Hráli jste někdo Quake 4?

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod danniel 3. 4. 2006 17:34

Tři :mrgreen:
Grafika FEARu mi přijde proti Q4 a D3 taková reálnější
Games don't make people violent, lag does.
danniel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Darwel 3. 4. 2006 17:36

Jen tak mimochodem. Proč mám někde a někdy místo textur kostičky? (zvlášť koleno SFOD-D Unit Leadera)
Viz:
Obrázek
Ale doopravdy jenom někde a někdy, třeba v tomhle vrtulníku. Textury mám na medium, ale zkoušel jsem i na high, nic. (Sry za to rozlišení, ta moje mašina to prostě už neutáhne)
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 4. 4. 2006 08:56

Kua to vypada jako by to bezelo na PS1 ! :mrgreen:
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 4. 4. 2006 14:28

Ale to je jenom fakt někdy a někde. Jinak to vypadá jko na PC :mrgreen:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod xaero 4. 4. 2006 16:26

PLS kdo ti rek ze vypada quake 4 lip? :D to je kravina F.E.A.R. je nejvic
Canon 40D + Canon 50mm f/1,8 II + Canon 18-55mm
xaero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 4. 4. 2006 17:15

To takhle nemůžeš brát.Záleží na názoru.Kámošovi se více líbil engine Doomu,ale potom co hrál D3,Q4 a Riddicka,tak ho nemůže ani vystát.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Weightlifter 4. 4. 2006 18:24

Je to možný, ale u F.E.A.R. se mi ta grafika moc nelíbila zdála se mi taková moc obyčejná.
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Skinny 15. 4. 2006 08:39

ale rozhodně měl F.E.A.R. realnejsi grafiku než doom3 a quake 4 a ten quake bezel na doom3 enginu a obe hry si byly neskutecne podobne kdyz ste prisli zblizka n nejake postave vypadala jak z plasteliny zato Riddick me hodne bavil i kdyz take nebyl dokonaly a tam se zas vsichni leskli jako gdyby vyjeli z lesticky a hlavne dost nerealne to vypadalo u veznu kteri si odpykavaj trest ale lesknou se jak blbci
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod danniel 15. 4. 2006 09:21

Skinny píše:ale rozhodně měl F.E.A.R. realnejsi grafiku než doom3 a quake 4 a ten quake bezel na doom3 enginu a obe hry si byly neskutecne podobne kdyz ste prisli zblizka n nejake postave vypadala jak z plasteliny zato Riddick me hodne bavil i kdyz take nebyl dokonaly a tam se zas vsichni leskli jako gdyby vyjeli z lesticky a hlavne dost nerealne to vypadalo u veznu kteri si odpykavaj trest ale lesknou se jak blbcib/quote]

Hmm... a co máš za grafiku? mě se neleskli ani v Riddickovi ani v D3 a Q4 ale třeba v CoD2 jsem měl podobný problém s oblečením u rusů, lesklo se jim jako v nějakém sci-fi, ale nové ovladače všechno vyřešily.
danniel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Skinny 15. 4. 2006 09:53

myslim ze GEforce 5600 ale jestli mas riddicka tak se podivej napr. cernoch ktereho parkrat ve hre zmlatis ty jeho vlasy u me vypadali nerealne nebo jeden vezen v cele bez tricka a cely se tak divne lesknul ale v tom doomovi se mi neleskli ale vypadali jak z plastu ale to je doom3 enginem ktery je tak udelany
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod danniel 15. 4. 2006 10:08

Já mám takový pocit že Riddick vypadá skoro stejně jako D3 oba enginy jsou OpenGL a používají i podobné stínování atd... ale to že se v Riddickovi víc leskje možná prostředím, na té planezě kde ta Butcher Bay je to vypadá jak na sahaře takže ti típci sou asi zpocení, ale jinak fakt nevím bych to musel instalovat abych se podíval
danniel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Skinny 15. 4. 2006 10:20

je to mozna z casti potem ale me drive(ted uz ne) kdyz sem to este hral nenechali ty jeho vlasy spat a enginy sou velmi velmi podobne ani v jedne z techto her nevypadali lidi jako lidi ale jako figurky nicmene to nic nemeni na tom ze Riddick je skvela hra asi nejlepsi FPS co jsem hral protoze se nebala prijit s necim novym a snad vyjde pokracovani nebo aspon nejaka zajimava hra studia STARBREEZE nebo jak se jmenujou
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 15. 4. 2006 22:25

Ano je pravda že když dnešní hra nemám pixel shader xy na každém kousku textury tak hra dostává špatné hodnocení za škaredou grafiku (viz. call of cthulhu) a tak ale někteří lidé si tady neuvědomují že někomu nejde jen o pixel shadery...alespon že riddick byla fakt skvělá hra
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Skinny 15. 4. 2006 22:34

no ale tím jsem netvrdil že nemá paradní grafiku hlavne na svou dobu jedna z nejlepších
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 15. 4. 2006 22:36

A taky mám pocit že to od toho týmu byla první nebo druhá hra co udělali
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka