AlanWake píše:nene i english.
Ty se v tom nějak vyznáš

Ano, ano, je to tady ...už jsem také natěšen, až to zkusím ...
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
AlanWake píše:nene i english.
Carlosq píše:Čau lidi tak mám za sebou zhruba hoďku a půl prvního paření STALKERA a zatím mám z toho dobrej pocit. Hardwarově to je úplně v pohodě na mojí sestavě: athlon 2600+,1024MB RAM, GF 7600 GS to hraju v rozlišení 1440*900 na střední až vysoký detaily bez jedinýho škubnutíJinak atmosféra mi přijde dobrá a celkově to vypadá zatím v poho
e/quote]
Carlosq píše:jj mě se to líbí a právě mě překvapilo že to má takový malý hw nároky,kdosi říkal že mu to jede i na integrované grafice"/quote]
Carlosq píše:jj mě se to líbí a právě mě překvapilo že to má takový malý hw nároky,kdosi říkal že mu to jede i na integrované grafice"/quote]
Dark_one píše:Carlosq píše:jj mě se to líbí a právě mě překvapilo že to má takový malý hw nároky,kdosi říkal že mu to jede i na integrované grafice"/quote]
jeste aby ne, vzdyt je to take 4 nebo 5 let stary engine...potom hru dali k ledu a potom ji zase ozivili, naroubovali na ni nove efekty
Tak to je divný já mám teda rozhodně slabší sestavu než ty a jde mě to v pohodě.Nemáš náhodou zapnutý dynamic lighting hrozně to ubírá na výkonublino píše:Carlosq píše:jj mě se to líbí a právě mě překvapilo že to má takový malý hw nároky,kdosi říkal že mu to jede i na integrované grafice"/quote]
no neviem na akych config. to hrate pani, ale s tou zostavou co mam aktualne v profile sa nedostanem cez 25 fps - priemerne 20 - pri max nastaveniach...
so stiahnutymi polozkami v nastaveniach na 3/4 a iba zakladnym AA/AF sa to hybe na cca 30 fps![]()
+ otrasne spracovany zvuk...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků