Mafia 2

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Ertefol 11. 9. 2010 21:33

Asi napotřetí napadlo, ale odtamtud to taky nebyla žádná *****, když člověk vykoukl a byla mu ustřelena palice - nakonec jsem tam normálně naházel granáty a molotovy, samozřejmě.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Sattero 11. 9. 2010 22:32

Já zalezl hned za sloup vlevo, kde molotovy nedoletěly a vše sem měl pěkně na mušce :) Jen tam člověk musí čekat, dokud všichni nepřijdou a nezastřelíš je zespod, protože jinak na ně člověk narazí na schodišti :) Já to dal asi po šestém pokusu a jediné co mě na tom sralo byl fakt, že checkpoint byl v tom druhém skladišti a musel jsem opakovaně projít tu srandovní část venku...
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mtmccox2 11. 9. 2010 22:34

Já jsem musel nakonec pobíhat od jedné bedny k druhé, mezi tím vždycky někoho nakotlit. Až jich pár padlo, tak už to šlo mnohem lépe, a když skonal chlapík s koktejly tak už to bylo v klidu. Nicméně pochcípal jsem prve dostkrát na tom, že právě ty plameny dosáhly i za bedny..
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 11. 9. 2010 22:40

Ajo, tak to za tu traverzu vlevo to dosáhlo jen jednou, ale pak už ne...
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 11. 9. 2010 23:01

Ty voe co blbnete? Schovam se za bednu, zneskodnim chlapky na ochozu co hazi molotovy a pak postupuju s likvidovanim dalsich lidi.

Ja to mel ani ne za 10 minut.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod mtmccox2 11. 9. 2010 23:11

Lo!Zza píše:Schovam se za bednu

Schovám se za jednu bednu, oddělají mě molotovy. Zkouším jinou taktiku, oddělají mě molotovy.
Ještě jednou, chcíp. Schovám se za jinou bednu, nepřežiju. Pořád zkouším nové věci, nakonec to naštěstí dám..

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 11. 9. 2010 23:46

Tak nakonec jsem si našel walktrough a z něj odvodil taktiku - běhat jako motorová myš...

Hra je dohrána a já se ptám... co měl kua znamenat ten konec/nekonec ? Vždyť tu vlastně ani žádný konec není... Njn... musíme si počkat až vydavatel dovydá vše co ke hře plánuje, čert vem DLC...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod mtmccox2 12. 9. 2010 00:33

Jo, ten "konec" byl hodně nesmyslný..

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chumbaba 12. 9. 2010 08:41

DLC musej bejt. Recenzenti pochvalně mručej, články (na kravinu XYZ se chystá super hustý DLC! Nový mapy do mulťáku!!!) rostou jak houby po dešti a zlaťáky se jen sypou. A hráči? Těm je to jedno, těm jde hlavně o nový avatary a achievmenty na fórum, hra samotná je jim celkem jedno, hraní stejně akorát odvádí pozornost od facebooku a jinejch důležitejch věcí. Dejte jim vymazlený komunitní prvky a čert vzal příběh, logiku a další nesmysly.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod glassmoon 12. 9. 2010 09:31

Chumbaba píše:DLC musej bejt. Recenzenti pochvalně mručej, články (na kravinu XYZ se chystá super hustý DLC! Nový mapy do mulťáku!!!) rostou jak houby po dešti a zlaťáky se jen sypou. A hráči? Těm je to jedno, těm jde hlavně o nový avatary a achievmenty na fórum, hra samotná je jim celkem jedno, hraní stejně akorát odvádí pozornost od facebooku a jinejch důležitejch věcí. Dejte jim vymazlený komunitní prvky a čert vzal příběh, logiku a další nesmysly.

+1
I'm a quitter. I come from a long line of quitters. It's amazing I'm here at all.
glassmoon
First Blood

Odeslat příspěvekod Ertefol 12. 9. 2010 10:31

U DLC spokojeně mručím zatím jen u Mass Effectu, jinak se jím ani neobtěžuju ;-)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod PC 12. 9. 2010 10:38

Lidé na Mafii 2 nadávají a nyní když o tom tak přemýšlím mají proč. Pro Čechy je Mafie něco jako národní herní poklad a to co vyvedl vydavatel je sviňárna. V zahraničí to možná tak brát nebudou ale my, v naší vlasti jsme byli neustále masírování artworky, články a dalšími informacemi, ubezpečování o tom jak hra naváže na odkaz jedničky a bude ještě lepší. Zatím to vypadá že je horší a co víc - mnohé artworky s postupem času nedávají vůbec smysl. Třeba vánoční pozdrav zachycoval chlapečka jak pod dohledem Vita rozbaluje u stromku "Peacemakera", takže Vito možná měl mít rodinu a syna. je to ve hře ? Není ! Na obálce aktuálního score je namalovaná svlečená Italka a Vito rozvalený v křesle. Viděli jste ve hře jedinou nahou ženskou ? Akorát jedna z kurev na začátku první mise má dole gaťky ale to je všechno... Není tam žádný sex, není tam žádný striptýz a proč je v sub menu herní statisticky rubrika - času ztráveného s Playboyem to taky nechápu, původně snad tam měly být naskenovány celá čísla časopisu a ne jen playmate (mimochodem našel jsem jich šest...) A co měl znamenat ten konec - nekonec ? Umřel Joe, - umřel Vito ? Co se stalo ? Ne, ne, tohle si Mafia fakt nezasloužila a fanoušci a fanynky taky ne...

Musím si někde splašit první díl, když ten ze score nefachá...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod 16cmfan 12. 9. 2010 10:51

PC píše:Pro Čechy je Mafie něco jako národní herní poklad a to co vyvedl vydavatel je sviňárna.

neee nene to sa mýliš, OFP je best :D A aj pre Slovákov je Mafia niečo ako "poklad", asi som jediný imúnny, ktorý ju nehrá a stále dookola onej netočí :D Už ma ztoho bolí hlava :D
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 12. 9. 2010 10:52

mtmccox2 píše:
Lo!Zza píše:Schovam se za bednu

Schovám se za jednu bednu, oddělají mě molotovy. Zkouším jinou taktiku, oddělají mě molotovy.
Ještě jednou, chcíp. Schovám se za jinou bednu, nepřežiju. Pořád zkouším nové věci, nakonec to naštěstí dám..

No tak samo za tou bednou nesmim stat jak tvrdy Y. A dulezity je sejmout hned ty chlapky nahore, ti maji nejvetsi rozhled.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 12. 9. 2010 18:42

"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Předchozí stránkaDalší stránka