GTA 4

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 5. 8. 2011 15:58

TrafficLoad - skript na řešení problému, kdy hra s importovanými auty spawnuje stále stejná auta.
oneill_sx1
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 24. 9. 2011 10:20

Jak mám nainstalovat to vylepšení grafiky Ice Enhancer ? Nějak na to nemůžu přijít, díky.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 8. 11. 2011 20:47

Má tu San andreas vlastní vlákno? Viděl jsem ho, ale nemůžu ho najít. Ta hra je pořád dobrá, jen dohled bych chtěl trochu poladit.

-- 8. 11. 2011 20:59 --

Už jsem našel mod na desetinásobnou dohlednost a vypadá to, že toho existuje daleko více.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 8. 11. 2011 21:10

Zdá se, že univerzální téma tu nemá, spíš spoustu takových, který začaly nějakým dotazem. Ten mód na dohlednost je fajn, ještě bych zkusil ENB http://www.youtube.com/watch?v=LgjYDotH2qM a mód přidávající vegetaci http://www.youtube.com/watch?v=HyjLZWAofmw
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 8. 11. 2011 21:17

Oboje vypadá skvěle, ale to abych pořídil novou grafiku :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 8. 11. 2011 21:18

No taky jsem zvědavej, jak se s tím GTX560 popere. Oni tyhle modifikace nebývají k hw moc shovívavé :-D
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 8. 11. 2011 21:21

Něco tu doma vyhrabu, ale možná bych mohl pořídit nějaké nové dělo třeba za 1200,-.

-- 8. 11. 2011 21:37 --

A s nesmrtelností a možností zastavit odpočítávání by to snad i šlo dohrát. Konečně pořádná hra na PC :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 29. 1. 2012 22:27

Netvrdím, že je to nějak moc realistický, ale je to takový pěkně filmový :-)

Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod holubek002 29. 1. 2012 22:40

U mne porad vyhrava tohle

Ale ten Mustang je pekny :-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 30. 1. 2012 12:29

Já používám ENB 0.82 modified by AltOvOltaje.
oneill_sx1
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 30. 1. 2012 13:26

Jakej to má dopad na výkon? Mimochodem DOF bych do takovýhlech her vůbec nedával, to má smysl ve střílečkách, ale tady to vypadá extrémně nereálně.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 30. 1. 2012 14:56

Těžko hodnotit, mám ve hře hromadu modů, framerate běžně nad 30, občas méně. ENB závisí na grafice, ale hra je spíše náročná na procesor.
oneill_sx1
Killing Spree

Odeslat příspěvekod despa 19. 3. 2012 17:42

Zdar, pls help! Nevím jak odzbrojit soupeře, píše mi to zmáčkni tlačítko A nebo B (ne klávesu), ale já na klávesnici žádné takové nemám :hm Jaká je funkce tlačítek A a B na gamepadu?
despa
First Blood

Odeslat příspěvekod tdjohn 25. 3. 2012 15:44

Jednu z nejlepších her všech dob pravděpodobně pokoří její nástupce:
http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=141574
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Fuck8r 8. 4. 2012 12:10

tak jsem si tam nahrál 1. věc a to tenhle balíček aut (hodnocení 90% takže asi super) ale když vylezu z baráku tak tam jsou desítky stejnejch (jiná barva) mercedesů (+taxy +fízli +ambulance), někdy se to přepne že tam jezděj samý SUVčka úplně stejný (jiná barva jen) a když jsem vlez do taxíku tak byly po celým městě všude stovky taxíků + pár fízlů..

tak jsem zkusil: traffic load , real traffic , další traffic a pak ještě tl v3 a pořád to samý :roll:

supr trůpr no - hru jsem sosal s mým připojením přes tejden >:-(

//:tak jsem tam nahrál jinej car pack kterej si toho přepsal o hodně víc a už je to ok..

graficky mně přijde Mafia II o pár tříd lepší - GTA má prostě rozmazanej obraz, rozplyhlý textury low res i když to mám na max, divnej barevnej nádech - stíny má dobrý, Mafia II má ultra ostrej obraz do velký dálky, super texturky, maping xichtů, fyziku a celkový ovládání panáčka + auta - prostě příjemnější hraní pro oči i ruce, zatím se mi graficky líbí práce s hloubkou ostrosti a nebo třeba poloprůhledný skla (třeba když jsem šel ukrást do trezoru lístky na benál, hlídači s baterkama+poloprůhledný skla na dveřích = super atmoška) jsem si myslel že to jede na dx11 :D
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka