GTA 4

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Candy 3. 12. 2008 21:40

Kurňa, když jsem si to tedy dneska koupil (což jsem zjevně neměl), dá se to hned zítra vrátit? (podle zákona jsou na to prý dva dny)...
Candy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod aacid 3. 12. 2008 21:47

resource usage je pamat grafiky, teda aspon mne ukazuje 768 presne tolko kolko ma 8800gtx.
meni sa to podla nastaveni...

no to 4jadro moze fakt spravit rozdiel, hra urcite neni graficky narocna, skor na ten procesor, ked musi pocitat taky rozsiahly a zivy svet...

originalku samozrejme mam, ako som pisal zo steamu, ja som problem s instalaciou nemal, kedze steam taha rovno akokeby nainstalovanu hru...

ale skuste si precitat nejake zahranicne fora a zistite ze problemov ma ozaj vela ludi... (napriklad steam fora, ludia sa stazuju uz od rana)...
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Candy 3. 12. 2008 22:03

Vyřešil by to takt na 3Ghz, a upgrade na http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... FNH01HZ701 ?
Candy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 3. 12. 2008 22:18

No tim by sis vyresil hodne problemu. :) Nicmene ten pretakt na 3GHz by byla naprosta nutnost k dobremu vyuziti tak vykonne VGA.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod pepos01 3. 12. 2008 22:30

Na medium je to již ,,slušně,, hratelné.... ale zdá se, že by to opravdu chtělo přinejmenším trojjádro. :hm
S některými lidmi je to jako s motocykly- čím mají menší výkon, tím více jsou slyšet.
pepos01
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 3. 12. 2008 22:58

Nebo rychlejsi dvoujadro, X2 uz to maji pomalu za sebou, ten tvuj je rychly asi jako C2D na 2.3GHz.

http://www.extrahardware.cz/core-2-duo- ... e?page=0,4
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 3. 12. 2008 23:07

No, asi si to cvičně upirátim a zkusim na svým jednojádru. Jsem zvědavej, zatím jsem rozjel všechno včetně Crysis nebo FC2...:)
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 4. 12. 2008 08:47

Takže - vypadá to že tyhle chujoviny dělá ten přiblbý social club. Na anglickém fóru jsem našel návod že když se přihlásíte offline a on line až ve hře tak to bude fungovat. Dávám skip (tedy off line a hra funguje).

Nicméněž - nelze nastavit libovolné rozlišení (což je ostuda) hra usoubí že nemáte nárok a nedovolí vám to.

Nedělejte si žádnou hlavu s absencí quadu-jak zjistili už na PC tuningu hra ho nejspíš ZASE nevyužije.

Na mé sestavě nelze hýbat s texturami.

CPU ovlivňuje položku Rendering - protože ač nemohu nastavit textury vyšší než low mohu nastavit Highest rendering.

Ať kouzlím jak kouzlím - víc než 20-30FPS (Spíš tak 21 -25) někdy i méně z toho nevymáčknu.

Při nastavení highest rendering a vše ostatní na low hra vypadá jako na xboxu. (plus minus autobus)
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod davee 4. 12. 2008 09:03

Candy píše:Kurňa, když jsem si to tedy dneska koupil (což jsem zjevně neměl), dá se to hned zítra vrátit? (podle zákona jsou na to prý dva dny)...

Žádné dva dny v zákoně neexistují. Pokud se tedy jedná o kamenný obchod.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aacid 4. 12. 2008 09:36

PC píše:Takže - vypadá to že tyhle chujoviny dělá ten přiblbý social club. Na anglickém fóru jsem našel návod že když se přihlásíte offline a on line až ve hře tak to bude fungovat. Dávám skip (tedy off line a hra funguje).

presne tak, za tie fatal errory mohol social club, predtym som sa do neho neprihlasoval, pretoze sa im zrutil server, potom som sa prihlasil a hra zrazu nesla... a ked som sa odhlasil zase to islo :D

vecer som si uz ale celkom dobre zahral, aktualne to riesim tak ze kym je hra v pohode hram, ked zacne spomalovat dobehnem domov, save-nem, hru vypnem a zapnem a zase ide v pohode :D

ako niekto pisal na steam forach, toto skor vyzera na rannu beta verziu nez ozajsny release...
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 4. 12. 2008 10:21

Rikal jsem ze to bude nejakym softem.

PC - Mas zoufale malo videoRAM, na 256MB nastavis pouze LOW, na 512 pak jen medium. Duvod je mi zahadou. :)
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Candy 4. 12. 2008 12:37

Candy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 4. 12. 2008 13:32

Na GTA4 rozhodne vic jak 512MB vyuzijes. Ten Asus bude ale vic potichu.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod aacid 4. 12. 2008 14:17

_DAVE_ píše:Rikal jsem ze to bude nejakym softem.

bohuzial je to softom, bez ktoreho si online nezahras :D
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 4. 12. 2008 17:19

Teď se stala divná věc -ač mi svítí na mapě zkratky pro jednotlivé osoby když dojedu na místo a postavím se na šipku - nic se nestane. Divné...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka