od PC 15. 12. 2008 18:48
A já jsem toho názoru že konverze je dobrá jen mají lidi jenom dual core CPU, páč mě nikdo nevěřil když jsem vždy tvrdil že čtyři coury jsou lepší než dvě coury a teď to máte. Osobně sem v těžký pohodě, bros, mám to nastavený 1024x768, render highest, auta taky na 100FPS a jede mi to úměrně mojí grafice, vypadá to podbně jako na S-boxu kde to vypadalo taky divně... Holt to chce grafiku s pořádnou zásobou RAMky a dostatečným výkonem, stačí se podívat na test nové GTX 260 Core 216 ta s touhle hrou problém nemá, osobně to nevnímám nijak tragicky, tak to půjde na plný kule až s další generací grafik , dyť už je stejně za dveřma anebo se stávající až spadnou ceny stávajících top modelů... Myslím že taková 4870X2 nebo 4850X2 s tím potíže mít nebudou (1680x1050), takže až upgraduju tak si to zahraju na high ale vždyť hratelné je to i teď a GTA stejně byly ošklivé i předtím, ty hlavní věci na které koukáte (auta) jsou pěkné i teď tak kde je problém ? San Andreas bylo taky pěkně náročný, docela sem čučel když sem ho pustil poprvý na X1950 a Q6600, na 3GHz penťáku a X1600Pro sem se taky kdysi divil že to sice už je vcelku plynulé ale není to pořád ono... Mě by osobně zajímalo vytížení procesoru,co všechno ovlivňuje výkon atd... Třeba jestli na to má vliv i to že je tam funkční navigace,fyzika atd... Ta hra je dobrá jen prostě má náročnější technologii a jestli tu někdo zmíní Crysis tak je s prominutím b*b protože teprve když máte odemknuté celé Liberty City a počet aut na 100 tak pochopíte proč to je náročné... Prosím vás neřešte to a radši hrajte, stejně to u většiny z vás musí vypadat vcelku dobře... (S X4850, 8800 a GTX260)
Back to Mac - with new Mac Book Pro !