GTA 4

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 9. 12. 2008 10:39

Zkus to napsat treba do threadu o GTA, co ty na to?
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Chumbaba 9. 12. 2008 10:51

DAVE: Dobrá rada nad zlato.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 9. 12. 2008 14:13

ten prispevek byl odnekud presunut, nebo je to omyl.

kartu mas fajn, procak asi taky staci na vetsinu her, ale GTA je prave ta vyjimka. Chce to pretakt alespon na 3.4GHz, jinak to lepsi nebude.

//Příspěvek upravil sám autor a hodil ho do vlastního tématu,to jsem pak přesunul sem: viewtopic.php?f=502&t=1059329 - Jezek
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod negr 9. 12. 2008 20:12

Lukáš Grygar to pěkně shrnul pro Hrej! http://pc.hrej.cz/clanky/recenze/grand- ... uto-iv-pc/ 5 z 10 - tak na ně! :-/
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 9. 12. 2008 20:14

O 5 bodů strhnout hodnocení kvůli tech. problémům? Přehnané.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod PC 9. 12. 2008 22:15

Zív... Nuda... Zív, kecy... Zív... zabordelený systém ? Mě to nespadlo (Tuc, tuc tuc ani jednou...) Maximálně se to nenačetlo na začátku ale jinak hra běží stabilně... Instalace byla otravná, to jo jenže od té doby to běží jak se social clubem tak bez social clubu... Je to nespravedlivé hodnocení, hry které mají ochranu 3x a dost se nekritizují a rockstrar který má ochranu nainstaluj sice dva otravné prográmky,ověř ale měj si nainstalovaáno naráz klidně na 100 počítačích jen musíš mít DVD v mechanice guy je kritizovaný... Takhle nějak se kdysi protestovalo i proti steamu,kdyby se přes SC hra automaticky aktualizovala či dokonce šla přes něj znovunainstalovat tak by mi to nevadilo...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 9. 12. 2008 22:36

Taky myslim ze 5/10 je ulet. Hrej.cz osobne povazuji za nejslabsi herni webovy magazin.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Candy 9. 12. 2008 22:46

Taky si myslím, že je to přehané, mně hra jde pomalu kvůli slabé sestavě, ale jinak kromě dlouhé instalace jsem s tím neměl problém, nepadalo to, připojilo se to bez problému. A HW náročnost nevidím jako důvod pro 5 bodů dolu, prostě Rockstar má produkt, pro spokojený hraní jsou nastavena určitá kritéria, požadavky, a buď máš nebo ne, nazdar.
Naposledy upravil Candy dne 9. 12. 2008 23:44, celkově upraveno 1
Candy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod negr 9. 12. 2008 22:59

Nutno dodat - celkem nefér hodnocení - hra samotná nemá chybu (teda zatím - jsu tak v 15% hry + asi půl hodiny jsem se díval na in-game TV - The Men's Room rulez! ).

Ale je to dobré téma na diskuzi, jestli se mají ochrany a různé programy ala GfW LIVE nebo Rockstar Gay Club a nebo hardwarová náročnost zahrnovat do hodnocení. Třeba takový totálně zabugovaný a neoptimalizovaný Gothic III dostával devítky...
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Candy 9. 12. 2008 23:45

negr píše:Nutno dodat - celkem nefér hodnocení - hra samotná nemá chybu (teda zatím - jsu tak v 15% hry + asi půl hodiny jsem se díval na in-game TV - The Men's Room rulez! ).

Ale je to dobré téma na diskuzi, jestli se mají ochrany a různé programy ala GfW LIVE nebo Rockstar Gay Club a nebo hardwarová náročnost zahrnovat do hodnocení. Třeba takový totálně zabugovaný a neoptimalizovaný Gothic III dostával devítky...

Ano protože to nebylo hw náročný TOLIK a neuráželo to recenzentovo PC ani ego. :-)
Candy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 8Paul 9. 12. 2008 23:46

Měli tam dát 2 hodnocení - jedno za hru (9/10) a jedno za konverzi (4/10)
7/10 by odpovídalo...ale mělo by tam bejt zdůvodněný že se jedná o mix těchto dvou prvků, jako to udělal Jonáš v diskuzi na Tiscali. 5/10 je fakt nezasloužený, ta hra není průměr...a pokud má někdo slušnej nezabordelenej systém, tak běží bezproblémově (s novejma driverama).
"War does not decide who is right, war decides who is left."
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod aacid 10. 12. 2008 00:39

ja nahodou s 5/10 suhlasim... gta4 kazdy pozna, kazdy vie ze je to super hra a kazdy si uz precital recenziu (alebo videl hodnotenie) konzolovej verzie...
a ked sa takyto clovek pozrie na 5/10 hned mu bude jasne ze konverzia je vazne hrozna, pretoze samotna hra je stale rovnaka...

OT: hrej je pre mna najkvalitnejsi web o hrach, tak ako je pre mna level najkvalitnejsi casopis o hrach.
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chumbaba 10. 12. 2008 09:19

Mám 1 GB na kartě, mám poslední ovladače (zvlášť pro GTA4), mám dohled na minimum a hra deklaruje využití cca 600 MB. Přesto GTA4 vytrvale běží kolem 22 fps a padá s hláškou resc 10... málo videopaměti. Zabordelenej systém jsem neměl, dokud se mi nenainstaloval social club, securom a GFW - teď už mám. Nemůžu hrát bowling (a rozhodně nejsem sám).

To u mě není hra, která na slušné sestavě slušně běží, jak tady kdosi tvrdil. Hra, která pravidelně padá, prostě neběží.

Prozatím souhlasím s 5/10, až vyjdou patche, může to být klidně 10/10, GTA jsou v herním světě absolutní špička a například reklamní píseň na Pisswasser naznačuje, že opět máme co do činění s geniálním dílem.

PS: Když vyšla PC verze Bully, která prakticky vůbec nejde hrát, dokud si hráč nestáhne RAM na 2 GB, říkalo se, že je to tím, že konverzi dělali externisti a Rockstar na ni v podstatě ani nesáhnul. Teď překvapeně vidíme, že PC Bully je oproti GTA4 PC v podstatě super a dá se bez problémů (do)hrát. Hanba!

PPS: GTA4 PC - nejlepší reklama na konzole.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -pb- 10. 12. 2008 11:07

Tak já si na HW náročnost nemůžu zas až tak stěžovat. Na Q6600 2,4GHz a 8600 GT mi na medium hra běží plynule a ani jednou nespadla. Na to, že je to rok starej comp a podle toho jak se všichni plašej, jsem čekal, že to bude mnohem horší.
Jinak vadí mi jiná věc, když si přenastavim ovládání na klávesnici na běh z levého na pravý shift, tak běhá jak lemra >:-(
-pb-
Killing Spree

Odeslat příspěvekod niio 10. 12. 2008 12:16

po precitani mnohych prispevkov a diskusii som zvazil, ze hru si nekupim a pockam ako sa to vyvinie...
AMD X2 5000+ BE 2.6@3.1,ASUS EAH3870 512DDR4 890/1196,ASUS M3A AMD770FX,Samsung 16MB 250GB HD252HJ + 32MB 1TB HD103UJ ,WD320GB 7200rpm USB2.0, 4x2GB DDR2 800MHz, LG 20" LCD L204WT-BF 5ms 1680x1050,Artic freezer pro64,Fortron 400W Blue storm II
niio
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka