Mafia 2

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 11. 8. 2010 10:44

Občas mi to přijde dost legrační. Autem lampu sundám bez problému, když jsem se rozjel proti mrňavýmu stromečku, auto po nárazu udělalo dvě salta a bylo zrušený. :D
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 11. 8. 2010 11:10

Politická korektnost no :D Zelený by řvali, kdybys mohl zničit hnusným smradlavým autem krásný voňavý stromeček :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Weightlifter 11. 8. 2010 11:32

Peter S. Kenedy píše:Weighte ty lokace časopisů:

1. doma v kuchyni
2. v obchodě se zbraněmi
3. v obchodě s oblečením
4. v bufetu těsně před začátkem mise
5. ke konci mise jak zabijou tlustocha někde na dřevěné bedně

Lo!Zzo Podle mě to zas bude jako je to ted v demu...česká verze s polštinou, češtinou a ruštinoum, v US verzi dema ani nejde zvolit jiný jazyk takže tipuji že i v anglii budou mít jen ENG dabing

PC a ono je něco špatně na tom, když tě policie honí za překročení rychlosti? Navíc si tam jde zapnout omezovač rychlosti tak co chceš

Jo já jsem si myslel že to bude někde v té misi, díky
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 8. 2010 11:36

Tak další rána pro ty co si chtějí pořídit sběratelku na konzole...nebude obsahovat češtinu
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Weightlifter 11. 8. 2010 11:41

Porovnání konzole vs PC

Obrázek
ty konzole sou na tom vážně bídně, je jasné že to tak zjednodušujou vším možným rozmazáním atd.
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 8. 2010 11:58

Tak srovnávat rozlišení na konzole 720p s počítačovým FULL HD 1080p je jaksi mimo nemyslíš? Na konzolích se zas lépe ovládají auta na gamepadu a majitelé PS3 budou mít exkluzivní DLC s 25 misemi zdarma v den vydání
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Weightlifter 11. 8. 2010 12:00

Já mluvím konkrétně o tom zjednodušování grafiky atd. další věc je ta že k PC si taky můžeš připojit gamepad
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 11. 8. 2010 12:18

holubek002 píše:Zavolat kriminalku a zacit vysetrovat?

Obrázek

-Dreamer- píše:Občas mi to přijde dost legrační. Autem lampu sundám bez problému, když jsem se rozjel proti mrňavýmu stromečku, auto po nárazu udělalo dvě salta a bylo zrušený. :D

Nebo dřevěné přístřešky. PhysX APEX masáž, GTX 285 (!) v doporučených nárocích na akceleraci PhysX, ale kamionem dřevěný sloupek porazit nejde. Spousta her bez PhysX má pokročilejší demolici, včetně GTA IV.
oneill_sx1
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 11. 8. 2010 12:49

Jinak, rozpracoval jsem moje dojmy do článku - http://www.doupe.cz/Doupecz/Dvoje-dojmy ... fault.aspx - v první kapitole se nad hrou rozplývá Rosťa :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod mirdasl 11. 8. 2010 12:56

Ertefol píše:Jinak, rozpracoval jsem moje dojmy do článku - http://www.doupe.cz/Doupecz/Dvoje-dojmy ... fault.aspx - v první kapitole se nad hrou rozplývá Rosťa :)

Líbí se.. ;-) Ty hraješ i na konzoli?Tady totiž jde vidět jak se to rozděluje na tábory PCčkářů a konzolistů.PCčkář-problémy,konzolista se může blahem po..
Fallout 1 a Fallout 2 herní klenoty této planety.

Mirek
mirdasl
Rampage

Odeslat příspěvekod glassmoon 11. 8. 2010 12:59

tak nechcem robit unahlene zavery podla dema, ale je to dost bieda po tom vsetko co ta hra vyzaduje. model destrukcie diletantsky, komplexnost a pocit z mesta o dost zaostava za gta4, AI je hanbou na dnesnu dobu. toto moze zechranit uz len spickovy pribeh, hratelnost a dost zmeneny vizual oproti demu. z dema som viac sklamany ako nadseny... skoda. ale nehadzem flintu do zita, zatial.
I'm a quitter. I come from a long line of quitters. It's amazing I'm here at all.
glassmoon
First Blood

Odeslat příspěvekod Ertefol 11. 8. 2010 13:05

Na konzoli moc nehrávám, ale rád bych si nějakou pořídil - jinak mám jen handheld.

A jsem rád, že se líbí.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 8. 2010 13:29

mirdasl píše:
Ertefol píše:Jinak, rozpracoval jsem moje dojmy do článku - http://www.doupe.cz/Doupecz/Dvoje-dojmy ... fault.aspx - v první kapitole se nad hrou rozplývá Rosťa :)

Líbí se.. ;-) Ty hraješ i na konzoli?Tady totiž jde vidět jak se to rozděluje na tábory PCčkářů a konzolistů.PCčkář-problémy,konzolista se může blahem po..

A nebude to tím, že konzoláři tolik nehledí na miliony polygonů, ale užívají si hratelnost a příběh? ;-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SCobra 11. 8. 2010 13:34

A taky se konzolistů netýká tolik technických problémů :-) A nejsou tolik zhýčkaní realističností :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 11. 8. 2010 14:01

Peter S. Kenedy píše:majitelé PS3 budou mít exkluzivní DLC s 25 misemi zdarma v den vydání

A taky pekne poseceny travnik :-)) http://forums.n4g.com/tm.aspx?high=&m=8 ... e=1#834318 jestli to neopatchujou nejpozdeji tyden po vydani, tak je nakopu.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka