Série Crysis a vše okolo

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod nero666 6. 1. 2008 15:36

ja mam v crysis 10 fps a na konci ako som bojoval s tym hovedom som mal asi 5

ale bol som prekvapeny ze mi to islo :D mam ATI 9550XT a CPU 2600 1,8Ghz 8)

samozrejme vsetko na low grafike skoda ze tam nebolo rozlisenie 640x480 mozno by som mal 15 fps :?
nero666
First Blood

Odeslat příspěvekod jezek 7. 1. 2008 07:41

No tak jsem zkoušel asi 3 hodiny hrát Crysis a nějak mě to nebaví.Rozhodně demo mě bralo hodně,ale když jsem se pak dostal dál,tak už je to takové divné.
Prostě mám smůlu na hry od Cryteku :?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 7. 1. 2008 08:46

FC te nebavilo?? A na 2800+ to nemuze rozumne fungovat ne?
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 7. 1. 2008 08:53

Bohužel,FC mě nebavilo ani napotřetí,vždycky jsem skončil ve stejném místě,před lodí a prostě mě to nebavilo.A tady mám úplně stajný problém.Dojdu do vesničky,mám vyhodit benzínku,abych je odlákal a prostě mě to nebere,nějak opadne nadšení ze hraní a tak to raději vypnu a jdu na něco jiného.
Ale jo,jede to v rozlišení 1440x800,detaily na střední,ale něco na minimum (voda,stíny atp.)FPS skáče od 15 na 35.Těch 15,když něco bouchne.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 7. 1. 2008 09:00

U FC pocitam ze to bylo diky obtiznosti, usek u lodi je prvni kde dostane hrac trochu zabrat.
U Crysis me strasne bavi prave ty rozmanite moznosti v reseni problemu. Tu benzinku muzes zlikvidovat snad peti zpusoby. :)
A hodne to cele je o pouzivani neviditelneho modu. Bez tohodle je to maso co se tyce obtiznosti.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 7. 1. 2008 09:06

FC mě přestalo bavit před lodí,než jsem se k ní dostal.Jenom jsem už o ní věděl.
Jo,benzínku jsem zkoušel sejmout z dálky,statickým kulometem,granátem...jde to různě,nejlepší je,vyprovokovat je tak,ať si nedávají pozor a odpálí si ji sami,ale prostě mě pak už nic nenutí,hrát to dál....nějak mě to zklamalo nebo mě prostě Hellgate baví víc :?
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Torham 9. 1. 2008 09:17

PC píše:Bioshock a Call of duty 4 nakopali řiťku Crysis, to je krutý to je krutý !
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod negr 9. 1. 2008 15:58

Co jsem četl, tak se ti při Maximum Strength zaměřovač víc ustálí.
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 9. 1. 2008 16:32

Přesně tak maximum strengh a nekýve se to... Rapture je pěkné ale spíš jako město mi to příjde jako hotelový komplex.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 9. 1. 2008 16:40

Presne tak, cokoli jen ne mesto. Navic to "mesto" vypada jako by bylo vodou zaplavene, ne vystavene pod ni schvalne.
Ale celou tu atmosferu a prostredi v BIO je treba brat trochu s nadsazkou.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 14. 1. 2008 10:01

_DAVE_ píše:Presne tak, cokoli jen ne mesto. Navic to "mesto" vypada jako by bylo vodou zaplavene, ne vystavene pod ni schvalne.
Ale celou tu atmosferu a prostredi v BIO je treba brat trochu s nadsazkou.
Je vidět, že pokud něco nevypadá jako v reálu, tak to neberete hoši. Trochu představivosti do života! :wink: A Crysis je na tom lépe? No...tropický ostrov jsme už někde viděli...narozdíl od podmořského města :) A alieni jsou provaření až to není hezké :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 14. 1. 2008 10:10

Torham píše:Je vidět, že pokud něco nevypadá jako v reálu, tak to neberete hoši. Trochu představivosti do života! :wink: n/quote]

Tak tohle mě v souvislosti s _Davem_ dost pobavilo...
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PC 16. 1. 2008 22:03

Crysis to je ta hra kterou jsem dohrál 3x a počtvrtý mě nebavilo ji hrát kvůli nutnosti prolézat ***** ufona ? Nůůůda. Už by mohli udělat dvojku.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Majorus 16. 1. 2008 22:05

Prosimtě už to furt neurážej, mě to například baví víc a víc úměrně tomu, jak upgraduju PC (Personal computer!), takže asi tak...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Předchozí stránkaDalší stránka