Nový UnrealTournament

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod rada_losik 27. 11. 2005 17:57

Zdravím :wink:
jak pak se těsíte na nové ut?
Přesně jak pravilo staré proroctví :D
rada_losik
First Blood

Odeslat příspěvekod christian 27. 11. 2005 22:01

Ja ti nevim.. Ja jsem zustal u stareho UT.. Ale docela bych si to novy zahral, ale musel bych na to mit poradny zelezo coz se mi nechce kupovat..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rada_losik 28. 11. 2005 10:23

No jo já taky hrál hodně dlouho 03 a myslel jsem že na 04 nemám a jde mi uplně v pohodě tak jeslti to bude to samí i s 05 tak se těším moc :)

Viděl jsem pár obrázků a celkem fajn hlavně se těším na nový auta, stíhačky, ... a pokud tam dají zbraň z klasického UT ty disky tak to bude maso :twisted:
Přesně jak pravilo staré proroctví :D
rada_losik
First Blood

Odeslat příspěvekod jezek 28. 11. 2005 10:36

Z náročnosti moc strach nemám.UT je podle mne jedna nejoptimalizovanějších her.Ta snad jede úplně na všem.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod includes 28. 11. 2005 14:28

Co jsem viděl ten novej UT, tak ten asi na všem nepojede!
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 28. 11. 2005 14:37

No jasně,to byl takový řečnický obrat :mrgreen:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod OCELOTR 28. 11. 2005 15:32

Bez problému - na PS3 :P
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 28. 11. 2005 16:10

Já chci new PC....
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod christian 28. 11. 2005 21:26

Nebo ze bych zainvestoval a preci koupil nejake to zelezo?
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 28. 11. 2005 22:15

RE: Ocelot - S joypadem.. :twisted:
Jinak nekde jsem cetl oficilani minimum teto hry: CPU2.8GHz, 512MB, a GF6 - 128MB... Upozornuji ze to vyjde presne za rok, takze casu dost..
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod cubiczech 28. 11. 2005 23:20

_DAVE_ píše:RE: Ocelot - S joypadem.. :twisted:
Jinak nekde jsem cetl oficilani minimum teto hry: CPU2.8GHz, 512MB, a GF6 - 128MB... Upozornuji ze to vyjde presne za rok, takze casu dost..

Q3 s joypadem byl docela hratelny (ale mys je mys), hra bude enorme narocna na pixel shadery 3.0 takze rada GF6 dostane dost do tela (jelikoz je tam jsou PS3 neco jako DX9 na FX serii, absolutne nepouzitelne... kdo ma GF6 tak potrvrdi...) jinak pripravuje se i verze pro 64-bit platformu, s vyssim rozlisenim textur atd... jinak nelibi se mi ze ve hre neni znicitelne prostredi (podle videii zatim), i blbi kamen musite preskakovat atd..... ale jako vzdicky... pohrat si s nastavenim.. a uvidime (v safe mode hra pobezi hra pod PS2... jako byvalo u starsich UT software vykreslovani).. mam to z oficialniho webu a nejakejch rozhovoru, tak me nebijte :roll: :D
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 29. 11. 2005 09:45

RE: _DAVE_
Mě nejde o UT jako takový, ale spíše UNREAL ENGINE. UT ani QIII:ARENA apod. hry mne nikdy v životě nebrali. Jinak když člověk hraje vše už 10let s joypadem, tak by mu dělala větší problém klávesnice a myš 8). Je to jen takový PCčkářský mýtus, že FPS se na joypadu špatně hrají - já s tim nikdy problém nemě a za klávesnici (FUJ - vono vůbec hrát na klávesnici, to je jak na SINCLAIRu) bych neměnil.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 29. 11. 2005 10:08

RE: Hrat se to da, ale u multi jsou dost podstatne vysledky. A s tim joyem neporazis ziveho soupere s mysi i kdyz je to slabsi hrac ani nahodou. Je to asi jako by zavodili bezci na 400m, a jeden z nich by kulhal. Ale druhou stranu v single neni urcite pro znaleho hrace problem. Pokud vim tak se to tu opet uz mockrat resilo.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod OCELOTR 29. 11. 2005 10:15

Hmm, to máš recht, ale já FPS v multi defacto nehraju (protože prohrávám myš/nemyš joypad/nejoypad :wink:). Zase na druhou stranu nikdo určitě ještě nikdy nezkoušel hrát joypad vs. klávesnice, takže je to asi defacto jen teorie, ne ? :mrgreen: Takový TIMESPLITTERS jsou primárně dělaný jako MULTIPLAYEROVÁ FPS (PS/X-BOX) a ovládání maj božský.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Další stránka