GTA 4

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Chumbaba 10. 12. 2008 13:40

PB: Ovládání, to je další kapitola sama pro sebe, ale samozřejmě vždycky se dá říct, že kdo si chce zahrát, ať si koupí X360 gamepad. Jinak od výrobce nastavené ovládání, kdy pravou rukou musí člověk držet myš a ovládat kameru a levačkou mačká asi 15 kláves (i tři najednou), je prostě výsměch - zvlášť, když předchozí díly GTA se na PC ovládaly bez problémů (na jízdu v autě vůbec nebyla myš potřeba a myšovalo se pouze, když člověk chodil po svých). Je to naprosto nepochopitelné (What were they thinking?! - citát pro zasvěcené ;-) ).
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod aacid 10. 12. 2008 17:39

asi to bude tym ze som proste pckar, ale mne ovladanie ziadne problemy nerobi...
mysou sa ovlada kamera a strelba, co je take iste ako v kazdej inej strielacke.
pohyb je wasd a ostatne veci sa robia klavesami naokolo a su bez problemov dosiahnutelne...

naopak, mal som moznost hrat chvilu na ps3 a vobec som to nezvladal... chcel som vystrelit, tak som musel stlacit nejaky ten trojuholnik alebo co, potom jemne stlacit to tlacitko pod ukazovatkom (myslim ze R) potom zamierit analogovou packou a nakoniec domacknut Rko...

ovladanie by som ako zapor neratal, je to skor otazka zvyku...
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 10. 12. 2008 23:05

Ovládání na konzoli je lepší nežli na PC ? Ovládání na gamepadu je lepší nežli klávesnice a myš ? Huh... Žijem v jiné době a hrajem jinou hru. Na Xboxu bylo pronásledování aut dost o hubu, řízení za pomocí páčky nic moc ale hrát se to dalo. Na klávesnici je to take it easy. Stačí si nasyslit dost munice do automatických zbraní a pak použít taktiku zvanou "SPAD". (Podle známé stíhačky z první světové války - držíte se protivníkovi za zadkem a zasypáváte ho deštěm olova do míst kde sedí šofér. Dříve nebo později uslyšíte ono Tůůůůů nebo rovnou buuuum.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 11. 12. 2008 01:17

Tak jsem narazil na první prudící misi. Je to sice mise střílecí ale máte proti sobě obří přesilu... Asi to bude chtít granáty.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod -pb- 11. 12. 2008 10:02

Tak ovládání jsem si přenastavil, takže už je v pohodě, akorát mi s*ere že sprint funguje jen na levý shift. To střílení z auta před sebe je taky + oproti minulým dílům, a je pravda, že pronásledování je tak celkem jednoduché.

Jinak prudící mise mi přijde ta ve staré nemocnici, potom co jsem ji 3x celou vyčistil a pokaždé mě potom zabili policajti jsem ji momentálně dal k ledu. Musím si zpáteční cestu prostřílet? Nedá se tam nějak utéct zadem?
-pb-
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 11. 12. 2008 15:08

Jo to přesně ta blbá mise kterou nemůžu udělat. Buď mě sejme SWAT anebo se zabiju sám granátem. Ovšem granáty jsou asi jediné řešení... Jenže jsou drahý... a já je všechny vypotřeboval. Oni totiž na vás pak čekají ve vstupní hale a je jich tam mnógo, i když tam najdete armor tak je k ničemu protože rychlopalné samopaly ho z vás oloupou dřív než řeknete švec, nebo zabiju policajta a vrhnou se na mě tři...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod MichyX 11. 12. 2008 15:33

podle kamose co hraje na Xku nejtezsi mise ze hry ... ja ji udelal na popate , jde o to byt pripraveny a cumet na mapu a vsechny je postrilet ... neutikat proste postrilet protoze pokud budete nasedat do auta a oni po vas budou kropit je po vas ... pokud se uz dostanete do auta (pripravte si tam nejake rychle) je to hracka ujet ale jak rikam prvni vlnu poldu postrilet celou a hlidat si je na mapce
MichyX
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 11. 12. 2008 22:25

Tak zkouším to tady a zatím super, instalace bez problému, nepadá to, jede to, hraje to, sice ty nároky jsou vyšší, ale na X2 4200+ to jde dobře, jediné co nevím je jak se nastavuje ovládání, jinak je to bez problému, žádné vypadávání textur, žádné padání, prostě nic, nevím na co si stěžujou všichni, snad jen kdyby šlo změnit to ovládání protože je to pěkně blbé, abych auto ovládal WSAD, nebýt toho ovládání tak je to skvělé, líbí se mi, že si vyhráli i na lidech samotných, mluví spolu, někteří něco čtou, vybírají z bankomatu, nebo třeba policajt se drží dveří když chcete odjet, no prostě, je to po téhle stránce hodně vyspělé
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chumbaba 11. 12. 2008 23:31

Weightlifter: Konečně někdo, kdo chápe, že ovládat auto na wasd je prasárna. Jak se pěkně jezdilo v předchozích dílech na šipkách...
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 11. 12. 2008 23:33

No s tímhle mě na*rali úplně nejvíce, jinak by to bylo skoro bez chyby, šlape to dobře, ale to ovládání mě štve
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod aacid 11. 12. 2008 23:45

no a co je na tom take zle? aky je rozdiel medzi styrmi klavesami wsad a 4 klavesovymi sipkami??? furt ich mackas rovnako... pokial si pamatam tak aj vice city aj san andreas sa ovladalo tiez na wsad...
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 12. 12. 2008 00:11

Jo ale dalo se to nastavit, mi se to prostě levou rukou ovládá špatně, tohle mi na tom fakt vadí
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chameleon-s 12. 12. 2008 00:58

Tak sjem se probojoval přes instalaci a do hry samotný sem se už nedostal. Spustí se uvodní intro a když se už nahrává hra tak mi to hodí modrou obrazovku že je kdesi chyba
je to toto:
STOP: 0X0000007e (0XC0000005, 0XBF101760, 0XEF5DB9AC, 0XEF5DB6A8)
Atikvmag.dll - adress BF101760 Base at BF0F0000, DateStamp 493440BF

nevíte co s tim? odinstaloval jsem veškerej asus soft a zbytky odstranil přes ccleaner, nainstaloval jsem i nejnovější ovladače 8.12. grafický detaily si sám musim nastavovat na medium/medium rozl je 1280*1024, v základu to mám na high/medium.
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 12. 12. 2008 02:27

Tož to ti neporadím. Už jsem uděla tu pitomou misi s policajtama v nemocnici (opravdu stačí počkat) a nyní mám další pitomou misi kdy honíte nějakýho debila a musíte ho zabít ale když se někde zaseknete tak vám ujede a musíte znovu k němu do baráku,tak přečíst maily a pak ho teprve zabít.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod -pb- 12. 12. 2008 09:10

Když chcete přenastavit ovládání, tak proč si nedáte v options custom mapping? :-)
-pb-
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka