Half-Life 2: Episode Two

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Sislik 15. 6. 2006 23:42

timhle videem prece koncila E1, dohral jsem ji predevcirem, tak si to pamatuju :)
Sislik
First Blood

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 16. 6. 2006 01:04

cubiczech píše:
Polaris píše:
cubiczech píše:source engine je ve vyvoji od roku 2001 (kdo hral tu ukradenou pre-alphu z roku 2002 tak uzna ze se engine vubec nezmenil), je jasny ze uz je zastaralej, a to i prez pridani HDR a vylepseni modelu, to mu nepomuze.. ale vypada to porad dobre a hlavne to jde hrat i na hodne slabych sestavach, a o to valve taky asi jde (vic se toho proda). bud rad, tak obrovske plane by si s dynamickymi stiny moc nemohl hrat (uvidime jak to pude v Enemy territory: Quake Wars, kde budou dynamicke stiny na cele nekolikakilometrove mape).....
Nemyslím si že by byl Source zastaralý a neznám moc her které by měly tak skvělou grafiku+fyziku a efekty jako HL2/Ep1...Jestli obviňuješ Valve z toho že dělají hru na enginu který rozjedou i pomalejší kompy kvůli tomu aby toho více prodali tak se nad sebou trochu zamysli...t/quote]

ale zastaraly je, ale to neznamena ze by vypadal spatne, napriklad FEAR a Unreal 3 engine je technologicky trosku jinde, 3 roky je v pocitacovem svete docela dost. proc bych se zamyslel? koupil sem si HL2, Hraju day of Defeat: source, koupil jsem si Sin Episode 1 a HL2:EP1 takze sem s hrama od valve spokojen... Source je kvalitni engine, ale mame tu i modernejsi...

Zjistil jsem ze EP2 skutecne bude mit nejakou formu softshadows... ale dynamicke stiny porad nebudou, ani selfshadows

jenze ty modernejsi enginy sou veskrz nestabilni narocne a fyzikou horsi :) a dark messiah jen dokazuje ze source je zatim vubec nejkvalitnejsi engine ..a modarska scena to jen potvrzuje ..
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod cubiczech 16. 6. 2006 01:33

no v HL2 je tusim jen HAVOC 2.0 .. v Paynovy 2 byl 1.0 ... novejsi enginy maj uz 3.0 atd (oblivion, AoE III, atd) ... takze fyzika lepsi nebude, jde jen o to jak se pouziva ve hre... ale co se tyce podpory technologii tak source splnuje vsechny dnesni standardy... ale jako.. nic co je na scene 3 roky nedokaze nezastarat :wink:
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fever 16. 6. 2006 10:52

cubiczech píše:no v HL2 je tusim jen HAVOC 2.0 .. v Paynovy 2 byl 1.0 ... novejsi enginy maj uz 3.0 atd (oblivion, AoE III, atd) ... takze fyzika lepsi nebude, jde jen o to jak se pouziva ve hre... ale co se tyce podpory technologii tak source splnuje vsechny dnesni standardy... ale jako.. nic co je na scene 3 roky nedokaze nezastarat :wink:

A Doom 3 bol vo výrobe 6 rokov a jeho Engine nie je zastaralý? :?
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod cubiczech 16. 6. 2006 14:42

je, vubec nevyuziva directx 9 (krom heat haze efektu), postavy maji malo poligonu atd... jsou to vsechno enginy minule generace...
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 16. 6. 2006 14:43

Za jak dlouho se dá dohrát episode one?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cubiczech 16. 6. 2006 14:44

ja to dohral cca za 3 a pul hodiny.... (jeden z tvurcu dokonce za 7 :-O ) a to sem nebyl zadnej rychlik
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 16. 6. 2006 14:48

cubiczech: Ty za 3 1/2 a tvůrce 7 :shock: ...zajímavé
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Darwel 16. 6. 2006 14:49

Já jsem to dohrál (podle mě docela rychle) za 6...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Skinny 16. 6. 2006 14:51

includes píše:cubiczech: Ty za 3 1/2 a tvůrce 7 :shock: ...zajímavév/quote]

tak tvurce hrál pomalu protože chtěl aby to vypadalo že je to dlouhé
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod cubiczech 16. 6. 2006 14:52

cet sem v nejakym preview, ze novinari tak 4,5 a Gabe to dal za 7 :) tak nevim, ale jako docela sem se flakal a nalezite ze zacatku umiral :-D
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 16. 6. 2006 14:53

No jasně a ještě možná hledal nějaký vychytávky atp :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cubiczech 16. 6. 2006 15:01

se mi tam taky povedly pekny kousky, ale hral sem normalnim tempem, stejne jako sem hral HL2..
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 16. 6. 2006 15:06

hm...ale stejně jsi to hrál rychle :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cubiczech 16. 6. 2006 15:08

no uvidis sam :-D ono jak sem zjistoval tak kazdej tak do 4r hodin...
cubiczech
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka