Mafia 2

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spacewolf 24. 8. 2010 11:21

Bych si dovolil ocitovat redekci eurogameru z diskuze.

"Není lepšího důkazu, že každýmu se může jakákoli hra líbit různě, než EG CZ 9/10, EG UK 4/10, EG IT 8/10, EG FR 10/10"
PC, PSP, PS2
spacewolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 24. 8. 2010 11:21

PSK: Jestli sis po demu objednal PS3 verzi, tak jsi pořádný masochista. Mě ta hra ve verzi pro PS3 NESMÍ do domu!!
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 24. 8. 2010 11:38

beate, hlavně kvůli pohodlí u TV, ovládání na gamepadu (jo vím že se dá gamepad připojit i k monitoru, ale na velké TV se mi prostě hraje lépe) a taky DLC rozhodlo o PS3 verzi...navíc mám docela šunku PC, takže to taky nejede ideálně
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 24. 8. 2010 12:10

V kvalite PS3 verze to musi rozjet jakejkoliv PC. :D
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod spacewolf 24. 8. 2010 12:14

Mě demo taky poškubávalo, ale PSK má o trochu silnější CPU.
PC, PSP, PS2
spacewolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 24. 8. 2010 12:22

Lo!Zza píše:V kvalite PS3 verze to musi rozjet jakejkoliv PC. :D

Trávu na PC nevypneš.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod 8Paul 24. 8. 2010 12:38

SCobra píše:Však to říkám pořád, že EG není seriozní plátek. Ani český ani anglický. Obojí je to herní bulvár a nejde je brát moc vážně. A to ho tu někteří řadí do Top trojky herních médií :D

8Paul: No nezlob se na mě, ale i když ten žánr nesnáším, měl bych být jako profesionál schopný se nad svoji averzi povznést. To není omluva :-) Navíc dávat recenzovat hry někomu, komu jejich žánr nic neříká, je amaterismus vedení.

No...pokud mi někdo dá orecenzovat fotbalovej manažer, tak z toho asi taky nebudu kdovíjak na větvi : ). Ale souhlas.
"War does not decide who is right, war decides who is left."
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 24. 8. 2010 14:04

Heh tak jsem se dozvěděl zajímavou věc...Člověk, který psal na britském Eurogameru tu strašnou recenzi na Mafii 2 má zasebou 6 recenzí - Cave Story, Limbo, Skate 3 a další :-D

A nejlepší tam jsou ty bannery na mafii 2 na eurogameru Classic, Epic, Lush, Detailed :D
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod inexplicit 24. 8. 2010 14:13

neak sem na tu hru prestal mit chut..kdyz tak koukam na ty rozmazly screeny .. :D asi si pujdu zahrat gta4 na chvili :D
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 24. 8. 2010 14:38

Na twitteru a v diskuzích se všichni můžou podělat z toho, že EG si dovolil pošpinit jejich svatou Mafii, přitom z toho textu mi to nepřijde až tak mimo a vycucaný z prstu. Recenzent zmiňuje hodně věcí, který mi už v demu a starších videích či informacích přišly trochu pitomý.

"One of the most flavourful aspects of modern mafia fiction is its economy of speech. In a subculture where paranoia reigns, the most powerful communications take place in code and innuendo. "I'll make him an offer he can't refuse," may be a cliché now, but damn, that line accomplished a lot with very little. The mobsters in Mafia II, however, are coarse brutes who leave nothing to the imagination. They mire the game in endless cut-scenes where they speechify about who they'll whack next. It's a 14-year-old's vision of the mafia, although that slanders the many 14-year-olds who would see through this game's desperation to appear adult."

"Likewise, there's nothing behind the pretty face of protagonist Vito Scaletta, a charmless zero who does whatever he is told to do no matter who asks, obliging all corners of the Empire Bay organised-crime machine with his robotic smile. Rough up some innocent dockworkers? OK. Switch families? You got it. Deal drugs? No problem. He does have occasional moments of rebellion, but because of the character's general vapidity, they ring false."

"When the bullets start flying, Joe tries to keep things light by rattling off selections from his limited complement of voice lines. It's bad enough that he repeats himself, but he also has a hard time coming up with material that even applies to your current situation. "I'm the best!" he says when you get off a good shot. "I'm going in - cover me!" he barks as he stands still."
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod glassmoon 24. 8. 2010 16:45

hmm tak treba na 2 GPU a nakoniec to bude vyzerat ako grcka z konzoly... toto vydat po tolkych rokoch vyvoja? same bugy, AI na smiech, grafika ani nehovorim... podla mna to ani pribeh nezachrani
hra by si zasluzila trochu triezvej kritiky a nie len chvalospevy
I'm a quitter. I come from a long line of quitters. It's amazing I'm here at all.
glassmoon
First Blood

Odeslat příspěvekod Thowt1 24. 8. 2010 16:47

vsak dostala 4/10 :D
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Wayne 24. 8. 2010 18:43

Přátelé mám problém s nVidia 3D Vision. K brýlím mám dodávaný prní monitor Samsung na 120Hz v rozlišení 1680x1050. Na prvních screenshotech uvádím jak to u mě vypadá s aktivovaným 3D a na třetím s deaktivovaným. Potřebuji poradit, hra má být pro 3D jak vyšitá, ale nejde to. Ovladače mám poslední vydané nvidií. Hra jde tak trošku pomaleji a prosím i o radu ohledně upgrade. Mám zálusk na procesor core 2 quad Q9650. Bude to dobrá volba? nebo raději koupit něco jiného

Má sestava : MSI P35 Platinum + poslední bios, Core 2 Duo E6750 (2,67GHz, taktovaný na 3,56GHz), GTX260 896MB Gainward, 4x1GB 1066MHz, 750W corsair, 500GB HDD SATA II, Windows 7 Home Premium 64bit cz aktualizovaný

s aktivním 3D
Obrázek
Obrázek

deaktivované 3D
Obrázek
Wayne
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 24. 8. 2010 19:08

//Debaty a ukázky z warez verze byly co? Smazány. Když už musíte krást, tak se tím aspoň jak dementi nechlubte.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod spajza X 24. 8. 2010 19:11

.. je to pravda, ze v hre postava absolutne neskace, neplava, nelozi a prakticky nic? to je ohromne..
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka