toto...MOH je zakladatel takovýchto her...si pamatuji jak jsem ho poprvé pařil na PSXP/quote]

říkám že se stydím -> :oops: :lol: ...... tahle hra mě úplně minula, pááč jsem neměl počítač na to, abych si to mohl nějak slušně zahrát a když už jsem ten počítač dostal, tak tady bylo Call of Duty :roll: :wink: :)

to jezek: mě než dopad zajímá, jak to bude s tou nelinearitou, že prý si můžeš dopadnout, kam se ti zlíbí a postupovat více méně jak budeš chtít ;)
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Další stránka