GTA 4

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Ertefol 6. 12. 2008 20:15

Erhm, ATI už s tím něco dělala, stáhl bych si ty bety.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod ravenman 6. 12. 2008 20:18

a nVidia s tym urobila nieco hned prva a musim uznat podarilo sa jej to

Kód: Vybrat vše
http://www.nzone.com/object/nzone_gtaiv_downloads.html
ravenman
First Blood

Odeslat příspěvekod Ertefol 6. 12. 2008 20:36

erhm, první byla ATi, erhm
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod PC 6. 12. 2008 23:26

Nekal vodu, supernáročný crysis jsi na very high detaily spustit nemohl, protože se ti to na téhle kartě na high ani nespustí. Jde to maximálně na medium,plus minus 20-25FPS ovšem jen s velkou dávkou štěstí...

Já to neřeším... Na Xboxu to taky vypadlo hnusně, hlavní je že se to dá hrát. GTA bylo vždycky ošklivý jak noc, ale - proč mi to nepříjde a kochám se virtuální "Amerikou" a osudy chudáka Nica a bratránka ? Srovnávat GTA s Gothicem 3 mi příjde jako nepřiměřeně nespravedlivé, tedy aspoň prozatím jsem nenarazil na nic co by mělo vliv na hru samotnou. Místo reptání nad grafikou hrejte...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 6. 12. 2008 23:32

Boja jeho ale tady si někdo neuvědomuje že TOHLE NENÍ CRYSIS. Pokud se nepletu v Crysis to bylo nastavené tak že to co není vidět se neloaduje.... Taky srovnávat ostrov a velkoměsto... Tady máte virtuální N.Y.se vším všudy, schválně si posuňte auta na maximum.... Budete rázem ve štrůdlech... V crysis nemáte stovky ne li tisíce aut a panáků, nejsou tam stavby,srovnávat GTA IV a Crysis prostě nejde... Pokud pominu HW náročnost tak mi to příjde jako nejpovedenější GTA IV, teda vlastně ne nepříjde,ono to je nejpovedenější GTA.Mít San Andreas fičury co má IV tak... Smiřte se s tím že GTA IV si zahrajete na full až na další generaci grafik, dyť je stejně za rohem.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 7. 12. 2008 01:02

Crysis jsem hrál na nejvyšší detail (bez vyhlazování) a FPS jsem měl 30+

No pokud mas X1950PRO, tak nevim kde tyhle cisla kouzlis, protoze mi bezela tahle hra na veryhigh neco mezi 20-25fps, a to mam minimalne 2x vykonejsi kartu a ne moc velky monitor - zkratka Crysis na VH v 30+fps das tak mozna v 640x480, a to jeste s pekelne silnym CPU.

PC - Ma vyjimecne jasnou pravdu, a sice v tom, ze GTA neni tunel ala Crysis (ano mohlo se to zdat jako ostrov, ale je to tunel), ale kompletne zijici mesto, to je sakra rozdil. To nic nemeni na tom, ze je to pekelne noeptimalizovana sracka. Takhle totiz vypada hra, ktera je na jakekoli masine, na jakekoli detaily porad stejne pomala. 8-)

Treba se to casem zlepsi, ale celkem o tom pochybuju.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 7. 12. 2008 12:40

To je presne to na co jsem tady nadaval uz v jednom tematu, ta HW narocnost u her je cim dal tim hroznejsi, na mym PC se to na medium dataily seka (podotykam, ze to neni az takovej srot) a na notas to ani nebudu instalovat... Pritom ta grafika mi neprijde zas tak o moc lepsi nez v predchozich dilech, ktery jsem si narozdil od tohodle mohl zahrat i na notebooku... Vazne to nechapu, kdyby radsi zustali u puvodniho enginu, a nevymysleli pi*oviny :-/ Vrazet do upgradu PC (ktery navic zapnu sotva jednou tydne) deset tisic kvuli jedne pitome hre, na to se muzu vys... Aspon jsem nedopadl jako kamos, ten si hru aktivne hned koupil a pak zjistil, ze to je spis slideshow...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod !nt_ 7. 12. 2008 13:02

Cau.Mám dotaz - GTA 4 mi jede dobře , na medium detaily bez jakéhokoliv sekání (4850 Toxic) , ale nejde se mi přihlásit online do toho windows live. Mám všechno dobře nastavené , ale píšemi to , že jsem ve špatné oblasti. Na netu o tom píše více lidí. To znamená , že si online nezahraji?
SE 4rever
!nt_
First Blood

Odeslat příspěvekod PC 7. 12. 2008 13:23

Změň to kdyžtak na spojené štáty anebo si uloži profil off line.

Na PC Tuningu psali že na 4870 +Quad @ 3GHz to jede 44FPS...

Osobně věřím že rockstaři vydají nějaké další patche, tahle společnost dosud vždy vydávala hry které byly dodělané a ne nějaké nepodarky, otázka je jestli na ně netlačil vydavatel protože mám takový pocit že San Andreas trvalo celý rok než vyšlo. (A upřímně - taky jsem si ho poprvé zahrál pořádně až na téhle sestavě).

Já být váma tak se nějakou grafickou stránkou nezabývám a hraju. Hra hratelná je tak v čem je problém ?
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod chameleon-s 7. 12. 2008 14:21

ted bych rád věděl jak to půjde mě, páč bych to chtěl dneska objednat.
CPU: e6300 1,86ghz (zvládne frequenci až 2,7ghz)
GPU: HD 4850 základní taky a nehodlám zvyšovat
RAM: 2gb

ovladače si tam pak hodim ty nejnovější....s touhle sestavou bych to mohl rozjed alespon na medium ne?
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod pepos01 7. 12. 2008 14:47

Souhlasím s PC: v této hře ( a nejen v této ) jde přece o to, aby člověk hrál dějovou ( či vedlejší ) linii.Jde o příběh, o samotné hraní.... grafické zpracování je v této souvislosti ( alespoň u mne ) na druhé místě.K čemu by byla ,,super,, grafika na plné koule, kdyby byly mise nehratelné ( bugy apod. )?
S některými lidmi je to jako s motocykly- čím mají menší výkon, tím více jsou slyšet.
pepos01
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 7. 12. 2008 14:53

Chameleone - jestli je pravda že se stupňování detailů škáluje dle velikosti GRAM tak si to zahraješ možná i na medium. Otázka je jak to zvládne procesor, ono že by měl jít přetočit až na 2.7 neznamená že tam půjde přetočit. I přesto však nemusí být procesor nutně limitem. Přečti si o tom článek na Tiscali já to podle toho také tak nějak nastavil.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Weightlifter 7. 12. 2008 15:05

chameleon-s píše:ted bych rád věděl jak to půjde mě, páč bych to chtěl dneska objednat.
CPU: e6300 1,86ghz (zvládne frequenci až 2,7ghz)
GPU: HD 4850 základní taky a nehodlám zvyšovat
RAM: 2gb

ovladače si tam pak hodim ty nejnovější....s touhle sestavou bych to mohl rozjed alespon na medium ne?

Je to OK jen to CPU bych vzal jiné třeba E5200
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chameleon-s 7. 12. 2008 15:12

PC píše:Otázka je jak to zvládne procesor, ono že by měl jít přetočit až na 2.7 neznamená že tam půjde přetočit.

nenene, procesor jde přetočit na 2,7. jel jsem na tom víc než půl roku a bez problému

Weightlifter:Nebudu kupovat jinej CPU jen kvůli jedný hře, nedávno jsem investoval do GPU a to mi stačí, když ho trochu nataktuju tak by mohl alespon částečně tu hru zvládnout.

ještě mrku na článek na tiscali a nejspíš to objednám...
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod Weightlifter 7. 12. 2008 15:25

Chameleon: já myslel že se to chystáš kupovat
BTW tady teprve vidíme sílu Core i7 a teď ať někdo mluví že je to slabší než C2Q :twisted:
Obrázek
Obrázek
jak je vidět tak je to na CPU brutálně náročné
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka