Hráli jste někdo Quake 4?

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mrak 23. 4. 2006 10:53

Thowt1 píše: HL2, Doom3, Far Cry,Riddick, FEAR len tak ďalej. /quote]
Taky mám rád tyhle hry, ale ten Doom bol for me moc lineární a vo ničem..Q4 mám už dlooouuuuuhhhhhoooo, ale není čas na hraní.. Možná ho někdy zkusím... :wink:
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 24. 4. 2006 06:19

Upřímně musím říct,že mě Q4 vůbec nechytl.Možná je to tím,že jsem ho rozehrál spolu s FEARem a ten mě baví víc,ale dohrát bych Q4 chtěl.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Tomula 12. 5. 2006 14:44

[quote="jezek"]Upřímně musím říct,že mě Q4 vůbec nechytl.Možná je to tím,že jsem ho rozehrál spolu s FEARem a ten mě baví víc,ale dohrát bych Q4 chtěl.[/quote]

Taky mě víc chytl F.E.A.R. než quake 4,ve q4 jste se dotali do základny nebo do nějake budovy a ukoly:Měli jste zabít vše co se pohybovalo a nevypadalo lidsky.Takhle nějak na mě Q4 působil ale neříkám že to byla špatná hra ale prostě mě nebevila. :D
Playstation 2 4ever. :-) Doufám
Tomula
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 15. 5. 2006 13:57

Nakonec mě chytla,jen ten konec byl takový....lehký?Asi jo.
Ale část ve stokách byla super.Zbytky nepotřebných kusů těl,prostě super.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Weightlifter 15. 5. 2006 16:01

jj taky jsem to dohrál dobrá hra
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 24. 5. 2006 20:41

jezek píše:Upřímně musím říct,že mě Q4 vůbec nechytl. /quote]

Mě také ne, pokud bych si měl vybrat, tak to už i ten D3 byl lepší, ale na F.E.A.R to nemá...

btw: Nebaví mě bezhlavé střílečky....no vlastně, možná trochu příběhu tam bylo :wink: ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lama 123 24. 5. 2006 20:54

Jo Q4 jsem hrál a docela mě bavil ale byl hodně přímočarý.
lama 123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 25. 5. 2006 06:05

includes píše:btw: Nebaví mě bezhlavé střílečky....no vlastně, možná trochu příběhu tam bylo :wink: ...i/quote]

Mi právě jo,ale tady to bylo nějaké divné.Navíc mi nesedí tenhle druh enginu.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Skinny 25. 5. 2006 06:10

mě taky nepřipadal vyloženě špatný sice byl od autoru plně nalinkovaný a lineární ale to je dnes téměř většina FPS sice ne všechny ale přeci jen a jak říká ježek tenhle engine taky moc nemusim to spíš source ale Riddick má hodně podobný jak Doom a Quake a tam se mi líbil jako hra celá že ježku ty jsi jím právě pohlcen :)
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 25. 5. 2006 06:15

Pohlcen,pohlcen,ale není čas.Pochybuju,že se k němu tento týden ještě dostanu,ach jo...
Ale u Riddicka mi engin taky nevadí.
Ještě ke Q4.Ze začátku mě to hodně bavilo,ale pak to bylo čím dál tím víc o ničem.Odpadní komplex byl vítané spestření.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Skinny 25. 5. 2006 06:20

ale dohrál sem to těch cca 8hodin se to dalo vydržet ale nějakých 20h to bych opravdu nevydržel dodnes mi zustává záhadou jaká vyšší síla mi pomohla jelikož jsem dohrál Doom3 a to za nějakých 20 hodin až po dohrání jsem si uvědomil že to byla vlastně hrozná nuda
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod includes 25. 5. 2006 06:22

Skinny: No právě, D3 jsem dohrál taky za cca možná 20hod. ale pak jsem si uvědomil, že to bylo o ničem, jen střílení atp., takže mě Q4 už pak vůbec nechytl...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 25. 5. 2006 06:26

D3 jsem dohrál jen z principu,abych věděl,jak to skončí a mezi ním a Q4 jsem měl rok pauzu,takže to šlo.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod includes 25. 5. 2006 06:29

jezek píše:D3 jsem dohrál jen z principu,abych věděl
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 25. 5. 2006 06:31

Já musel použít čít na posledního bosse.Tam se mi to začlo děsně cukat(1-2fps,tipuju),ale chtěl jsem vědět,jak to skončí a nečekat na upgrade kompu.
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka