Série Crysis a vše okolo

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod inexplicit 9. 9. 2011 10:43

vrchol hnusu je snazit se hrat graficky nejlepsi hru na zemi na konzoli...a je jedno jestli prvni, nebo druhy dil.. ..kdyz uz nemate radi pribeh a hratelnost..tak se alespon pokochat prostredim, co si jine hry nedovoli ..(mam namysli prvni hru s hires foliage a druhou s patchem a texturama ) .. kdo si tohleto muze koupit na konzoli je blazen ...
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 9. 2011 11:07

Já chci právě ten příběh a hratelnost. Grafiku to může mít 10 let starou. Jestli ta hra umí jen grafiku, tak nechápu, že to mohlo tolik dostat.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Weightlifter 9. 9. 2011 11:09

Opovažte se tady šahat na Crysis, ta hra měla právě všchno i tu grafiku, která je dodnes nejlepší (Crytek přeskočil dobu o 4 roky a to je co říct)
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 9. 2011 11:11

Udělat dobrou grafiku dokáže každý, ale jaký to má smysl? Zahraje si to jen pár lidí a studio krachne. Kdyby předběhli dobu hratelností, to by bylo něco jiného...
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 9. 9. 2011 11:13

inexplicit píše:vrchol hnusu je snazit se hrat graficky nejlepsi hru na zemi na konzoli...a je jedno jestli prvni, nebo druhy dil.. ..kdyz uz nemate radi pribeh a hratelnost..tak se alespon pokochat prostredim, co si jine hry nedovoli ..(mam namysli prvni hru s hires foliage a druhou s patchem a texturama ) .. kdo si tohleto muze koupit na konzoli je blazen ...

Ten patch neni zadny terno.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 9. 2011 11:14

Weightlifter píše:Opovažte se tady šahat na Crysis, ta hra měla právě všchno i tu grafiku, která je dodnes nejlepší (Crytek přeskočil dobu o 4 roky a to je co říct)

:mrgreen: na tohle jsem čekal 8-P
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Weightlifter 9. 9. 2011 11:15

Lo!Zza píše:
inexplicit píše:vrchol hnusu je snazit se hrat graficky nejlepsi hru na zemi na konzoli...a je jedno jestli prvni, nebo druhy dil.. ..kdyz uz nemate radi pribeh a hratelnost..tak se alespon pokochat prostredim, co si jine hry nedovoli ..(mam namysli prvni hru s hires foliage a druhou s patchem a texturama ) .. kdo si tohleto muze koupit na konzoli je blazen ...

Ten patch neni zadny terno.

Jenže díky němu máš ve hře POM a s texturama od Maldy to potom vypadá úplně jinak
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 9. 9. 2011 11:26

Zmeny bys hledal lupou.

Uz jsem psal, ze nejvetsi zmena jsou ty odlesky.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Weightlifter 9. 9. 2011 11:28

Vyzkoušej potom ten MALDO HD patch a uvidíš že je to hned jiné, jo odlesky jsou dobré ta technologie má sice své limity, ale dokud nepojede raytracing tak nic jiného není
Obrázek
tady je ty odlesky dobře vidět
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 9. 9. 2011 11:32

Ty textury jsem si stahl ale jeste jsem je nezkousel.
Uprimne jsem myslel ze tomu neco prida i tesselace, ale rozdil je taky minimalni.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 9. 2011 11:34

Na konzolích to je/bude také pěkné.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod 16cmfan 9. 9. 2011 11:36

Počkajme si 4 roky, keď tu budú nextgeny, dovtedy nemáme na PC šancu zažiť podobnú revolúciu, ako pred rokmi s Far Cry.
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 9. 9. 2011 11:37

Lo!Zza píše:Ty textury jsem si stahl ale jeste jsem je nezkousel.
Uprimne jsem myslel ze tomu neco prida i tesselace, ale rozdil je taky minimalni.

Ta teselace je použitá jen na těch cihlových stěnách a pár objektech a ještě s agresivním LOD takže proto to moc nepřidá, kdyby Crytek aspoň neuzamkl ty příkazy tak se s tím dá něco dělat
Ale aspoň budeme mít zase pěknou vegetaci
http://www.cryportal.com/forest/Leaf_DoF.jpg
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 9. 2011 11:47

Ta vegetace nevypadá špatně, ale to už bude spíše na další generaci konzolí.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Weightlifter 9. 9. 2011 11:49

No tak to je pro PC na konzoli si na to ještě počkáte, jinak je to od toho samého modera který dělal vegetaci pro první Crysis
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka