GTA 4

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod chameleon-s 7. 12. 2008 15:43

Weight: ne, tu sestavu už mám, jasně že bych ted koupil jinej CPU. mno podle testu je GTA IV na procák hoodně náročnej. Snad mě nečeká slideshow
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod Weightlifter 7. 12. 2008 15:45

No nevím, však vyzkoušíš trochu to s tou náročností na CPU přehnali
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chameleon-s 7. 12. 2008 15:56

Doufám že jo. na megahrách.eu to maj furt jako předobjednávku i přesto že to už vyšlo :-| snad to zejtra opraví

// oni ty šupáci makaj snad i v neděli, už je to opravený na skladem :-)) , jen nevim co s češtinou
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod aacid 7. 12. 2008 17:11

chameleon-s píše:Weight: ne, tu sestavu už mám, jasně že bych ted koupil jinej CPU. mno podle testu je GTA IV na procák hoodně náročnej. Snad mě nečeká slideshow

ja mam tiez 6300 a mam ju pretocenu iba na 2.3, tiez mam 2 gb ram a grafiku mam 8800 gtx. jo a hram to na 1920x1200 na high/medium (alebo medium/high?).
hra ide celkom v pohode (dost pomohli tie nvidia drivre upravene pre gta4), jediny problem co mam stale ze po case ta hra straca na plynulosti...
po 30-60 minutach to zacne stale viac a viac posekavat az nakoniec je to tak nehratelne ze to musim vypnut a znova zapnut...

a nech mi tu nikto netvrdi ze to je normalne a ze to nema nic spolocne s odflaknutou optimalizaciou... si pozrite specifikacie xboxu a uvidite ze na priemernom pocitaci by to malo chodit uplne plynule...
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 7. 12. 2008 17:14

Na konzoli ale neběží operační systém a všechny ty blbosti v pozadí, víme?
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Weightlifter 7. 12. 2008 17:16

Na PC ale vylepšili grafiku a je tam o dost vyšší dohlednost a navíc tam je prý dost namakaná fyzika proto je to tak náročné na CPU
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod aacid 7. 12. 2008 17:19

to na tom nieco meni? os ani "vsetky blbosti" mi nezozeru 1,5 gb z mojich 2 gb...
os a "vsetky blbosti" mi zeru mozno 10-15% cpu...
os a "vsetky blbosti" nevyuzivaju grafiku ked mam zapnutu hru na full screen.
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 7. 12. 2008 18:01

Tyhle testy jsou stejně jen aby povzbudily nákup nového HW, nejrozšířenější čtyřjádro (správně Q6600) v nich stejně není a také nezapomínejme na to že se tam měří výkon přetaktovaných kusů což je hovadina, protože by se to mělo měřit v defaultu... Výkon Core i7 ? Myslíš těch superdrahých Core i7 za dvacet tisíc ? Nejlevnější Core i7 tedy devětset dvacet tam není... Navíc v benchmarku NENÍ procesor (můj procesor a ani na PC tuningu ten jejich) vytížený na 100%,takže se dosti obávám že quadcore nemá na hru žádný větší vliv, ani současná čtyři tů coura natož i7... Nebo možná má ale ve full loaded sestvě v podobě duálních karet typu 4850/70x2,určitě ne na normálním počítači s normální soudobou kartou (čti minimálně 4850 ale lépe 4870/GTX260).
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Weightlifter 7. 12. 2008 18:06

Core i7 940 ma v defaultu 2,93GHz, opravdu si myslíš, že přetakt 70MHz udělá velký rozdíl? Já myslím, že ne. A když to není rozdíl, mezi 2 a 4 jádrem, tak mi vysvětli ten graf, kde to jasně vidíš, že 4 jadro má o hodně větší výkon než 2jadro
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 7. 12. 2008 19:46

Tyhle testy jsou stejně jen aby povzbudily nákup nového HW, nejrozšířenější čtyřjádro (správně Q6600) v nich stejně není a také nezapomínejme na to že se tam měří výkon přetaktovaných kusů což je hovadina, protože by se to mělo měřit v defaultu...

Proc jako, mas tam hodnoty na ruznych frekvencich. Jestli si ty frekvence nastavis, nebo zaplatis se muzes rozhodnout sam.
A je videt ze je tam jakasi podpora QC, celkove je ta narocnost na CPU brutalni, to jsem videl naposled u Supremme Comandera.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Weightlifter 7. 12. 2008 19:51

Už se těším na ten CPU test na PCT, bude co nevidět, jinak je tu, ale pěkně vidět, že i 3GHz Core i7, je lepší než 3,6GHz C2Q
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 7. 12. 2008 20:12

Měli by tam zahrnout i nějaký jednojádro:).
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 7. 12. 2008 20:17

Jo no, aby to šlo ještě do záporu, ty FPS ne? :mrgreen:
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 7. 12. 2008 20:21

Náhodou, třeba Crysis hrát šlo, sice to nebyl žádnej zázrak, ale dalo se to. Předpokládám, že z GTA4 bych takovejch 10fps taky vytřískal. Až budu mít čas a náladu, zkusím to upirátit a otestovat.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 7. 12. 2008 20:21

Já hraju GTA4 na PS3 a graficky se mi to dost líbí tak fakt nevím...oproti GTA san Andreas velký skok aspon podle mě
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka