Mafia 2

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 7. 9. 2010 19:50

holubek002: Tohodle auta jsem si taky všimnul a řekl bych, že v původní Mafii není.
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Weightlifter 7. 9. 2010 20:13

-Dreamer- píše:http://www.sector.sk/novinka/56139/mafia_ii_s_hires_texture_modom.htm

Nezkoušel to už někdo?

Už jsem jim psal že považovat to za hires mod je vtip. Jsou to jenom přiostřené textury a trochu upravený kontrast takže je to k ničemu
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 7. 9. 2010 20:14

Hlavně tam chybí odstranění toho bluru. :D
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Weightlifter 7. 9. 2010 20:16

To bych uvítal spíše
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 7. 9. 2010 20:17

Presne, jenom zvyseny kontrast :roll: A to ENB to jenom ztmavi...

Abych pravdu rekl, tak pri hrani si to bluru ani nevsimam :nenapadne
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod TONIIIK 7. 9. 2010 21:22

holubek002 píše:Za dve kila.

Crab: Tohle bylo taky v normalni M2?
Obrázek Obrázek

tohle v puvodni M2 bylo, ale tak v poslednich 2 kapitolach (ps3 verze)
TONIIIK
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Bína 8. 9. 2010 17:18

Tak jsem dohrál Vendetu a musím říct, teda nic moc. Hrozné nastavování kaše, 90% času zabere ježdění. ,,Příběhové mise" spočívají jen v tom někam dojet a zabít od dvou do čtyřiceti chlápků. Mise s kradením aut jsou čirá nuda.

Jediné nové prostředí je až v poslední misi, do té doby se všechno děje jen tak uprostřed ulice.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
First Blood

Odeslat příspěvekod PC 8. 9. 2010 18:49

Výborně vydávají DLC ale aby vydali patch to je ani nenapadne... Několikrát se mi figura parťáka zasekla, neotevřela dveře či nenašla cestu...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 8. 9. 2010 18:55

Partaci se k tobe portujou.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 8. 9. 2010 23:10

"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Chumbaba 9. 9. 2010 06:10

Dobrý video, dokonce v něm jakoby nepřímo je Vávra (kterej jak známo udělal Mafii, nejlepší hru všech dob, a toho člověka, co navrhoval baráky v Anvilu, by ve firmě nechtěl).

Jinak, shitek jménem DLC už nám na herní scéně opruzuje dobře dva roky a kouskuje nám často dobrý hry na malinkatý zmetky, který vycházejí dávno potom, co je hlavní hra dohraná a založená ve skříni. Už je pomalu načase, aby se tahle blbost přehnala a hry zase začaly vycházet jako dřív - tj. v celku.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 9. 9. 2010 08:36

Jo, kdyby dva roky... S prvním placeným DLC přišel Microsoft už v roce 2002 u MechAssaultu, neplacený DLC byly už pro Dreamcast. Ale uznávám, že v takové míře se DLC asi začlo šířit až s rozmachem digitální distribuce a tam byl nejspíš první Oblivion v roce 2006 - 2007.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 9. 9. 2010 08:46

DLC je kapitola sama pro sebe, je dobrý DLC (IMO Valve) a špatný, zmrvený DLC (Zbytek? :D).
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 9. 9. 2010 08:58

Valve má nějaké DLC? :-) Epizody k HL2 jsou podle mě spíš datadisky než DLC (z pohledu obsahu ne způsobu distribuce).
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 9. 9. 2010 09:01

Já vím, já vím, že to není downloadable obsah jako takový, ale co jsem četl, Valve o všech těch updatech na TF2 a podobně takto uvažují. Ale dyž pominu celé Valve, tak mě nějak nenapadá dobře zpracované DLC. Možná Borderlands.
-Dreamer-
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka