GTA 4

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Pilf4r 14. 12. 2008 20:22

GTA 4 je podle mě nejlehčí díl série a žádnej větší zásek sem nezažil. 8-)
// K misi s bankou... http://www.gta-iv.org/download/135/
Pilf4r
Rampage

Odeslat příspěvekod Wolfenzi 14. 12. 2008 21:00

Obrázek
Nefunguje to prostě...
Možná to má něco společného s tim že po instalaci to má dělat nějaký doplňky a v půlce toho installu se to zasekne, objeví se že "instaling required windows media format ... " a celej komp je zaseknutej, musí se vypnout natvrdo.
Ale asi mi tu nikdo poradit neumí co ? Všude jsou fóra plný jen toho jak se lami 20x ptaj proč se jim točí blbě kamera...
Wolfenzi
First Blood

Odeslat příspěvekod negr 14. 12. 2008 21:25

Wolfenzi: stáhni si .NET Framework v3.5 a .NET Framework v3.5 SP1. Snad to zabere.
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod xb0x 14. 12. 2008 23:29

jak se sakra pouziva ten prikaz -norestrictions ? mi to stejne nepovoli vic nez medium texture render..
xfire:rodier
psn:rodierCZuk
xb0x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 15. 12. 2008 00:08

Tak jsem tu misi s bankou udělal, ona není těžká jen je dlouhá a tedy náchylná na chyby, bohužel, takovýchto misí je několik za sebou,třeba nemám ještě udělanou již vzpomínanou naháněčku. Na tu to chce pořádné auto. Jinak souhlas, hra je o dost jednodušší než třeba San Andreas což potěší... San Andreas byla mnohem větší pruda-neřku li nuda.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 15. 12. 2008 00:12

xb0x - HIGH bych ti stejne nedoporucoval pokud nemas alespon 1GB videoRAM. Takze to proste neres.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 15. 12. 2008 06:51

Weightlifter píše:Tak pozor! Já jsem nespojloval! :pozor

Klidně spoilujte,ale uveďte,že vyzraujete něco podstatného z příběhu ;-) třeba
takhle:
takhle
nebo po staru *spoiler* takhle *spoiler* ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod niio 15. 12. 2008 08:32

xb0x píše:jak se sakra pouziva ten prikaz -norestrictions ? mi to stejne nepovoli vic nez medium texture render..

mne islo nastavit vsetko po tom, co som v menu hry znizil uplne rozlisenie, nasledne som aj znizil vsetky distance a az potom s mi odomklo nastavenie renderov a textur, pricom ma upozornovalo, ze uz som prekrocil velkost pamate grafickej.

PC píše:Ty jo R* jsou pěkní (AUTOCENZUROVÁNO) dají za sebou čtyři pěěěkně dlouhý střílecí mise :( Stačí chybička a je po vás. Mohl by mě někdo poradit, jde o tu slavnou misi v Bance (asi nejznámější mise ze hry).

vraj nejaka misia obsahuje bug a neda sa dohrat, ale neviem, ci je to prave tato...

_DAVE_ píše:niio - Čo je dodrbkané na F3?? Ja to projel bez jedine vady.

odflaknuty zaver, inak cela hra bola super...

//Prosím o používání tlačítka úpravy,ať zase nejou celé stránky jenom od jednoho člověka,díky-Jezek
AMD X2 5000+ BE 2.6@3.1,ASUS EAH3870 512DDR4 890/1196,ASUS M3A AMD770FX,Samsung 16MB 250GB HD252HJ + 32MB 1TB HD103UJ ,WD320GB 7200rpm USB2.0, 4x2GB DDR2 800MHz, LG 20" LCD L204WT-BF 5ms 1680x1050,Artic freezer pro64,Fortron 400W Blue storm II
niio
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -pb- 15. 12. 2008 08:36

jezek: ok, ale zrovna tam kde jsem radil PCmu se jedná o uplně neznámou postavu, v příběhu se vůbec nevyskytující, takže jsem snad nic tak důležitého neprozradil :-)
-pb-
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 15. 12. 2008 18:48

A já jsem toho názoru že konverze je dobrá jen mají lidi jenom dual core CPU, páč mě nikdo nevěřil když jsem vždy tvrdil že čtyři coury jsou lepší než dvě coury a teď to máte. Osobně sem v těžký pohodě, bros, mám to nastavený 1024x768, render highest, auta taky na 100FPS a jede mi to úměrně mojí grafice, vypadá to podbně jako na S-boxu kde to vypadalo taky divně... Holt to chce grafiku s pořádnou zásobou RAMky a dostatečným výkonem, stačí se podívat na test nové GTX 260 Core 216 ta s touhle hrou problém nemá, osobně to nevnímám nijak tragicky, tak to půjde na plný kule až s další generací grafik , dyť už je stejně za dveřma anebo se stávající až spadnou ceny stávajících top modelů... Myslím že taková 4870X2 nebo 4850X2 s tím potíže mít nebudou (1680x1050), takže až upgraduju tak si to zahraju na high ale vždyť hratelné je to i teď a GTA stejně byly ošklivé i předtím, ty hlavní věci na které koukáte (auta) jsou pěkné i teď tak kde je problém ? San Andreas bylo taky pěkně náročný, docela sem čučel když sem ho pustil poprvý na X1950 a Q6600, na 3GHz penťáku a X1600Pro sem se taky kdysi divil že to sice už je vcelku plynulé ale není to pořád ono... Mě by osobně zajímalo vytížení procesoru,co všechno ovlivňuje výkon atd... Třeba jestli na to má vliv i to že je tam funkční navigace,fyzika atd... Ta hra je dobrá jen prostě má náročnější technologii a jestli tu někdo zmíní Crysis tak je s prominutím b*b protože teprve když máte odemknuté celé Liberty City a počet aut na 100 tak pochopíte proč to je náročné... Prosím vás neřešte to a radši hrajte, stejně to u většiny z vás musí vypadat vcelku dobře... (S X4850, 8800 a GTX260)
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Weightlifter 15. 12. 2008 19:04

Souhlasím s procesorem, 4-jádro se už dneska hodí
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod negr 15. 12. 2008 21:08

Na GTA stačí trojjádro (Phenom X3) - jako je v XBoxu a nějaká mainstream karta. Dvoujádro je fakt minimum tak pro spuštění.
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod negr 15. 12. 2008 21:12

Wolfenzi píše:A ten link od negra k ničemu.. stáhl jsem to, dal že režim opravy, napsalo že 0 z 70mb a přenosová rychlost 0. nic se neděje, nic nestahuje.

Tak to ani ty Windows nebudou moc košér, co? ^^
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 15. 12. 2008 21:24

Na pc tuningu psali že se má zkopírovat na plochu launch soubor a k tomu napsat norestrictions a když to budete pouštět tím (POZOR ! PLATÍ PRO ORIGINÁLKU!!!) tak si můžete libovolně nastavovat parametry hry. Mě to však nefunguje. Háže mi to chybu. Jde mi čistě jen o to abych mohl GTA IV hrát v nativu což mi nyní hra nepovolí. Jak na to ?
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 15. 12. 2008 21:28

No musíš to napsat jako parametr :-) Pravým na zástupce (!) a v poli Cíl bude "cesta_k_exe" -norestrictions
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka